Eko poplatek
Tohle téma mi přijde jako když všichni chtěli kapitalismus, ale zároveň pořád chtějí aby se někdo o ně postaral, měl zadarmo doktora, školu a tak. Národ chtěl ODS a eď nadává, že ODSka dělá to, co jí je přirozené a všichni se diví.
Potom si v nějakým průzkumu přečtu, že si skoro polovina národa myslí, že komunismus byl fajn a chytaj mě mdloby.
Potom si v nějakým průzkumu přečtu, že si skoro polovina národa myslí, že komunismus byl fajn a chytaj mě mdloby.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
Drožka se dá stejně dobře jezdit i felicíí, je to jen o rozmazlenosti taxikářů, nechápu proč si každej stěžuje že platí 15tisíc leasing na auto a že si vydělá málo. Kdyby každej začal u sebe, mohlo by to tu bejt o dost lepší. Kecy o tom že tohle bezvadný opatření odstraní nebezpečný auta z ulic jsou stejně zbytečný protože jde jen o další buzeraci a příjem peněz do státního rozpočtu pro tuhle nenažranou vládu. Rozhodně nejsem žádnej komunista, ale tyhle vždycky něco rozprodaj, rozmrdaj, rozkradou a pak vymyslej něco z čeho jim to lidi zaplatěj, takže se vlastně nic neděje. Auto prodávat nehodlam a radši ho necham shnít na zahradě než abych nesmyslnej poplatek 10T. A ekologie je určitě hezká věc, ale v poslední době se z ní stává spíš šikana, stejně jako z většiny norem EU. Ekofašisti je myslim příhodnej termín.
E36 323i coupé
Tady nejde o ekologickou likvidaci při vyřazení vozidla z evidence, ale o daň kterou má platit ten první kdo tu to auto prodává, ve výši podle stáří auta, možná by nebylo od věci si napřed přečíst téma a pak něco kecatmarty87 píše:Ale dyť tady i jeden člen nabízí ekologickou likvidaci zdarma, tak v čem je problém? Myslím, že není jediný, kdo se tím zabývá.

E36 323i coupé
Reagoval jsem na EuromenaPawka G. píše:Tady nejde o ekologickou likvidaci při vyřazení vozidla z evidence, ale o daň kterou má platit ten první kdo tu to auto prodává, ve výši podle stáří auta, možná by nebylo od věci si napřed přečíst téma a pak něco kecatmarty87 píše:Ale dyť tady i jeden člen nabízí ekologickou likvidaci zdarma, tak v čem je problém? Myslím, že není jediný, kdo se tím zabývá.To že to tu někdo nabízí neznamená že když nějakej normální dědek chce vyřadit 120ku z provozu tak mu to někde jen tak udělaj zadarmo. Ten co to tu nabízí myslim auta rozebere a něco z nich rozprodá a tím se mu to zaplatí, rozhodně to není oficiální postup. Normálně máš zajet na vrakoviště, tam zaplatit poplatek za ekologickou likvidaci, na základě potvrzení který tam dostaneš teprve vyřadí tu pixlu z evidence, kapišto?

Naposledy upravil(a) marty87 dne 21. 07. 2008 14:16, celkem upraveno 1 x.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
jen k tý ekologický likvidaci - já mám firmu kde to dělaj zadarmo i strejm dědkům se 120kou!Pawka G. píše:Tady nejde o ekologickou likvidaci při vyřazení vozidla z evidence, ale o daň kterou má platit ten první kdo tu to auto prodává, ve výši podle stáří auta, možná by nebylo od věci si napřed přečíst téma a pak něco kecatmarty87 píše:Ale dyť tady i jeden člen nabízí ekologickou likvidaci zdarma, tak v čem je problém? Myslím, že není jediný, kdo se tím zabývá.To že to tu někdo nabízí neznamená že když nějakej normální dědek chce vyřadit 120ku z provozu tak mu to někde jen tak udělaj zadarmo. Ten co to tu nabízí myslim auta rozebere a něco z nich rozprodá a tím se mu to zaplatí, rozhodně to není oficiální postup. Normálně máš zajet na vrakoviště, tam zaplatit poplatek za ekologickou likvidaci, na základě potvrzení který tam dostaneš teprve vyřadí tu pixlu z evidence, kapišto?
A k ekopoplatku - je to zlodějna, ale dřív nebo pozděj někdo vymyslí jak to obejít

