dvorisuv-sedan-t24968.html
Cena mojí 318i
Cena mojí 318i
Tak nějak si pohrávám že bych pořídil do garáže něco lepšího jako je moje nynější E30 318i M10.Auto je myslím si v hodně solidním stavu,je na něm za poslední 3 roky vyměněno snad vše co se mechanických dílů týká a co není by bylo v ceně k autu.Jen nevím kolik bych za ní mohl dostat-samozřejmě reálně.Uvažuji o 6er.Tudíž by mě zajímaly vaše názory.
- MattyX
najednu stranu to ma peknou hodnotu,ale musi se najit nekdo kdo to oceni,a lidi co hleda peknou 318 neni zase tolik no... myslim ze dablack tu prodava celkem peknou 318 m40 za 40K uz 4 mesice a porad nic... pokud nespechas tak bych dal podobnou cenu 
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Já si myslím, že Dvoris jede "jinou ligu". Tohle auto sleduju a věřím že už to stálo ranec. Nicméně dostat to zpátky je těžce nereálný... Potřebuješ najít fandu, kterej to ocení, pokud bys ho našel, nebál bych se částky kolem 60 000,- Všechno záleží na tom, jak na to spěcháš, pokud to bude narychlo, tak to moc reálně nevidím, pokud si počkáš, tak bych řek, že se dočkáš a auto si to rozhodně zaslouží... Za 40 bych rozhodně neprodával a myslím že to ani nemáš v úmysluMattyX píše:... myslim ze dablack tu prodava celkem peknou 318 m40 za 40K uz 4 mesice a porad nic... pokud nespechas tak bych dal podobnou cenu
Nene,nejde mi o to dostat proinvestované peníze zpět,ale prodat to za solidní cenu solidnímu zájemci,ale jak říkám je to zatím jen úvahaChvalda 318iS píše:Já si myslím, že Dvoris jede "jinou ligu". Tohle auto sleduju a věřím že už to stálo ranec. Nicméně dostat to zpátky je těžce nereálný... Potřebuješ najít fandu, kterej to ocení, pokud bys ho našel, nebál bych se částky kolem 60 000,- Všechno záleží na tom, jak na to spěcháš, pokud to bude narychlo, tak to moc reálně nevidím, pokud si počkáš, tak bych řek, že se dočkáš a auto si to rozhodně zaslouží... Za 40 bych rozhodně neprodával a myslím že to ani nemáš v úmysluMattyX píše:... myslim ze dablack tu prodava celkem peknou 318 m40 za 40K uz 4 mesice a porad nic... pokud nespechas tak bych dal podobnou cenu
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- MattyX
takto jsem to taky myslel ,ale najdi cloveka kterej da za m10 ikdyz fakt v nadhernym stavu treba 60 kdyz za malo vic muze mit 325 mtech ?!Chvalda 318iS píše:Já si myslím, že Dvoris jede "jinou ligu". Tohle auto sleduju a věřím že už to stálo ranec. Nicméně dostat to zpátky je těžce nereálný... Potřebuješ najít fandu, kterej to ocení, pokud bys ho našel, nebál bych se částky kolem 60 000,- Všechno záleží na tom, jak na to spěcháš, pokud to bude narychlo, tak to moc reálně nevidím, pokud si počkáš, tak bych řek, že se dočkáš a auto si to rozhodně zaslouží... Za 40 bych rozhodně neprodával a myslím že to ani nemáš v úmysluMattyX píše:... myslim ze dablack tu prodava celkem peknou 318 m40 za 40K uz 4 mesice a porad nic... pokud nespechas tak bych dal podobnou cenu
nerikam ze to auto tu hodnotu nema,ale cena se odviji podle toho jak na to specha,vsak to zkus a uvidis jestli ti nekdo neco nabidne
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

