dvorisuv-sedan-t24968.html
Já si myslím, že Dvoris jede "jinou ligu". Tohle auto sleduju a věřím že už to stálo ranec. Nicméně dostat to zpátky je těžce nereálný... Potřebuješ najít fandu, kterej to ocení, pokud bys ho našel, nebál bych se částky kolem 60 000,- Všechno záleží na tom, jak na to spěcháš, pokud to bude narychlo, tak to moc reálně nevidím, pokud si počkáš, tak bych řek, že se dočkáš a auto si to rozhodně zaslouží... Za 40 bych rozhodně neprodával a myslím že to ani nemáš v úmysluMattyX píše:... myslim ze dablack tu prodava celkem peknou 318 m40 za 40K uz 4 mesice a porad nic... pokud nespechas tak bych dal podobnou cenu
Nene,nejde mi o to dostat proinvestované peníze zpět,ale prodat to za solidní cenu solidnímu zájemci,ale jak říkám je to zatím jen úvahaChvalda 318iS píše:Já si myslím, že Dvoris jede "jinou ligu". Tohle auto sleduju a věřím že už to stálo ranec. Nicméně dostat to zpátky je těžce nereálný... Potřebuješ najít fandu, kterej to ocení, pokud bys ho našel, nebál bych se částky kolem 60 000,- Všechno záleží na tom, jak na to spěcháš, pokud to bude narychlo, tak to moc reálně nevidím, pokud si počkáš, tak bych řek, že se dočkáš a auto si to rozhodně zaslouží... Za 40 bych rozhodně neprodával a myslím že to ani nemáš v úmysluMattyX píše:... myslim ze dablack tu prodava celkem peknou 318 m40 za 40K uz 4 mesice a porad nic... pokud nespechas tak bych dal podobnou cenu
takto jsem to taky myslel ,ale najdi cloveka kterej da za m10 ikdyz fakt v nadhernym stavu treba 60 kdyz za malo vic muze mit 325 mtech ?!Chvalda 318iS píše:Já si myslím, že Dvoris jede "jinou ligu". Tohle auto sleduju a věřím že už to stálo ranec. Nicméně dostat to zpátky je těžce nereálný... Potřebuješ najít fandu, kterej to ocení, pokud bys ho našel, nebál bych se částky kolem 60 000,- Všechno záleží na tom, jak na to spěcháš, pokud to bude narychlo, tak to moc reálně nevidím, pokud si počkáš, tak bych řek, že se dočkáš a auto si to rozhodně zaslouží... Za 40 bych rozhodně neprodával a myslím že to ani nemáš v úmysluMattyX píše:... myslim ze dablack tu prodava celkem peknou 318 m40 za 40K uz 4 mesice a porad nic... pokud nespechas tak bych dal podobnou cenu
To je dobrej nápadAsmodeus píše:DVORISku, písni bráchovi SMS, než koupí další C3....Jemu se ty tvoje staré vrány totiž strašně moc líbí a furt říká, že jsi blázen!
![]()
![]()
Já být tebou, tak to nedám ani za p**u! Radši to někam schovej a opečovávej to třeba pro Terezku, jednou by ti mohla být strašně vděčná!![]()
A na šestku můžeš našetřit tím fíglem, jak chodíš důchodcům opisovat ty vodoměry.....![]()
![]()
Přesně todle mě napadlo taky ...Asmodeus píše:Tak mi ho na půl roku půjč, já ti dám svého Toura, v něm se povrtáš a až ti ho za půl roku vrátím, tak se v něm budeš moct vrtat znovu!DVORIS píše:auto na kterým není práce už mě zas až tak nepřitahuje,potřebuju se v něčem vrtat