ruceni X depozit
- [CZ]Airwolf[OC]
Obavam se, ze to jim bude ty vis kdeTweety píše:Trochu oživim. Řešily jste někdo převod vozidla zároveň s depozitem. Jde mi o to, že chci auto převézt na sebe a rovnou dát do depozitu. Musím tedy v tu chvíli zakládat povinné ručení ?
Je jasné že při pouhém převodu ho chtějí, ale když auto hned na místě budu chtít dát do depozitu ?

Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

- [CZ]Airwolf[OC]
Kazdopadne za telefonat nic nedas, pokud ti to zvednou.Tweety píše:No, toho se obávám taky. Vidim to tak, že skočim na pojišťovnu, uzavřu, na magistrát, převedu a dám do depozitu a než se na pojišťovně za mnou zavřou dveře, tak tam budu zpět a žádat o zrušení....to je zase vyje**nej nesmysl. Už mě ty úředníci točej
Ex E30 318iS

když nezaplatíš povinný ani na opakovanou výzvu, přijde ti oznámení o zánoku smlouvy a bude ti chodit složenka na uhrazení dluhu za poslední pojistné období, tot vše, tim to hasne
tweety: i na takovou chujovinu musíš mít pojistku
tweety: i na takovou chujovinu musíš mít pojistku

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
jednou sem resil neco podobnyho, domluvil sem se s babou v kanclu, ze mi uzavrela pojistku na jeden den..za stovku nebo dve, ale to uz je kolik let..ale pokud se nepletu, tak u nekterejch pojistoven jde udelat pojisteni na dobu urcitou dost kratkou..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

chlapi jak mám vyřešit ten depozit když nemám malej tp .. Vadí to nějak? tady sem si přečetl že prej si ho vezmou tak nevim .. Asi si vystavějí novej ne nebo to dělaj zase někde jinde na úřadě ..?
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
Prosím o radu ..
Dozvěděl sem se dneska od známího že prej sem pěkně v prdeli protože nemám auto odhlášený od předchozího majitele v plzni ...Já na to že mám kupní smlouvu s plnou mocí k odhlášení a on že to sice jo ale že se to musí odhlásit na registru v plzni .. Tak jak je to ..? To jako stim vším musim ject do plzně na uřad tam to odhlásit a jet do prahy na uřad a tady to zase přihlásit na mě .. ? Nebo mi to udělaj oboje v praze .. ?
Sem z toho debil sem to nikdy nedělal..
Dozvěděl sem se dneska od známího že prej sem pěkně v prdeli protože nemám auto odhlášený od předchozího majitele v plzni ...Já na to že mám kupní smlouvu s plnou mocí k odhlášení a on že to sice jo ale že se to musí odhlásit na registru v plzni .. Tak jak je to ..? To jako stim vším musim ject do plzně na uřad tam to odhlásit a jet do prahy na uřad a tady to zase přihlásit na mě .. ? Nebo mi to udělaj oboje v praze .. ?
Sem z toho debil sem to nikdy nedělal..

Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
pokud to nemas odhlasene na Tebe a neni to v ramci jednoho magistratu tak musis do Plzne s plnou moci od puvodniho majitele, kupni smlouvou a velice velkou trpelivosti. Pak az budes napsan v TP jako osoba na kterou to bylo odhlaseno/prevedeno tak vyrazis magistrat tam kde mas trvale bydliste. Musis si udelat evidencni kontrolu na tve jmeno a mit platnou zelenou kartu (povinne ruceni). Pak uz to na Tebe za 800Kc doprevedou (pokud to Teda stihnes do 31.12.2008, jinak plus ekologickou dan).
PS: diky tomu, ze se na mne kamarad magistratnik tezce vykaslal, tak jsem dnes ukony na plzenskem magistrate provadel sam. Nikdy jsem vetsi haluz nezazil. Kdyz jsem v 5:25 rano dorazil pred magistrat byl jsem cca 286 clovek v rade (pracuji tam od 8hod), v 9:25 jsem si vyzvedl listky k ukonum a v 17:57 jsem opustil magistrat s vysledkem HOTOVO.
Zitra tam maji do 12hod a pak uz jen 29./30. a mozna i 31. Pokud tam neprijdes pred 5 hod rano tak zapomen, ze se na Tebe dostane poradi...
PS: diky tomu, ze se na mne kamarad magistratnik tezce vykaslal, tak jsem dnes ukony na plzenskem magistrate provadel sam. Nikdy jsem vetsi haluz nezazil. Kdyz jsem v 5:25 rano dorazil pred magistrat byl jsem cca 286 clovek v rade (pracuji tam od 8hod), v 9:25 jsem si vyzvedl listky k ukonum a v 17:57 jsem opustil magistrat s vysledkem HOTOVO.
Zitra tam maji do 12hod a pak uz jen 29./30. a mozna i 31. Pokud tam neprijdes pred 5 hod rano tak zapomen, ze se na Tebe dostane poradi...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dávali ve zprávách, že to údajně s těmi pojistkami od Nového roku nebude tak horké...tak se nechme překvapit. Mluvil tam nějakej pičus z kanceláře zlodějů a mluvčí, nebo snad sám ministr dopravy. Je totiž poměrně logické, že když budu mít auto na dvoře nabourané, tak není důvod mít auto pojištěné. A proč bych to měl dávat do depozitu ? To přece není moje povinnost