Když se na to podívám trochu reálně, tak za 40 tis. + 10 tis. ekodaň možná kupce najdeš, ale budeš hledat dlouho. Navíc je docela blbý, že auto může nabídnout jen perfektní stav, nějaká slušná výbava nebo m-tech doplňky by přidaly na atraktivite
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
přemýšlel bych možná o "neklubovém" prodeji - tady každej ví, že je to prostě M10B18 a každej tady by chtěl radši dvaapúli.
věřím, že když si auto bude kupovat někdo normální, kdo si nemyslí, že 100 kobyl je na auto málo, tak by někdo možná tenhle perfektní stav finančně ocenil víc - prostě by třeba za těch 40(až 60)tis koupil auto ve výbrným stavu - i když mu bude třeba jedno, že je to BMW.
věřím, že když si auto bude kupovat někdo normální, kdo si nemyslí, že 100 kobyl je na auto málo, tak by někdo možná tenhle perfektní stav finančně ocenil víc - prostě by třeba za těch 40(až 60)tis koupil auto ve výbrným stavu - i když mu bude třeba jedno, že je to BMW.
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
jako at nasadis jakoukoliv cenu tak si to auto driv nebo pozdeji najde kupce. Ja bych se nebal toho to dat tak na 60 - 80tis a cekat no. Jako musime ty ceny tricitek poslat nahoru ne 
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
Proč jsem, Marline, přesně věděl, že to tu prolomíš a řekneš cenu samozřejmě nejvyšší...
Je to otázka, kdo by si to koupil... Někdo na normál ježdění? - myslím, že škoda ho, fanda? - chtěl by asi jinej motor, nebo u toho tvýho asi nejlíp muzeum - beze srandy, pro sběratele hezky do haly, sem tam umejt a na sraz, pak to vážně svou cenu (klidně tu Marlinem zmíněnou) má...možná bych popřemýšlel o prodeji k Helmutům, ti jsou na takovýhle exempláře úplně úchylní
Ale moje otázka: Nebude ti líto ho po takové práci dávat pryč...?
Je to otázka, kdo by si to koupil... Někdo na normál ježdění? - myslím, že škoda ho, fanda? - chtěl by asi jinej motor, nebo u toho tvýho asi nejlíp muzeum - beze srandy, pro sběratele hezky do haly, sem tam umejt a na sraz, pak to vážně svou cenu (klidně tu Marlinem zmíněnou) má...možná bych popřemýšlel o prodeji k Helmutům, ti jsou na takovýhle exempláře úplně úchylní
Ale moje otázka: Nebude ti líto ho po takové práci dávat pryč...?
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
dv
Dle mého názoru by bylo nejlepší si tenhle s láskou opečovávaný kousek nechat. Těžko budeš zhánět někoho nabídne rozumný peníze, takových lidí tu je opravdu málo.. Řekl bych že je teď snad nejhorší doba na prodej E30.. A než si kazit náladu nábídkami " dám ti třicet a odvezu si to hned" tak bych to do inzerce snad ani nedával.. Reálná cena? V autě je opravdu moc peněz to je vidět ale vzhledem ke karoserii a motorizaci bych to viděl okolo 50tis ..To je pak na uváženou zdali má cenu se takového krasavce zbavovat.. Ale co si budeme povídat taky jsem prodal taky jsem na to hodně tratil ale co se dá dělat auto je nevratná investice takže to nemá cenu řešit... 6er by byla určitě o něčem jiném a nadělala by hodně radosti.. Ono auto na kterém není do čeho píchnout není možná pro někoho to pravé..Taky si neumím v autě jen vozit prdel a musím pořád něco vymýšlet ..
PEUGEOT 306 1,9D 47kW power
DVORISku, písni bráchovi SMS, než koupí další C3....
Jemu se ty tvoje staré vrány totiž strašně moc líbí a furt říká, že jsi blázen!
Já být tebou, tak to nedám ani za p**u! Radši to někam schovej a opečovávej to třeba pro Terezku, jednou by ti mohla být strašně vděčná!
A na šestku můžeš našetřit tím fíglem, jak chodíš důchodcům opisovat ty vodoměry.....

Já být tebou, tak to nedám ani za p**u! Radši to někam schovej a opečovávej to třeba pro Terezku, jednou by ti mohla být strašně vděčná!
A na šestku můžeš našetřit tím fíglem, jak chodíš důchodcům opisovat ty vodoměry.....
To je dobrej nápadAsmodeus píše:DVORISku, písni bráchovi SMS, než koupí další C3....Jemu se ty tvoje staré vrány totiž strašně moc líbí a furt říká, že jsi blázen!
![]()
![]()
Já být tebou, tak to nedám ani za p**u! Radši to někam schovej a opečovávej to třeba pro Terezku, jednou by ti mohla být strašně vděčná!![]()
A na šestku můžeš našetřit tím fíglem, jak chodíš důchodcům opisovat ty vodoměry.....![]()
![]()
Jinak je to tak trochu tím jak píše Davii,auto na kterým není práce už mě zas až tak nepřitahuje,potřebuju se v něčem vrtat
Přesně todle mě napadlo taky ...Asmodeus píše:Tak mi ho na půl roku půjč, já ti dám svého Toura, v něm se povrtáš a až ti ho za půl roku vrátím, tak se v něm budeš moct vrtat znovu!DVORIS píše:auto na kterým není práce už mě zas až tak nepřitahuje,potřebuju se v něčem vrtat
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA

a