"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 02. 01. 2009 15:00

Max-Max píše:dovolim si jen jednu pripominku, byt delsi:

tenhle topic mi je u prdele. To, ze nechcete aby se zde nekdo vmesoval, taky chapu, znate se, setkavate se, ste si blizci. Mozna se to tady rozjelo trochu nepravem a vy sami ste to vzali vic k srdci nez bylo treba. Desp, ja myslim, ze pokukazovanim na tenhle topic a na tyto lidi je, rekl bych, spise kontraproduktivni, protoze zde, v tomhle uzvarenem prostoru nikomu nedelaji zle ani nic neberou. Argumentovat zdejsimi "cleny" jako priklady je hloupost, protoze, kdybych mel byt principialni, spis bych spoplatnil permanentni obchodniky, ne lidi, co maji neco navic, byt zajimave a drahe, ale permanentni kseftare a ze se jich tam najde, to vime vsichni. Uznavam, ze je to zatez na moderovani a kontrolu, ale tohle je preci jenom pokec, zde konkretne dokonce slusnej pokec bez invektiv a cele tohle je zabomysi valka. Spoplatnit forum lze i jinak nez omezit pristup. Lze to delat preklopenim na novejsi verzi fora a omezenim obrazku, coz je dle mne velice ucinnej nastroj, a omezenim treba topicu technika, tam je nejvic informaci ktere jsou potreba. Cest praci.
Koukám, že si stal místním hrdinou. Tak já si k tomuhle dovolím jednu otázku. Myslím, že to bylo v době, kdy si byl moderátorem i ty. Tak my, co jsme se scházeli v Kolíně na Agipu (já, Maranelo, Stany, DAN, tomík, luboš...) jsme měli dost podobné téma, kde jsme se bavili pouze mezi sebou, nikomu jsme nezabraňovali se zapojit. Někteří lidé dokonce četli naše téma a psali, že je to pro ně zábava a baví je náš humor a téma ve kterém jsme si dělali záměrně legraci jeden z druhého i sami ze sebe. Nicméně nastala situace kdy toto naše téma bylo ze dne na den smazáno a nastalo dohadování s moderátorama, vím že jsme to řešili s Hanisem, Danem td a myslím, že i ty si byl v té době moderátor(nejsem si jistý,možná ne). Všichni moderátoři nám tvrdili, že takové téma je zbytečné, nikomu to k ničemu není, i když se spousta lidí vyjádřilo, že jim to nevadí a někteří se tím tématem i bavili a četli ho. Takže výsledek byl, že se to prostě smazalo a měli jsme smůlu. Takže se ptám, jaký je v tom teď po těch několika letech rozdíl, že teď už zde takové téma může být? Rád bych nakonec podotknul, že já jsem "sdružení osmičtverce" nesledoval, nezajímalo mě to.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 02. 01. 2009 15:55

Zdravím všechny účasníky tohoto zasedání parlamentu, v debatě o zavedeni zdravotního poplatlu 30kč. :lol: :lol: Omlouvám se za toto označení,ale ze začátku mi to tak vážně připadalo,jen taková dohadování a handrkování plné omocí a vzájemného neporozumění.
Něco pro sponzory: Pochopte,že toto vlákno vzniklo za učelem udržení ovladatenlé party BMW vozů,protože sami víte,že celý klub E30.cz je opravdu už velkých rozměrů (jak počtu vozů tak rozprostření po republice)a není to už tak individální (což patří k té velikosti a to nikdo nezazlívá) a organizace velkých akcí je náročná a za rok jich je jen pár (ale stojí za to). Tak se tu snažíme udržet ducha v pořádání východočeských regionálů,kde je vítán každý člen i nečelen celého E30 fora a na účasti to jde vidět. Vyrážíme na ruzná místa a cestou nabíráme další zdejší členy,prostě jako parta. A toto vlákno sloužilo k udržení toho jádra,aby nevznikali neschody v uvažování a pod.(návrh na termíny srazů a tak než se to pošle dál). Ano jde to i bez toho to vlákna,ale s ním to je jednodušší, efektivní a nejpohodlnější. Pokud to chcete slyšet (ale to samé vám řeknou i horlivý prodejci)
Něco pro Osmáky: Nemužem se čílit a dohadovat. Ikdyž Otíkovo vstupní opatření proti náctitelým chytrolínům píšící do každého vlákna,může působit na veřejném foru nepřípustně. Jako postavit si na náměstí ohrádku a nepouštět do toho nikoho,což je blbost na veřejném pozemku (podobnou věc řešil i Fugo na letošním BIGu a jeho ohrádka pro 7er,ale dokázal to vysvětlit a mi pochopit,chce to jen mít snahu se rozumě dohodnout)
A teď proč nejsem sponzor: Proč to tu budu psát,protože myslím,že o to tu některým účastníkům především jde.Nedělám mi problém dát 100kč na chod fora,na bigu kdyby byl stánek s příspěvky tak tam přijdu a přispěji, osobní kontakt,oni vedí o mě a já o nich.Asi vám to přijde divné.Dokážu bez fora být,nejsme tu každý den.Ale rád projedu témata s technikou kdo co řeší,zda mu mohu poradit,říct svou zkušenost a třeba se sám i přiučit.Až potom mrknu do inzerátů zda se tam neobjevuje něco lákavého.Potom už podle nálady a času to zkoumám dále co nového.Prostě pokud vám jde tak o ty peníze,tak proč neuděláte nějakou reklamu? Nějaké lákadlo výhody,aby se to lidem vyplatilo investovat...Řekněme co se pro mě změní když ty peníze odešlu? přibude mi nápis nad avatarem a to je vše...A pro vás to budou jen další peníze...Proto bych raději je dal do ruky a třeba se osobně pobavil co je dobré a co bych trochu změnil,chápete.Ne slepě posílat,ano máte tam třeba témata na změny a tak,a myslíte že se to chce někomu jen tak řešit? Jednak bych musel pročíst celou historii k danému problému,abych se neopakoval a pak vám napsat,proto dávám přednost osobnímu jednání! Pokud chcete potichu šeptat o pomoc,tak moc lidí se nechytne.Jako dát sponzorům na BIGU možnost startování na disciplínách bez fronty (to byl jen příklad) nebo že po sponzorování přinese nějaké výhody nebo alespoň třeba jen společenské uznání.Zatím to funguje jako dobročinná nadace,ale ta je ráda za každý příspěvěk a nestěžuje si že je to málo...
-koukám že se mi to zase rozepsalo, pokud se chvílema budete ztrácet, nemůžete za to,mám za sebou náročné dny a berte to jako malou omluvu

