povinné ručení...kdo je spokojen...?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Mikka.M5

Příspěvek od Mikka.M5 » 02. 09. 2008 15:44

honzeeek píše:Triglav a ČPP nevyžaduje doložení bonusu, jenže Ty stejně podepisuješ ,,čestné prohlášení". Někteří zprostředkovatelé (znám pár bazaristů) Ti tam daji bonusu kolik chceš, ale má to své ,,ale". V případě škody si Tě pojišťovna proklepne, protože pojištovny samozdřejmě nechtějí platit a když přijdou na to, že jsi podepsal bonusy na který nemáš nárok tak jsi pojišťovnu uvedl v omyl, škodu za Tebe zaplatí, ale bude ji po Tobě vymáhat 8)
Tak pravě si mě zachráníl od jednoho takovýho šmejda co mi nabízel pojištění u ČPP za podivnou cenu - podle ceny tam hodil víc bonusu než kolik bych teoreticky mohl získat od 18 let
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy

Mikka.M5

Příspěvek od Mikka.M5 » 18. 09. 2008 19:13

Mohl by mi někdo objastit jak to skutečně je s tim povinným ručením u ČPP a bonusama? Jeden nezavislej fin. poradce mi nabízel povinný s bonusama, který bych musel sbírat od 15 let (79 mesicu) a kdyz sem mu rilal ze se mi to nelibi, ze mam jen 9 mes., tak prej, že jim to takhle poradila pojišťovna at kazdmymu davaji maximalni bonus, ze po tom patrat nikdo nebudou. Tak by me zajimalo jestli je tohle mozny? A co by se skutecne stalo, kdybych s takovou smlouvu nekoho naboural? Prej by to resil financni zastupce? - to už je asi blbost ne? Doufam, ze mi k tomu neco rekne nejakej zdejsi (podstivej) pojistovak

P.S.: nejde mi o to usetrit par stovek na povinny, ale zajima me skutecnost, jestli to je bezna praxe nebo to delaj jen svine co chcou uzavrit smlouvu za kadou cenu
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 18. 09. 2008 19:50

Chce mít čárku za uzavřenou smlouvu. ČPP opravdu nezkoumá zda máš nárok na bonus, ale jen do chvíle, než něco způsobíš. Pak se na Tobě vyřádí. (o co jde jsem v tomto topicu už psal). Může ti dát max extrabonus k Tvému bonusu, což je 15% ALE...

citace ze stránek ČPP:
Dojde-li během tříletého období od vzniku smlouvy k pojistné události, pojistník se zavazuje pojistiteli vrátit slevu na pojistném za všechna pojistná období, v nichž byla sleva od počátku pojištění poskytnuta.

kamil.hastik

Příspěvek od kamil.hastik » 23. 12. 2008 14:07

Povinné ručení s plným bonusem pro všechny řidiče i OSVČ.Řešíme jakékoli motrové vozidlo.Kdo nemáte nárok na bonus atd.,tak se ozvěte.

Odpovědět