ne-BMW,,jen zajímavost:)
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
ne-BMW,,jen zajímavost:)
...sic to s BMW nemá nic společného, je to ale zajímavé. Minulý týden přijeli chlapi ze Seat Clubu či jak se to jmenuje a jeden fanatik si nechal změřit výkon na svym Leonu Cupra --dle jeho slov tam měl nějakej motorovej upgrade z fauvé a pár věcí z WRCéčka, byla to čtyřkolka s turbem normálního vzhledu, žádnej tuzing...chlapík si většinu prý dělal sám v garáži....měření se 2x opakovalo a muselo být přerušeno z důvodu špatného chlazení motoru a kvůli výkonového omezení zkušebny...předpokládaný výkon cca 400KW až 500Kw

ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
....já to taky nikdy neviděl
, skoro to vypadá, že si to technik nakreslil sám...je to válcová zkušebna v Brně ISŠA a měření prováděl zkušenej člověk, mě dali do servisu echo, ať se jdu mrknout(máme servis hned vedle nich a známe se)...víc dodat nemůžu 
...taky jsem chtěl vidět zdejší reakce
...taky jsem chtěl vidět zdejší reakce
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
...ještě dodám, že autu byl měřen výkon pouze na přední nápravě, museli prý odpojit haldexku(zkušebnu tam nemaj na 4x4)...jinak díky za reakce, vše bude použito proti nim 

- Dolfa 325i
Válcová brzda na ISSA Brno je max. do 200 kw ! !
V hlavičce protokolu je předpokládaný výkon 150kw ... pokud by byl předpokládaný výkon 400-500 kw tak jen nerozumný člověk by šel měřit na brzdu s max zatížením 200 kw
Ten pán co dělá měření na brzdě v ISSA Brno umí změřit výkon, ale neřekl bych že to je nějaký odborník (tím nechci snižovat jeho kvality které jistě má v jiných oborech...)
No a ke grafu: snad ani nemám slov
V hlavičce protokolu je předpokládaný výkon 150kw ... pokud by byl předpokládaný výkon 400-500 kw tak jen nerozumný člověk by šel měřit na brzdu s max zatížením 200 kw
Ten pán co dělá měření na brzdě v ISSA Brno umí změřit výkon, ale neřekl bych že to je nějaký odborník (tím nechci snižovat jeho kvality které jistě má v jiných oborech...)
No a ke grafu: snad ani nemám slov