Zn. ROZUMNĚ

To já jen kdyby náhodou někdo něco...
No, já posílám zatím poštou vše a upřímně - kolik balíků měsíčně posíláš, že ti to přijde OK? Já už prostě nějak ztrácím nervy. Ona i pošta umí svozy balíků, v tom problém není. Jenže aby si ji člověk zařídil, musí za jakousi bábou, která tě pošle za jinou bábou na druhým konci Prahy, ta tě pošle zas jinam a nakonec zjistíš, že:T613 píše:posilam 99% pres CP a nemam zadne probkemy, obchodni balik si sledujes na netu pohoda tak nevim kde je problem
PPL taky ujde kdyz je neco tezsiho coz CP neveme ale ta demence nez to prevezmou ... dodani maji lepsi jelikoz chcou tel. cislo a prvni ti zavolaji nez dovezou ale taky to zaplatis ... udelej si s nema smlouvu a budou ti jezdit domu pro zasilky coz je asi nejlepsi moznost
top trans, dhl, upsFx píše:Český komunistický ústav na nedoručování balíků mě už pěkně kaká, nemáte někdo tip na přepravní společnost se schopností vyzvednout zboží v sídle firmy s cenami rozumnými? Mírně vyšší než u pošty nevadí, ale podmínkou je schopnost řešit za rozumné peníze dobírku na účet v rozumné době.
Zn. ROZUMNĚNějak jsem tu přerozumoval...
To já jen kdyby náhodou někdo něco...