ADD-Malá rada,mazaním lidem jejich vláken,moc spozoru nepřibude(kord když se ničím neprovinily a prostě se vám jen nehodí do krámu),pokud tím tedy nechcete demonstrovat vaši moc.... Ale to se rovnou mužem vrátit ke komančům,kde se lidem naháněl strach,aby je poslouchaly..... Ale abych vám nekřivdil a nevzali by si to někteří z vás osobně,děkujem vám za snahu demokratické jednání :)
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 02. 01. 2009 18:20

Boost: ja a Dantd sme nebyli moderatori v rovnakou dobu, vase tema zmizelo az po mne. Nicmene vzniklo behem meho moderovani a mne osobne se hodne libilo, chodil sem se tam rehtat z tech vasich hlodu. Jmenovalo se :pardubicky kraj, mam takovej dojem. A myslim, ze to byl ten samej pripad co tady a ani tehdy mi to nevadilo, presne proto, proc mi nevadi ani tohle vlakno.

a na hrdinstvi seru, vis to sam moc dobre, Booste.

Vic po SZ, nebo ICQ
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

desp
člen E30.cz

Příspěvek od desp » 02. 01. 2009 20:05

2 Vlčák : Co bych ještě měl psát dalšího, aby má odpověď nebyla "spíše všeobecná"? Snažil jsem se tady v několika příspěvcích podrobně a poctivě popsat vše, co mne k tomu vedlo, včetně problematiky žití na dluh tohoto fóra - již bych se snad jenom opakoval. V případě zájmu, klidně, SZ.
2 chamuraphi : "..proč nejsem sponzorem.." - co k tomu dodat? Snad jen to, že kdyby se takhle zachovalo se všemi důsledky (i když to zřejmě cítí podobně) těch 48, s prominutím, hlupáků, tak to tady již nefunguje. A stejně přes naši snahu to nestačí. Že nám jde o peníze - samozřejmě, protože ten člověk to musí dostat zaplacené. Zkus se vžít do jeho situace - jak dlouho by jsi byl ochoten Ty platit ze svého za druhé, kteří jsou nakonec i přes veškerou Tvou snahu s Tvou prací/produktem stejně nespokojeni?
Dvě poznámky - ubezpečuji Tě, že já rozhodně nejsem ten, kdo by chtěl, aby se ho někdo bál, zvláště zde na relaxujícím fóru. A poslední (ten návrat ke komančům) - upřímně - celou dobu se držím zuby nehty, abych nevytáhl přirovnání k Paroubkovi, který by tak rád rozdával a užíval z cizího. A právě proto, že jsi uznal slušnost a demokratickou diskusi, tak to zůstalo pouze v mé mysli. Vše v dobrém. V případě zájmu také SZ.
Nechci se již dokola stále ke stejnému vracet a opakovat se. Zřejmě to dopadne tak, že se ty peníze budou muset vybrat a s úrovní se bez vůle ostatních nebude zřejmě moci něco udělat. Dosáhne tak zřejmě každý svého a alespoň nebudou dluhy.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site

Odpovědět