E34 520i M50
U nás taky,firma www.modit.cz,likvidac zdarma se štemplem pro dopravku.
Jinak o likvidaci shnilý vraždící bestie by se měla starat STK.Prostě jednou neprojde a basta fidli.Pravomoc k tomu mají nebo bych jim ji umožnil.Ale proč já mám platit poplatek za vozidlo který tu může fungovat třeba 20let ještě.Zaplatím až k likvidaci dojde a hotovo
Jinak o likvidaci shnilý vraždící bestie by se měla starat STK.Prostě jednou neprojde a basta fidli.Pravomoc k tomu mají nebo bych jim ji umožnil.Ale proč já mám platit poplatek za vozidlo který tu může fungovat třeba 20let ještě.Zaplatím až k likvidaci dojde a hotovo

Nevim co sem tahaš dročku, a jezdit s felinou mi přijde zrovna u tohohle povolani trapny, za ty prachy co se jezdi kilometr se mi zrovna nechce ject filckou.Pawka G. píše:Drožka se dá stejně dobře jezdit i felicíí, je to jen o rozmazlenosti taxikářů, nechápu proč si každej stěžuje že platí 15tisíc leasing na auto a že si vydělá málo. Kdyby každej začal u sebe, mohlo by to tu bejt o dost lepší. Kecy o tom že tohle bezvadný opatření odstraní nebezpečný auta z ulic jsou stejně zbytečný protože jde jen o další buzeraci a příjem peněz do státního rozpočtu pro tuhle nenažranou vládu. Rozhodně nejsem žádnej komunista, ale tyhle vždycky něco rozprodaj, rozmrdaj, rozkradou a pak vymyslej něco z čeho jim to lidi zaplatěj, takže se vlastně nic neděje. Auto prodávat nehodlam a radši ho necham shnít na zahradě než abych nesmyslnej poplatek 10T. A ekologie je určitě hezká věc, ale v poslední době se z ní stává spíš šikana, stejně jako z většiny norem EU. Ekofašisti je myslim příhodnej termín.
Za další umrtnost auta na dročce je dost vysoká, při nájezdu 60-80tisic ročně odděláš každý auto do 5 let........
Ja s ti poplatkem fakt problem nemam, chci starý auto, zapaltim si ho při koupi.......
A hlavně nevim co řešíte, neb je to jen při prvním převodu nebo registraci, na prvniho vždy ten pech padne, na druhýho už ne.......
což kdyby ste četli tak je jasně namířeno proti dovozům, a ne proti starym autum.
A u dovozu se už dávnoi měla paltiti ekologická daň, že ji nikdo nevymáhal, to už je vedlejší, v zákoně to je.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Naprostej souhlas. Jenže vraky by tu jezdili dál a technici by byli jen o další kus movitějšíDVORIS píše: Jinak o likvidaci shnilý vraždící bestie by se měla starat STK.Prostě jednou neprojde a basta fidli.Pravomoc k tomu mají nebo bych jim ji umožnil.Ale proč já mám platit poplatek za vozidlo který tu může fungovat třeba 20let ještě.Zaplatím až k likvidaci dojde a hotovo
To jsou tady ale levičárny ..
Taxikáři si kupujou auta podle toho, co chce zákazník - děkuji Felicii nemusím - nechal bych to na taxikářích a doufám, že Bobika brzo koupí nový auto.
To, že si chce každej koupit sr*č, kterej ho stojí 5000,- hlavně aby měl brutální káru, která ohrožuje ostatní na silnici a z vejfuku jí jde kouř jak z traktoru? - proč by se tady tyhle křápy měly motat a proč by tady mělo být vrakoviště Evropy, když na tohle lidi úplně kašlou a pak si nechávají shnít křápy na zahradách, protože on přece nedá 1000,- za ekologickou likvidaci, že
Hodnota těch aut je sice minimální, ale jejich zatížení okolí je maximální - majitel by to měl zaplatit.
Pravda je, že hlavní síto by mělo být na STK.
Taxikáři si kupujou auta podle toho, co chce zákazník - děkuji Felicii nemusím - nechal bych to na taxikářích a doufám, že Bobika brzo koupí nový auto.
To, že si chce každej koupit sr*č, kterej ho stojí 5000,- hlavně aby měl brutální káru, která ohrožuje ostatní na silnici a z vejfuku jí jde kouř jak z traktoru? - proč by se tady tyhle křápy měly motat a proč by tady mělo být vrakoviště Evropy, když na tohle lidi úplně kašlou a pak si nechávají shnít křápy na zahradách, protože on přece nedá 1000,- za ekologickou likvidaci, že

