Prosim pomoc ukradena kola
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Prosim pomoc ukradena kola
potrebuju abyste se mi zamerili kluci moje na kola byli ukradeny v oseku z garaze, jedna se o kola BROCK B1 zadek 10x17 a predek 8,5x17 pneu tam byli 225/45/17 michalin na zadku a na predku 215/40/17 znacka nevím, poznavaci znameni kol je ze byli celolestene vc poklicek a na stredovych poklickach byl znak BMW roztec byla 5x120 na bmw a t preedek 12 zadek uz nevim a jeste z ty garaze ty kurvy slohli zadni lampy na e 36 kupe takovy ty diodovy cromovty zatmaveny "kourovym" spreejm, vypadali dobre, neco jako cernej chrom tak kdyby ste na neco z tohiodle natrefili, tak proim voljte 723805895 a ilustracni foto jak kola vypadaji, akorat proste vypadali jako "chromovy" diky vylesteni 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

těžko ty kola dostane zpět. Kamarádovi taky jedny ukradli nahlásil to na policii, pak jsem je zahlídnul v ČB na jedný tříce černým touru. Hned jsem zastavil u policistů, který stáli u silnice řekl jsem jim to, ale jen si to napsali na papír
poté jsem projezdil celý město a auto na těch ukradených kolech jsem našel na sídlišti Máj. Zavolal jsem kamráda ten přijel zavolali jsme policii, za chvilku tam dorazili dali mu botu a že si ho předvolají. Mileho zloděje si předvolali, ale výsledek byl takový, že si vyměnil 2 gumy za jinou značku a kamaráda označili za nedůvěryhodného, zlodějíček řek že je koupil v dobrém úmyslu a bylo to. Pak jsem se dozvěděl že je to známá firma. Nakonec to dopadlo tak, že kamarád si pro ně přijel sundal je z auta a bylo to.... mimochodem mu to poradili i ti policisté
prý ho ale u toho nesmí chytit..... Takže tak

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T