P.S. nesmějte se mi, dělal jsem to poprví a myslel jsem, že vím všechno co k tomu potřebuju
Jak správně lakovat škrábance?
Jak správně lakovat škrábance?
Potřeboval jsem opravit škrábnutej blatník, tak jsem si nechal namíchat barvu ve spreji, nastříkal jsem několik vrstev, po pár desítkách minut několik vrstev berbarvýho laku a nastříkaný místo je teď matný a hrubý na dotyk, co s tím aby to bylo hladký a lesklý? Neudělal jsem chybu při stříkání?
P.S. nesmějte se mi, dělal jsem to poprví a myslel jsem, že vím všechno co k tomu potřebuju
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
Tak teď moc nechápu jak jsem tu barvu nerozlil? A plnič znám, ale nepoužil jsem ho. Ale to už je teď jedno, škrábanec je zastříkanej a zajímá mě jestli to pujde třeba vyleštit?Macek píše:no a jestli to máš celý hrubý, tak jsi tu barvu vůbec nerozlil... apropó, znáš plnič?
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
- Lospiratos
Odstín je bych řekl prakticky stejnej, teď jak je nalakovaný místo matný a okolo lesklý tak není vidět barevnej rozdíl a bezbarvým lakem jsem zkoušel nastříkat kousek kde to není moc vidět a musel jsem nastříkat hrozně silnou vrstvu aby se to lesklo (téměř ta barva tekla) - tohle asi není řešení (neodhald bych to a už by to teklo). Už mám domluvený strojní leštění tak uvidím co to udělá...Lospiratos píše:takže skrabanec neni videt ,ale nemas nalitej bezbarvej lak do hladka??
bezbarvej lak rozlestis ale je otazka jak si udelal ten podhoz a jestli je odstin dobre namichanej..