kluci, bohužel jsem přišel o kšefty skrze malému počtu zakázek-holt se potřebovali zbavit lidí... Mad
Pracuji na živnost-montoval jsem plastová okna a ktomu rovnou zednické zapravení a vše co k tomu patří. Jezdil jsem v Brně u firmy STAVOPROJEKTA a.s. Bohužel jim rapidně ubylo zakázek a tak na živnostníky prostě hodily bobek a ponechaly si jen zaměstnance.
Tímto sháním nějaké kšefty-nejlépe v oboru(chci zůstat u fochu) a pochopitelně na živnost-faktury. kdyby jste někde o něčem věděli budu rád.
Co se týká práce tak může být:
-plastová okna včetně zed. zapravení a doplňků
-bytová jádra (sádrokartony,obklady,malby...)
-zateplení domů se vším všudy
-zednické práce
Mám vlastní auto s přívěsem, veškeré nářadí a možnost odebírání levnějšího materiálu...
tohle neberte prosím jako reklamu ale nutně sháním práci. již dva měsíce jsem bez ní, peníze už skoro žádný, daně na krku...
Děkuji za veškeré info popř. pomoc.
Sháním práci
Sháním práci
BMW E28 525eA, BMW E28 ///M535
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi

- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
zdar kamaráde.to co od tebe čtu,je bohužel tedka tak častý mezi mými kamoši co zrovna taky montujou okna.všichni na žl a tedka jim firmy jako aq,mn okna,řekli že nemaj kšefty,a to jim dluží na fakturách za lonský,už hotový akce.a to ty firmy maj obraty ve stoml...
živnostníci sou první na ráně,na pracáku ti jako osvč nic nedaj atd.-zlatej zaměstnaneckej poměr
my tedka taky máme mín zakázek na rolety a vrata,ale naštěstí nás/dva/
živí výroba venkovních reklam,ta není krizí tak zasažená
přeju hodně štěstí a držim palce,kolego,at je aspon na ten benzín do báwa
živnostníci sou první na ráně,na pracáku ti jako osvč nic nedaj atd.-zlatej zaměstnaneckej poměr
my tedka taky máme mín zakázek na rolety a vrata,ale naštěstí nás/dva/
živí výroba venkovních reklam,ta není krizí tak zasažená
přeju hodně štěstí a držim palce,kolego,at je aspon na ten benzín do báwa
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,