Dostal jsem auto od strejdy a dal ho do šrotu
-
budik na teplotu
Taky jsem měl ten samej problem.a celkově se to zaclo srat,tak jsem to v pondeli zrušl a dal do šrotu.
Re: budik na teplotu
Tak tak, nesrat se a šup s tím do hutí.baworak316i píše:Taky jsem měl ten samej problem.a celkově se to zaclo srat,tak jsem to v pondeli zrušl a dal do šrotu.
Nemá smysl cpát do starýho krámu drahocenný prachy a nedostatkovej čas...

-
Tak ja ho mel zdarmo.dostal jsem ho od strejce..Venca píše:Tak tak, nesrat se a šup s tím do hutí.baworak316i píše:Taky jsem měl ten samej problem.a celkově se to zaclo srat,tak jsem to v pondeli zrušl a dal do šrotu.
Dyk jo, to je v poho.baworak316i píše:Tak ja ho mel zdarmo.dostal jsem ho od strejce..Venca píše:Tak tak, nesrat se a šup s tím do hutí.baworak316i píše:Taky jsem měl ten samej problem.a celkově se to zaclo srat,tak jsem to v pondeli zrušl a dal do šrotu.
E30 jsou starý sračky, momentálně je jejich cena na trhu díky zákonu sumárně na nule.
Tebe bych chtel mit za souseda..., mas rad takova radikalni reseni, ze??baworak316i píše:Taky jsem měl ten samej problem.a celkově se to zaclo srat,tak jsem to v pondeli zrušl a dal do šrotu.
PS:ja to rikam porad, ze ZADARMO se nemam nikomu nic davat - nevazi si toho...

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
re
pořád bych si radši připlatil nějakou eko daň a koupil poctivý auto (E30) a jezdil než ušetřit nějakých 5t a jezdit akorát tak do servisu, alespoň v porovnání mý 324TD a kámošovi E39 530d, já jezdím a on sice taky ale taky mnohem častějš do servisu než já, já tam zatím nemusel takže tu ekodaň mnohonásobně v servisu přeplatí:)
316i E36 Coupé, Mitsubishi Galant V6-24, Golf III TDi Variant
-
je to jen auto.Vasa píše:Tebe bych chtel mit za souseda..., mas rad takova radikalni reseni, ze??baworak316i píše:Taky jsem měl ten samej problem.a celkově se to zaclo srat,tak jsem to v pondeli zrušl a dal do šrotu.
PS:ja to rikam porad, ze ZADARMO se nemam nikomu nic davat - nevazi si toho...
no, ono zrovna tady soudruh, kterýho se to týká, už se i v ostatních svých příspěvcích projevuje hodně oduševněleVasa píše:PS:ja to rikam porad, ze ZADARMO se nemam nikomu nic davat - nevazi si toho...

Bodeď, nebilo poznat zjakej strany setam leje volej do převodofky, jesli sou fpředu dlouhý čepi, bo krátký. Zadek to mnělo dole jak škodylack. Poztrádalo to benzínovou pumpajznu pot prahem. Zadarmo to bilo drahí.... co nám budež vikládad, žejobaworak316i píše:Taky jsem měl ten samej problem.a celkově se to zaclo srat,tak jsem to v pondeli zrušl a dal do šrotu.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
-
budik na teplotu
Aspon to tady trochu ožilo.mate o cem psat.jo naš chvalit ty vase popelnice 20 let stare.

Jo to ožilo.baworak316i píše:Aspon to tady trochu ožilo.mate o cem psat.jo naš chvalit ty vase popelnice 20 let stare.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Blbounek jako ty je tady co chvíli a vznáší další a další přiblblej dotaz, protože neumí číst.
Počkej si na novou popelnici od strejdy a pak to nahul čelně do stromu, ať to trochu ožije na novinky.cz .
Asi nikomu chybět nebudeš, nablblejch týpků jsou nevyčerpatelný zásoby...

-
budik na teplotu
Ten kdo tady poradi je jen venca, a ostani se jen dohadujou.hadejtese pres sz.
Hele ty baworak316i ubohej demente tak jsem nelez když jsou to popelnice ne???Přece frajer jako ty nepoleze sem na fórum kde mají všichni 20 let starý popelnice to je pod tvojí úroveň.takovíhle idioty jako jsi ty mám nejraději co jen kecaj a v životě nic neudělaly.jen dává debilní rady druhejm .takovíhle řečnění hoď to do šrotu miluji mám taky BMW 318 Is R.v 1989 a jsem spokojen jako nikdy předtím suprovej stroj když to postavím vedle fáva z roku 92 tak se to nedá srovnávat.Takže ty kriplíku zalez do boudy a už nevylejzej. 

-
- E30.cz mecenáš
Možná jsou starší než ty, ale na rozdíl od tebe nemaj chybu.baworak316i píše:Aspon to tady trochu ožilo.mate o cem psat.jo naš chvalit ty vase popelnice 20 let stare.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tam kde končí zadohrab, já teprve začínám 325iX
baworak316i píše:Taky jsem měl ten samej problem.a celkově se to zaclo srat,tak jsem to v pondeli zrušl a dal do šrotu.

za tudle vet bych vrazdilbaworak316i píše:
je to jen auto.

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Sice zbytečný fňuky, ale asi jsem fakt zažil lepší dobu:
ŘP skupiny "M" se směl dělat od 15 let (dnes je Mustang nebo S-51 považován za vražedný stroj, takže až od 16 let).
"M" si dělalo cca 80% kluků, zhruba 15% holek.
Běžný opravy si dělal skoro každý sám, rozpůlit motor a dát ho kvalitně dohromady se naučila přibližně půlka lidí, co na tom jezdili.
Hodně z nich bylo z kovooboru, ale ten motor uměli půlit i např. mnozí zedníci a truhláři.
Ale to je fuč, máme dobu informační.
Bez mobilu a GPS navigace budou někteří v brzku i umírat...

ŘP skupiny "M" se směl dělat od 15 let (dnes je Mustang nebo S-51 považován za vražedný stroj, takže až od 16 let).
"M" si dělalo cca 80% kluků, zhruba 15% holek.
Běžný opravy si dělal skoro každý sám, rozpůlit motor a dát ho kvalitně dohromady se naučila přibližně půlka lidí, co na tom jezdili.
Hodně z nich bylo z kovooboru, ale ten motor uměli půlit i např. mnozí zedníci a truhláři.
Ale to je fuč, máme dobu informační.
Bez mobilu a GPS navigace budou někteří v brzku i umírat...