Garáž - 4 DC, Jirka325, Baron - ??
Garáž - 4 DC, Jirka325, Baron - ??
V těch garážích, kde jste, jsem se informoval, jak to je s cenama a tak. Ale pak jsem se byl poptat v garážích, který mám kousek od baráku, a tam mi nějakej dědula řekl, že v těch našich garážích musí být auto pojištěné havarijně a proti krádeži + cena stání je 14k na rok, resp. 16k na rok, pokud se splaci pololetne. Jak je to s tema garazema na Hajich? Je tam nutny havarijni pojisteni + proti kradezi? Jaky tam jsou vubec podminky? Je tam auto od nich proti něčemu pojištěný? Jak rychle se tam dá sehnat flek (od pátka nejspíš budu mít doma koktávku a na ulici ji nechávat nebudu; v pondělí je svátek a v úterý jedu na tejden pryč a auto zůstává
)?
E39 535i sedan
-
Návštěvník
Přikrejval bych ti to plachtou místo garážeFx píše:Ne, to je dobrý, jenom potřebuju garážFikux píše:Jestli máš problém kam s ní, tak mi jí dej do péčejá zkusim co dokáže a havarijní k tomu nepotřebuju
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
V garazich u nas se plati 1200. Platba je mesicne.
Podminky nejsou zadny, krom par beznejch jako ze ti z auta nesmi tect kvanta oleje, zakaz koureni atd
Havarijku myslim nema nikdo z nas vyse jmenovanych, pac na E30 se tezce nevyplati.
Naopak garaz u nas je pojistena a za auto ti ruci - ja uz to stihnul i vyzkouset, kdyz jsem si od garazi nechal zaplatit na mondeu novy naraznicek na mondeo + lak (metla) takze levne to nebylo
I kdyz radsi se na vsechno dukladne preptej - garaze maj totiz od nedavna (asi 2-3 mesice novyho majitele) nicmene parkuju tam uz nekolikaty auto asi dobrejch 6 let a zatim spokojenost. A mati este dyl (parkujem tam dve auta) a taky si nestezuje.
I kdyz videl jsem ted garaze jeste lepsi udajne za litr, ale jsou tady na JM u vysokoskolskejch koleji a to mam docela z ruky - kazdopadne tam ma dokonce v tom komplexu kazdy auto svoji garaz s vratama - ne jen stani. A vejde se tam krom auta este tuna bordelu jako dalsi motor, haubna - zkratka auto + pulka dalsiho
Jinak flek v tech nasich garazich mas prakticky hned, ja proste prisel, ze chci flek, tak jsem se prosel z panem po garazich, vybral si flek, kterej se mi libil a mel jsem ho pobliz vychodu, kterej hodlam pouzivat a bylo. Dostal jsem smlouvu, kartu a jel jsem zaparkovat.
Podminky nejsou zadny, krom par beznejch jako ze ti z auta nesmi tect kvanta oleje, zakaz koureni atd
Havarijku myslim nema nikdo z nas vyse jmenovanych, pac na E30 se tezce nevyplati.
Naopak garaz u nas je pojistena a za auto ti ruci - ja uz to stihnul i vyzkouset, kdyz jsem si od garazi nechal zaplatit na mondeu novy naraznicek na mondeo + lak (metla) takze levne to nebylo
I kdyz radsi se na vsechno dukladne preptej - garaze maj totiz od nedavna (asi 2-3 mesice novyho majitele) nicmene parkuju tam uz nekolikaty auto asi dobrejch 6 let a zatim spokojenost. A mati este dyl (parkujem tam dve auta) a taky si nestezuje.
I kdyz videl jsem ted garaze jeste lepsi udajne za litr, ale jsou tady na JM u vysokoskolskejch koleji a to mam docela z ruky - kazdopadne tam ma dokonce v tom komplexu kazdy auto svoji garaz s vratama - ne jen stani. A vejde se tam krom auta este tuna bordelu jako dalsi motor, haubna - zkratka auto + pulka dalsiho
Jinak flek v tech nasich garazich mas prakticky hned, ja proste prisel, ze chci flek, tak jsem se prosel z panem po garazich, vybral si flek, kterej se mi libil a mel jsem ho pobliz vychodu, kterej hodlam pouzivat a bylo. Dostal jsem smlouvu, kartu a jel jsem zaparkovat.
Tak to je super. Ja se tam byl ptat dneska a zatim jsem nemel cas se jich vyptat na vsechny ptakoviny. Kazdopadne tyhle garaze jsou dobry, protoze jsou u metra... To ty 4 stanice sockou vydrzim radsi nez platit spolu s havarkem a poplatkama za garaz skoro 30k rocne za garaz...
Ty garaze, o kterych mluvis, to jsou ty, o kterych jsi mluvil s Hanisem, kdyz jsme jeli do Plzne? To by me docela zajimalo, ale mel bych to z Pankrace uz fakt dost z ruky...
BTW tech cca 1200 je se starou DPH, s novou (pry od srpna) to bude cca 1450. Ale i tak to jeste celkem jde...
Ty garaze, o kterych mluvis, to jsou ty, o kterych jsi mluvil s Hanisem, kdyz jsme jeli do Plzne? To by me docela zajimalo, ale mel bych to z Pankrace uz fakt dost z ruky...
BTW tech cca 1200 je se starou DPH, s novou (pry od srpna) to bude cca 1450. Ale i tak to jeste celkem jde...
E39 535i sedan
Jo to je vona. Bohuzel je trochu z ruky, i kdyz je teoreticky k pankraci bliz, tak neni ale zas primo u metra.Fx píše:Ty garaze, o kterych mluvis, to jsou ty, o kterych jsi mluvil s Hanisem, kdyz jsme jeli do Plzne? To by me docela zajimalo, ale mel bych to z Pankrace uz fakt dost z ruky...
Aleee, panackove nam chystaj prekvapko...jsem si ani nak neuvedomil, ze to asi bylo v 5% sazbe a bude se to zvysovat...no to mam z nich radost teda.Fx píše:BTW tech cca 1200 je se starou DPH, s novou (pry od srpna) to bude cca 1450. Ale i tak to jeste celkem jde...