"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"
:)
Brej den vsem a preju krasny Vanoce nooooo
Sice jsem mel pred 4h bouracku,jelikoz me nedal jistej jeliman prednost na krizovatce ale jinak jako v pohode no sere me to ale na druhou stranu doufam, ze se vsechno poresi a dopadne dobre a ze to hodi nakou tu kacku navic aby koupil treba neco navic,akorad s tim je zbytecna prace no
 sere me to ale na druhou stranu doufam, ze se vsechno poresi a dopadne dobre a ze to hodi nakou tu kacku navic aby koupil treba neco navic,akorad s tim je zbytecna prace no  

Ale jsou to nastesti jen plechy a plasty a my jsme v poradku tak je to OK...tak ccawes bando a prijedte do ZOO

Sice jsem mel pred 4h bouracku,jelikoz me nedal jistej jeliman prednost na krizovatce ale jinak jako v pohode no
 sere me to ale na druhou stranu doufam, ze se vsechno poresi a dopadne dobre a ze to hodi nakou tu kacku navic aby koupil treba neco navic,akorad s tim je zbytecna prace no
 Ale jsou to nastesti jen plechy a plasty a my jsme v poradku tak je to OK...tak ccawes bando a prijedte do ZOO

- 
				mihals
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no kua, zrovna na Vánočky  

smrt gaunerovi, co pomuchlal jednu z nejkrásnějších E36 co sem kdy viděl 

koukám, že 27. mám vyjímečně volno, tak určitě dorazím
jinak jsem teď do 20h v prácu, snad to uteče a budu moct uklidit ten hnědej bordel pod smrkem, co mi tam asi nechal Ježuch...
Hezké svitky a ščasné nové hroch, bando trikociálová!

smrt gaunerovi, co pomuchlal jednu z nejkrásnějších E36 co sem kdy viděl

koukám, že 27. mám vyjímečně volno, tak určitě dorazím

jinak jsem teď do 20h v prácu, snad to uteče a budu moct uklidit ten hnědej bordel pod smrkem, co mi tam asi nechal Ježuch...
Hezké svitky a ščasné nové hroch, bando trikociálová!

- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
Tak bando líná, Šťasné a Veselé se spoustou, spoustou veselých kilometrů   

to Otík: soucítíme s tebou, takovýhle lidi sou nebezpečný a proto je dobrý je mít co nejdřív za sebou
 soucítíme s tebou, takovýhle lidi sou nebezpečný a proto je dobrý je mít co nejdřív za sebou  Tak snad se nám tvoje bauwí brzy uzdraví
 Tak snad se nám tvoje bauwí brzy uzdraví
to mihals: sem ti zas neco napsal na ICQ aby ti to rychleji uteklo 

to Otík:
 soucítíme s tebou, takovýhle lidi sou nebezpečný a proto je dobrý je mít co nejdřív za sebou
 soucítíme s tebou, takovýhle lidi sou nebezpečný a proto je dobrý je mít co nejdřív za sebou  Tak snad se nám tvoje bauwí brzy uzdraví
 Tak snad se nám tvoje bauwí brzy uzdravíto mihals: sem ti zas neco napsal na ICQ aby ti to rychleji uteklo

E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
						Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec osmičtveráci. Tak jsem zase zavítal na net a koukám tak okorát. Málem bych prošvihl výlet do ZOO. Proberu se ženou a dám vědět. 27.12. budu mít vyjímečně volno. Jinak všem hodně štěstí a zdraví v Novém roce a dodatečně bohatýho ježucha. Já toho dostal moooc. Celej rok jsem si hrál a jak je známo kdo si hraje nezlobí. No a kdo nezlobí dostane spoustu dárečků. To říkám furt, že jsem byl hodnej  
Edit: Tak jedeeeemmmm. Budu připraven a zítra nevečer očekávám instrukce.

Edit: Tak jedeeeemmmm. Budu připraven a zítra nevečer očekávám instrukce.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125 --> Škoda 100
 --> Škoda 100  --> BMW e30 318iS
 --> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125
 --> Škoda 100
 --> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Tak výlet do zoo se nečekaně vydařil. Kdo by to byl řekl. To bude zřejmě tím složením té osmičtverácké party. Však taky Otík nádherně celý výlet započal svíčkovou s 8   
   Prostě super výletíček už se těším na vejšlap na Ještěd.

Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125 --> Škoda 100
 --> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125
 --> Škoda 100
 --> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
trikocial
Čaute lidičky, moc mě mrzí,že jsme včera nebily v zoo, ne že bych to měl tak strašně daleko   

, ale měl jsem rýbu jako trám, miminko nebylo taky v poho a hlavně ta zíííííííma fuj.
 , ale měl jsem rýbu jako trám, miminko nebylo taky v poho a hlavně ta zíííííííma fuj.
Odpol jsem ale 6tku vytáhl, škoda že jsem Otikoj nezavolal dříve alespoň bych vás viděl. Dnes jsem dokonce mluvil s Beanem má super job 11 hodin je zavřený v tý lrabičce to bych teda nedal mno alespoň je v teploučku a může pozorovat kolemjdoucí.
  mno alespoň je v teploučku a může pozorovat kolemjdoucí.
Tak se zatím mějte a pačo v lednu na kafemeatingu
BMW ZDAR SOUDRUZI

, ale měl jsem rýbu jako trám, miminko nebylo taky v poho a hlavně ta zíííííííma fuj.Odpol jsem ale 6tku vytáhl, škoda že jsem Otikoj nezavolal dříve alespoň bych vás viděl. Dnes jsem dokonce mluvil s Beanem má super job 11 hodin je zavřený v tý lrabičce to bych teda nedal
 mno alespoň je v teploučku a může pozorovat kolemjdoucí.
  mno alespoň je v teploučku a může pozorovat kolemjdoucí.Tak se zatím mějte a pačo v lednu na kafemeatingu
BMW ZDAR SOUDRUZI
tel. 725402498
http://www.vlckovi.xf.cz
						http://www.vlckovi.xf.cz