V6 blázen píše:kdo říkal že to je z ebaye znam par lidi v německu co se tímhle zabívaji ale o tom víte velky prd..Proč bych to tu vozil booste to bych ti kazil konkurenci

Nezajimaji mě narazníky v tom ja nejedu vím že novy stojí kasu v ČR ale kdo se umí poohlednout a hledat jinde ma to za uplně jinou cenu vyděl jsem tem třeba komplet 325i z m -paketem 2 za 18tis takže vím že toho tam je po kokot ale vy si to kupte od boosta ma to přece se všema uchytama a za super cenu všechno tohle vzniklo tím že jsem ti napsal za 20tis to je palka jinak by ti na tvuj inz. nikdo nepsal ale ja vím že ty my napišeš že máš už 10 zajemcu bla bla bla nebo co si na mě zase vymislíte ??,

Člověče budeš se divit, ale taky znám pár lidí v německu, co se tímhle zabývají, kšeftují s alpinama s M-kama atd a M-tech sady po 10t za kompletní sadu neprodávají, asi mají nějaký špatný kontakty.

Mě konkurenic dělat nebudeš, mě když ta sada zůstane doma, tak se nic nestane, nepotřebuju to prodat, proto jsem do inzerátu taky napsal "Když by byl zájem, tak bych prodal". Ta 325i v M-tech II to musela bejt voňavka, nehledě na to, že když z takhle starýho auta ten M-tech sundaváš, tak půlka příchytek to nepřežije, ale já vím, ty by jsi to sundal a všechny by byly OK, nebo spíš ty by jsi je ani nepotřeboval, ty by si to dokázal dát na auto bez nich. To že je moje sada se všema příchytkama a těsněníma jsem zdůraznil záměrně a ty se tady o to pořád opíráš, z toho je vidět, že víš úplný kulový kolik všechny ty příchytky stojí, divil by si se, ale dohromady je to celkem balík. Zájemců ani náhodou deset nemám, ani jsem s tím nepočítal. Lidi, kteří jsou ochotný investovat větší peníze do E30 už je sakra málo a většina z nich už plasty má, jinak by zájem měli. Je to jak píše T613 ti co mají E30 jsou rádi, že mají na benzín a drží auto pohromadě. Takže znovu ti píšu, když se to neprodá, tak mě to bolet nebude, nic si na tebe vymýšlet nepotřebuju, reklamu si tady děláš dobrou sám.

PS: Lepší kdyby mi nikdo na ten inzerát nepsal, než číst ty tvoje hovna.