Hodnota těch aut je sice minimální, ale jejich zatížení okolí je maximální - majitel by to měl zaplatit.
Pravda je, že hlavní síto by mělo být na STK.
Ale tak ustanovím kontrolní orgán pár STK při zjištění uplácení zavřu,rozdám milionový flastry a je to.Když to jde všude ve světě tak proč ne tady.Já jsem nikdy stk ani me neuplácel.Prošel jsem na poprvé,tak o co jde,proč bych měl platit za auto v bezvadným stavu,oproti rozpadajícím se popelnicím na který majitel kašle.Je to celý prostě postavený na hlavu a odporuje to zdravýmu myšlení.Tweety píše:Naprostej souhlas. Jenže vraky by tu jezdili dál a technici by byli jen o další kus movitějšíDVORIS píše: Jinak o likvidaci shnilý vraždící bestie by se měla starat STK.Prostě jednou neprojde a basta fidli.Pravomoc k tomu mají nebo bych jim ji umožnil.Ale proč já mám platit poplatek za vozidlo který tu může fungovat třeba 20let ještě.Zaplatím až k likvidaci dojde a hotovo
S autem z roku 1969 projdu bez potíží, najedu s ním sotva 2000 za rok.
Debílek odnaproti s hustě vytuzenou rozsypanou Vectrou na STK nejezdí vůbec, prostě neřeší.
Poctivýho troubu nutno podusit, šak je to kokot.
Toho dynamickýho týpka ne, ten je v poho...
=====
STK srovnat do latě se možná zčásti povede, ovšem jsou oblasti, kde to hrozí jen těžko.
A donutit k čemukoliv temné uživatele vozidel, co STK nepotřebujou, je prakticky nemožné - vymahatelnost některých regulí je v této zemi silně k smíchu....
Debílek odnaproti s hustě vytuzenou rozsypanou Vectrou na STK nejezdí vůbec, prostě neřeší.
=====
STK srovnat do latě se možná zčásti povede, ovšem jsou oblasti, kde to hrozí jen těžko.
A donutit k čemukoliv temné uživatele vozidel, co STK nepotřebujou, je prakticky nemožné - vymahatelnost některých regulí je v této zemi silně k smíchu....
Je to tak jak to píšeš,už nad tím nebudu přemýšlet,bo mi při tom vaří krev v žiláchVenca píše:S autem z roku 1969 projdu bez potíží, najedu s ním sotva 2000 za rok.
=====

