tak tohle mohl napsat jen idiot ktery o autech vi asi tolik ze se s nima da odjet z bodu a do bodu b...
...nejvic se mi libilo...:
a) ...superrychla auta...
b) ...ST 220 vzhledove temer stejny ale motoricky dobre disponovan

No...to je presne ono o cem se tu mluviDC píše:hmm, tak to ja jsem si dneska zajel soukromej cannoballz Cernaku do Mlady Boleslavy na sraz pred RZ za 10 minut - jel jsem defacto neustále kolem 220 a zpomaloval jsem jen když mi tam někdo vjel, což se naštěstí pro mě i ostatní mockrát nestalo...
To mi povidej, takdy jsem to mel trochu na cas, akorat po okreskach, takze trochu mensi topspeedDC píše:hmm, tak to ja jsem si dneska zajel soukromej cannoballz Cernaku do Mlady Boleslavy na sraz pred RZ za 10 minut - jel jsem defacto neustále kolem 220 a zpomaloval jsem jen když mi tam někdo vjel, což se naštěstí pro mě i ostatní mockrát nestalo...
Nejsmutnejsi je, ze nase auta jsou casto za prave tyto stare sroty povazovana. Nekterymi neznabohy, kteri si opevujou svuj Seat a budou mi vypravet, ze BMW je sice urcite kvalitni auto, ale ze moje sunka z minuleho stoleti s tim ma spolecny akorat nazev.Max-Max píše:Ísť by mali po starých šrotoch a rozpadávajúcich sa nákladiakoch.