Kde se nejvíc kradou auta?
Kde se nejvíc kradou auta?
Zdá se mi to nebo se ztácej auta jen v Praze? Vyveďte mě z omylu. Každou chvíli tady někdo poptává ztracený auto a podle SPZ to jsou samí pražáci. Bydlím na malým městě (13 tis. ob.) už asi 20 let a nepamatuju si, že by se tady někomu ztratilo auto. Máme tady u nás takové štěstí? Jak to vypadá jinde? Kde si mám dávat na auto většího majzla
?
-
Venca.
presne takVenca. píše:No, vzhledem k tomu,
že v Praze stojí asi víc aut na kilometr čtvereční než v ostatních částech ČR,
a navíc je v Praze vysoká hustota zalidnění,
tak to vidím jako celkem přirozený jev...
na vesnici s deseti tisici obyvateli se krade maximalne na zakazku
tezko bys tam hledal odpad spolecnosti kterej krade amaterskym zpusobem..navic ve velkomeste se jedna kradez snazeji zrtati
je to podobny jako fakt ze sice se nejvic krade felicii ae pravdepodobnost ze nekdo ukradne tu vasi felicii je nizka
----------------------:)
No jasně, to mi je jasný, čím víc lidí, tím víc grázlů. Takže to potom bude asi přímoúměrný počtu obyvatel ve městě? Po Praze by teda na dalším místě mělo být Brno, Plzeň atd... Neznáte někdo nějakou statistiku třeba podle krajů?Venca. píše:No, vzhledem k tomu,
že v Praze stojí asi víc aut na kilometr čtvereční než v ostatních částech ČR, tak to vidím jako celkem přirozený jev...
-
Venca.
On tam je ten odpad taky.And píše: ... na vesnici s deseti tisici obyvateli se krade maximalne na zakazku
tezko bys tam hledal odpad spolecnosti kterej krade amaterskym zpusobem...
V noci grázl vybere garáž a druhý den u něj stojí PČR.
Sice mu nic obvykle nedokážou, ale lidi ví, kdo to dělá.
Občas si parchanta vyřeším sám.
Nedávno měl, chudák jeden, šrouby z kola své Š-120 v nedalekém kanálu...