Protože ty konkrétně sis mi na tohle stěžoval a když sem nad tim přemejšlel tak mně to tak nějak nasralo. Tim myslim ty názory na to jakej potřebuješ kočár abys vůbec mohl jezdit drožku a jak vysoký máš potom náklady. Sestra ve špitále taky nejezdí do práce zánovnim Mercedesem a potřebuje na provoz svý výdělečný činnosti možná větší vzdělání a dovednosti než ty...bez urážkyLukas-e21 píše:Nevim co sem tahaš dročku, a jezdit s felinou mi přijde zrovna u tohohle povolani trapny, za ty prachy co se jezdi kilometr se mi zrovna nechce ject filckou.Pawka G. píše:Drožka se dá stejně dobře jezdit i felicíí, je to jen o rozmazlenosti taxikářů, nechápu proč si každej stěžuje že platí 15tisíc leasing na auto a že si vydělá málo. Kdyby každej začal u sebe, mohlo by to tu bejt o dost lepší. Kecy o tom že tohle bezvadný opatření odstraní nebezpečný auta z ulic jsou stejně zbytečný protože jde jen o další buzeraci a příjem peněz do státního rozpočtu pro tuhle nenažranou vládu. Rozhodně nejsem žádnej komunista, ale tyhle vždycky něco rozprodaj, rozmrdaj, rozkradou a pak vymyslej něco z čeho jim to lidi zaplatěj, takže se vlastně nic neděje. Auto prodávat nehodlam a radši ho necham shnít na zahradě než abych nesmyslnej poplatek 10T. A ekologie je určitě hezká věc, ale v poslední době se z ní stává spíš šikana, stejně jako z většiny norem EU. Ekofašisti je myslim příhodnej termín.
Za další umrtnost auta na dročce je dost vysoká, při nájezdu 60-80tisic ročně odděláš každý auto do 5 let........
Ja s ti poplatkem fakt problem nemam, chci starý auto, zapaltim si ho při koupi.......
A hlavně nevim co řešíte, neb je to jen při prvním převodu nebo registraci, na prvniho vždy ten pech padne, na druhýho už ne.......
což kdyby ste četli tak je jasně namířeno proti dovozům, a ne proti starym autum.
A u dovozu se už dávnoi měla paltiti ekologická daň, že ji nikdo nevymáhal, to už je vedlejší, v zákoně to je.
E36 323i coupé
Ja furt nechápu co má ekologickej poplatek společnýho s dročkou.Pawka G. píše:Protože ty konkrétně sis mi na tohle stěžoval a když sem nad tim přemejšlel tak mně to tak nějak nasralo. Tim myslim ty názory na to jakej potřebuješ kočár abys vůbec mohl jezdit drožku a jak vysoký máš potom náklady. Sestra ve špitále taky nejezdí do práce zánovnim Mercedesem a potřebuje na provoz svý výdělečný činnosti možná větší vzdělání a dovednosti než ty...bez urážkyLukas-e21 píše:Nevim co sem tahaš dročku, a jezdit s felinou mi přijde zrovna u tohohle povolani trapny, za ty prachy co se jezdi kilometr se mi zrovna nechce ject filckou.Pawka G. píše:Drožka se dá stejně dobře jezdit i felicíí, je to jen o rozmazlenosti taxikářů, nechápu proč si každej stěžuje že platí 15tisíc leasing na auto a že si vydělá málo. Kdyby každej začal u sebe, mohlo by to tu bejt o dost lepší. Kecy o tom že tohle bezvadný opatření odstraní nebezpečný auta z ulic jsou stejně zbytečný protože jde jen o další buzeraci a příjem peněz do státního rozpočtu pro tuhle nenažranou vládu. Rozhodně nejsem žádnej komunista, ale tyhle vždycky něco rozprodaj, rozmrdaj, rozkradou a pak vymyslej něco z čeho jim to lidi zaplatěj, takže se vlastně nic neděje. Auto prodávat nehodlam a radši ho necham shnít na zahradě než abych nesmyslnej poplatek 10T. A ekologie je určitě hezká věc, ale v poslední době se z ní stává spíš šikana, stejně jako z většiny norem EU. Ekofašisti je myslim příhodnej termín.
Ano, mám vysoký náklady, ale o tom dročka dneska je, kup si filcku a jdi k dispečinku, nikde tě nevezmou, možná tak u těch nejlevnějších kde jezdíš za 15kč/km.
AAA, CITY taxi a jim podobní tyhle auta už jen tolerují chlapům co maj rok do důchodu.
Krásnej příklad, kámoš měl donedávna octávii sdi, kupoval ji před 7-mi lety novou, tenkrát docela slušný...., nedávno si koupil dvouletýho Superba, a najednou vydělává víc peněz, chytá lukrativnější zakázky, lidi si na něj zas berou telefonní číslo......
Čim to asi bude?????? no kupodivu tim Superbem...., lidi zy ty peníze vyžadují komfort a luxus, cenama za kilometr se blížíme německu, sice ne nástupní sazbou a čekačkou, a ty palty tady stále nejsou na průměru na západě, takže zákazník chce za svý peníze odvést se pohodlně a komfortně.
A o zdravotnictví nemluv, máma je zdravotní sestra, praxi bude mít za rok přesně 30let......má dvě maturity (gympl + dvoulatá nástavba - dnes je to VOŠ což za bolševika nebylo). A za ty peníze co bere bych nevstával ani z postele.
Zrovna včera propustila 12pacientek a 9 přijmula, a byla tam sama........večer byla total KO.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
jen tak dalVenca píše:V místě bydliště jsem již znám jako zatraceně problémový občan, který chodí na předvolební politická sezení a klade silně nepříjemné otázky, až se dotázaný politik kroutí a po skončení se šeptem dotazuje místních, co jsem to za drzouna...

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Zrovna dnes jsem se všiml, že už zmizely nesmyslně umístěný značky "Stezka pro cyklisty" a "Přikázaný směr jízdy" u nás v osadě.Iwan píše: jen tak dal
Na 99% je to následek mých drzých narážek na pána z Národního výboru, co má na starost ten jejich slavnej Dopravní odbor.
Průser je, že většina lidí nadává jen potichu a psát dopisy jsou také líní, takže holt vrchnost reaguje až na nevycválané a hrubé jedince...

je to rebel !!!
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...