Kdo ví jak PŘESNĚ teď probíhá přehlášení auta při prodeji?
O co mi jde: když koupím auto o víkendu, sepíšu kupní smlouvu, sebou si odvezu malý TP a emise. Velký TP zůstane do odhlášení původnímu majiteli. Stačí na přehlášení na nového majitele aby tam zašel původní majitel s kupní smlouvou a velkým TP, nebo to tak jednoduše nejde a potřebuje k tomu vše, tedy i malý TP? (o pojistku mi nejde, tu jsem si schopný vyřídit po telefonu, nebo netu okamžitě při koupi).
Dotaz na převod auta - celkem SPĚCHÁ
Předchozímu majiteli stačí velkej TP(a smlouvu jednou chtějí, potom zase ne) a tvoje osobní údaje. Na dopravním inspekt. vypíše žádost o polopřevod, oni do velkýho TP napíšou tvoje údaje a pak ti ho pošle. Ty potom potřebuješ malej TP, velkej,tu kartičku s emisema, pojistku a evidenčku. Jo a ještě asi 3kila na ten jejich poplatek. Věř mi. Za poslední rok jsem to absolvoval celkem 6x.
V tom případě by to bylo v pohodě. Díky.magiccc píše:Předchozímu majiteli stačí velkej TP(a smlouvu jednou chtějí, potom zase ne) a tvoje osobní údaje. Na dopravním inspekt. vypíše žádost o polopřevod, oni do velkýho TP napíšou tvoje údaje a pak ti ho pošle. Ty potom potřebuješ malej TP, velkej,tu kartičku s emisema, pojistku a evidenčku. Jo a ještě asi 3kila na ten jejich poplatek. Věř mi. Za poslední rok jsem to absolvoval celkem 6x.
Asi jak kde, po me vetsinou chteli bud malej TP nebo povinny a nebo taky oboji...na stejnym miste ale u ruznejch okynek ruzny vecimagiccc píše:Předchozímu majiteli stačí velkej TP(a smlouvu jednou chtějí, potom zase ne) a tvoje osobní údaje. Na dopravním inspekt. vypíše žádost o polopřevod, oni do velkýho TP napíšou tvoje údaje a pak ti ho pošle. Ty potom potřebuješ malej TP, velkej,tu kartičku s emisema, pojistku a evidenčku. Jo a ještě asi 3kila na ten jejich poplatek. Věř mi. Za poslední rok jsem to absolvoval celkem 6x.
5er