Jen si dovolím poopravit některé vaše názory - předem omluva, že sem píšu
mihals: tím, že přispěješ na chod fóra a pokládáš si otázku " co mi to dalo ? ", tak to podle mě vidíš špatně - tím, že přispěješ dáváš najevo zájem o fórum i to, že jsi ochoten něco investovat do jeho provozu - je to v řádu max. stokorun ročně. Čili ty si nekupuješ, ale dáváš. Drobné výhody, které sponzoři mají, tj. fórum bez reklam, členská sekce atd... jsou spíše drobné benefity - rozhodně to není postavené tak, že si někdo kupuje výhody.
Mimochodem, tvoje aktivita se samolepkami je jistě chvályhodná a neboj se, že si toho většina lidí nevšimla.
Vlčák: Pokud si myslíš, že tím, že začneš schválně zasírat celé fórum něco vyřešíš, můžeš to zkusit. Určitě si sám spočítáš, nakolik to přispěje ke kvalitě fóra.
A proč to sem nikdo nenapíše ? No třeba proto, že v prvním příspěvku si vyloženě nepřejete, aby sem kdokoli " cizí " cokoli psal.
Čili pokud to mám napsat pohledem " zvenku ", jak zřejmě většina uživatelů vidí toto vlákno - parta neplatičů, která málokdy poradí či pomůže někomu jinému, do zbytku fóra se téměř nedívá a když se ozvou ti, co to platí, cítí se dotčena. Část vyhrožuje odchodem z fóra, část tím, že bude schválně zasírat fórum ...
Nakolik toto vašemu osmičtverci v očích ostatních prospěje, to si spočítejte sami. Na druhou stranu jsou na fóru uživatelé, kteří na chod stránek přispěli, sami nabízí pomoc s chodem fóra, atd ...
Mě osobně napadá několik variant, jak to celé vyřešit, vám prostě přijde nejlepší možností buď uraženě odejít, nebo naschvál ostatní prudit. Nechci být rýpavý, ale to také o něčem vypovídá.