Kam to spěje?.....:-)
Kam to spěje?.....:-)
Normálně taková příhoda s policajtama... nechci ji dávat do vtipných a tak založím téma... Táta jezdí náklaďákem a stalo se mu tohle: Normálně jede na okresce a proti němu chlapík ve vétřiesce no a ten vůl jede pomalu prostředkem a kašle na to ne... táta se snažil tak nějak vyhnout a ten chlapík trochu uhnul ale ne moc... No a jelikož měl zrcátko nesklopný ale přišroubovaný natvrdo tak tátovi poničil elektrický zrcátko na Ivecu... No zastavili a ten chlapík vylezl a táta že zavolá policajty.. no přijeli tři poliši a že za to můžou oba že se nevešli a že dá každýmu 2500 pokutu jestli se nedohodnou... Tak táta že nedá tolik peněz že na to kašle tak se sbalili a jeli pryč... No a pak se dozvěděl že ten chlápek je syn místního šéfa hasičů a je taky hasič a ten policajt byl jeho brácha... Takže tatík by zaplatil pokutu, tomu maníkovi by to brácha stornoval a nakonec by to ještě otočili proti tatíkovi... no jako to jsem nechápal co je to za šmejdy... Zrcátko se dalo na havariku tak v poho ale jde o princip... šílený. Jo stalo se to ve Šluknově v ústeckým kraji...
- ALA E30
- člen E30.cz
Já řikám furt že v týhle sku...ený republice je to svinstvo na svinstvo.Proto absolutně nechápu jak se maj lidi dohodnout na místě nehody bez polišů.Se pozabíjej.Arogance a drzost vítězí.Co se slušností?Akorát jseš za vola.Proč myslíš že chlap toho poliše volal?Hnus. PS:Těm veselejm historkám s poldama co tu někde kluci píšou se mi skoro nechce ani věřit. 

90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)
-
Čau.už jsem to sem psal.pokec o červeným transitu,ale do moji mladý to napálil někdo zezadu.a pak se s ním nedalo ani domluvit,a dostala 2500 pokutu a 3 body za to že je zavolala.nu hrozný zákony!!!

E30 318i coupe, E36 328ic, E38 740i
E32 730i===EX
E34 525Tds combi automat=== EX
E34 525Td combi===EX, E36 318i=== EX
-
nemetheus píše:jj byla alespoň tatík říkal... no já jsem z Liberce...Ondřej Švec píše:Jsem ze Šluknova. Nebyla ta V3Ska v hasičských barvách? To by bylo určitě z Jiříkova. Seděly by i ty rodiné vztahy. Jméno KramperaJe to hnus!!!!!!
Oni si Kramperové myslej,že jsou něco víc,než ,,obyčejný,, smrtelníci. Nemám rád tyhle namyšlený aroganty