Ford Mondeo TDCi versus BMW E30 318is
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ford Mondeo TDCi versus BMW E30 318is
Tak jsem měl možnost o výkendu porovnat na sprint 400m tyto dvě auta Ford Mondeo TDCi 96 KW/330 Nm a BMW E30 318is 100 KW 176 Nm. Takže si typněte které z těchto dvou aut mělo navrch
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Re: Ford Mondeo TDCi versus BMW E30 318is
mno rek bych ze iso, jinak by ses tu nechlubil, jelikoz mondeo jedničku prohrabalo.........., dvojka taky nebyla stopro mnoa iso už bylo v ciliHanis píše:Tak jsem měl možnost o výkendu porovnat na sprint 400m tyto dvě auta Ford Mondeo TDCi 96 KW/330 Nm a BMW E30 318is 100 KW 176 Nm. Takže si typněte které z těchto dvou aut mělo navrch
- tomashv
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ford Mondeo TDCi versus BMW E30 318is
Podle tvyho avataru jednoznacne to s M42 pod kapotou:)Hanis píše:Tak jsem měl možnost o výkendu porovnat na sprint 400m tyto dvě auta Ford Mondeo TDCi 96 KW/330 Nm a BMW E30 318is 100 KW 176 Nm. Takže si typněte které z těchto dvou aut mělo navrch
318iS
no podle me na sprinty vyhralo ISo jenze nemuzes porovnavat takovou zavodnicku jako je ISo a s takovym autakem jako je Mondeo a navic na sprintech a ktomu jeste v dieselu
ISo vytocis do 6 tisic a ujedes hned zatimco ten diesel eci vubec s tim ten koren umel radit
spis bych se zeptal kdo to vyhral na spotrebu
kdyz sem videl sprint M5 vs MB-Sclass 5tilitr tak medour nez se rozjel tak bavec uz v cili
ISo vytocis do 6 tisic a ujedes hned zatimco ten diesel eci vubec s tim ten koren umel radit
spis bych se zeptal kdo to vyhral na spotrebu
kdyz sem videl sprint M5 vs MB-Sclass 5tilitr tak medour nez se rozjel tak bavec uz v cili
----------------------:)
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
To Mondeo jsem řídil já a věř mi, že dostalo co proto. Zkoušel jsem řadit i v různých režimech kdy je zátah turba neznatelnější. Ještě k tomu krouťáku Mondeo má 330 Nm v 1800 ot/min tak na co ho točit?And píše:ISo vytocis do 6 tisic a ujedes hned zatimco ten diesel eci vubec s tim ten koren umel radit
Je jasný že srovnávám neporovnatelný auta jak rokem výroby tak druhem paliva, nešlo mi ani o to co víc žere, šlo mi čistě o ten sprint.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
No jo, jenze to Mondeo ma oproti iSu mamuti kroutak... nevim v jakejch otackach, ale i kdyz ho nevytocis do 6tis, tak potahne. Ja teda hlasoval pro ford.And píše:ISo vytocis do 6 tisic a ujedes hned zatimco ten diesel eci vubec s tim ten koren umel radit
spis bych se zeptal kdo to vyhral na spotrebu![]()