pozor na červený tranzity...
Jestli ti můžu taky dát radu,já bejt tebou,bych šel do opravy kabria
Už jen pro tu snahu a peníze,co tě to muselo stát a navíc ty máš děsnou výhodu oproti jiným sestřeleným neštastníkům a to,že od svýho typu vozidla máš kolem sebe spoustu lidí,co mají díly a umějí s tim pracovat...určo takle dopadlo hajfec borců s megovýma autama a nevzdali to..hmm.Když se dáš k těm masovejm,kerejch je milion a víc,přídeš o ten pocit,co tě dávalo tvoje unikátní kábro.. 

hezky řečeno 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
..páč píšu to,o čem sám něco vim.Když sem eště jezdil s E32,do kerý sem dal šíleně peněz,aby trochu vypadala a jela,skoro všude kde sem jel,každej se otočil..kvůli tvaru,charizma tý káry a tomu,že to z toho auta prostě je cítit..teď mam jakoby o x let lepší E46 se silnym 3.0l,ale řeknu tě,že ten pocit project si kolem zastávky plný lidí,pomalu,ať si jí prohlídnou,je ve starej sedmě,dááleko lepší,než v masové,zato silné E46
.to je ta myšlenka,co sem rval v předchozim příspěvku.Baliho káru sem viděl jen na foto a je moc pěkná,škoda by jí byla
..ubejvají..měli by se spíš zachraňovat 

S rukou na srdci marně vzpomínám, ale fakt nikdy, to si raději nějakej kilák nadjedu a otočím se na viaduktu... ta minimální úspora času mi fakticky nestojí za problémy...mychal píše:ruku na srdce, nikdy ses neotáčel přes 4 pruhy? to že je slepý osel je věc druhá.
Asi jsem jeden z těch měkčích řidičů...

Ahoj.Viděl sem kabro na foto,fakt moc hezká kára.Určitě bych šel do opravy.Stále víš co v tom autě máš.Když koupíš jiný musíš začít od
znova:-(
Jako 500 kč je výsměch.Do moji mladý včera napálil nějakej magor ze zádu když odbočovala na námku,kde je 20 km/h už stala s blinkrem a popolítla ještě 2m.S tím typkem se nedalo vůbec bavit tak zavolala benga.Když přijeli tak dostala ještě pokutu 2500 kč a 3 body že je zavolala.Ale co jinýho zbývá když se s tím člověkem nedá bavit. Myslím že tu máme fakt dost debilne postavenej zákon.A ne jenom jeden:-(
Jako 500 kč je výsměch.Do moji mladý včera napálil nějakej magor ze zádu když odbočovala na námku,kde je 20 km/h už stala s blinkrem a popolítla ještě 2m.S tím typkem se nedalo vůbec bavit tak zavolala benga.Když přijeli tak dostala ještě pokutu 2500 kč a 3 body že je zavolala.Ale co jinýho zbývá když se s tím člověkem nedá bavit. Myslím že tu máme fakt dost debilne postavenej zákon.A ne jenom jeden:-(

E30 318i coupe, E36 328ic, E38 740i
E32 730i===EX
E34 525Tds combi automat=== EX
E34 525Td combi===EX, E36 318i=== EX
- [CZ]Airwolf[OC]
Ono je v bodovem sazebniku body za zavolani policajtu ? Kde ?prazec píše:Ahoj.Viděl sem kabro na foto,fakt moc hezká kára.Určitě bych šel do opravy.Stále víš co v tom autě máš.Když koupíš jiný musíš začít od
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

maca: No to sakra doufám... Tohle přece navždycky už bude prostě Balíkovo kábro (nebo kupé s velkým šíbrem
)
prazec: Jako frajeri chlupati - se mi zda - hazej pokutama a bodama ani nevedej, jestli muzou, takze hadat, hadat, háádat... Tvůj příklad je exemplární hovadina...to jednoduše nemůžou... Páč my nemáme povinnost volat je, když škoda nepřesáhne 100tis a blablabla...ale nikde není řečený, že nemůžem
Bali: Nech si garáž i kábro, oboje ještě nadělá hodně parády, sám to dobře víš

prazec: Jako frajeri chlupati - se mi zda - hazej pokutama a bodama ani nevedej, jestli muzou, takze hadat, hadat, háádat... Tvůj příklad je exemplární hovadina...to jednoduše nemůžou... Páč my nemáme povinnost volat je, když škoda nepřesáhne 100tis a blablabla...ale nikde není řečený, že nemůžem

Bali: Nech si garáž i kábro, oboje ještě nadělá hodně parády, sám to dobře víš

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
neboj,tu lepší garáž u baráku si necham... mam dvěWilD píše: Bali: Nech si garáž i kábro, oboje ještě nadělá hodně parády, sám to dobře víš

jinak,už jsem se z toho docela sebral,vyřešil jsem si dojíždění do worku... sice ze mě bude Mostečák místo Tepličáka,což jsem nikdy nechtěl + jsem si vyřešil ještě pár "problémů" a asi si ho necham... asi díky vaší podpoře a když o tom přemejšlim,tak bych bez něj nemohl žít
včera jsem skoro celý odpoledne strávil v lakovně vybíránim barvy