He to máš skoro stejný jako já, akorát že já měl z angličiny za 4 a maturoval jsem před deseti rokama. Kua to to letíCrazytony píše:chlastal jsem od dvanácti do osmi už jsem vyčerpanej před maturitou jsem moc nespal a furt jsem si říkal že jsem se na ten gympl měl vysrat
maturoval jsem takto
čeština 3
angličtina 2
fyzika 3
matematika 2
matuuuraaa (:
Naposledy upravil(a) Gabo dne 20. 05. 2008 20:30, celkem upraveno 1 x.
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Já měl při matuře :
- český jazyk a literatura - 3
- právo - 3
- společenské vědy - 3
- kriminalistika,"dopravka", pořádková služba (tzv. trojboj) - 3
-praktická zkouška - 1 ( tady jsem to posral, chtěl jsem za 3
)
No byl jsem průměrný student, nebavilo mě to, bral bych i samé 4, šlo mi jen o "papír" .....
Těžké to bylo, to nepopírám, udělat se to nechalo ( neudělal to hned ten první, udělal to až v září ... )
Palce držím, to dá rozum ...

- český jazyk a literatura - 3
- právo - 3
- společenské vědy - 3
- kriminalistika,"dopravka", pořádková služba (tzv. trojboj) - 3
-praktická zkouška - 1 ( tady jsem to posral, chtěl jsem za 3
No byl jsem průměrný student, nebavilo mě to, bral bych i samé 4, šlo mi jen o "papír" .....
Těžké to bylo, to nepopírám, udělat se to nechalo ( neudělal to hned ten první, udělal to až v září ... )
Palce držím, to dá rozum ...
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
.no ci krávo,se taky přidávam k těm co ti fanděj
Sem taky prdelí štípal drát,jak sem tam měl jít,ale de to...musíš si věřit a čumět na učitele,očas poraděj
...platí to,že musíš něco říct a když už něco řekneš,nejseš propadák..chce to komunikovat.zejtra se vožereš jako svině a budeš happy...se ví
..dej pak vědět!
Chlapi držím vám palce,jak je uvedeno výše,pořád mluvit,mluvit,mluvit,hlavně nemlčet,prdel to není ale zvládnout se to dalo.Měsíc kolem maturity považuji za jedno z nej období života.S kámošem jsme se šprtali v oblíbené hospodě a oba jsme udělali
Kurňa teď to počítám je tomu už 12let,to je strašný jak to letí
Matika-4
Stavební provoz-1
Technologie-1
Český jazyk - literatura-2
Matika-4
Stavební provoz-1
Technologie-1
Český jazyk - literatura-2
Naposledy upravil(a) DVORIS dne 20. 05. 2008 21:45, celkem upraveno 2 x.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Já to dal před rokem následovně:
Ekonomika 1
Účetnictví 1
Český jazyk a Literatura 1
Angličtina 2
Praktická zkouška 2
Snad jsem nic nezapomněl
Nicméně to za co to člověk dá není absolutně rozhodující, mohl bych o tom vyprávět, už druhým rokem se zkouším dostat na VŠ
Všem co už to mají za sebou gratuluju a těm co to mají před sebou držím palce
Ekonomika 1
Účetnictví 1
Český jazyk a Literatura 1
Angličtina 2
Praktická zkouška 2
Snad jsem nic nezapomněl
Všem co už to mají za sebou gratuluju a těm co to mají před sebou držím palce
Elektrotechnika - 3
čeština - 4
Ekonemie - 2
angličtina 4 (to bylo protože sem měl zkrat nebo co...páč sme měli udělat článek a pak si připravit povídání o ňákym tématu a já myslel že článek se dělá až tam, a když se mě ptali čim chci začít tak sem řek článkem abych nemusel dlouho povídat, no a oni se mi hned ptali na odpovědi
)
praktická (účetnictví) -4
Dělal sem minulej rok a vůbec sem se neučil
, z češtiny sem věděl akorát Čapka páč zasahoval skoro do každýho tématu.
z Elektrotechniky sem uměl 5 otázek z toho 2 líp a jedna mi vyšla.
Ekonomie sem uměl dobře akorát tu jednu otázku, kterou sem si zrovna vytáhl. Spolužáci místo, aby měli radost tak se vztekali, že to neni možný mít takový štěstí.
No a praktická no comment ...tu sem si musel v září zopáknout.
ale to bylo kvuli učitelce zakomplexovaný, která mě nesnášela..i komise se za mě přimlouvala a nič 
čeština - 4
Ekonemie - 2
angličtina 4 (to bylo protože sem měl zkrat nebo co...páč sme měli udělat článek a pak si připravit povídání o ňákym tématu a já myslel že článek se dělá až tam, a když se mě ptali čim chci začít tak sem řek článkem abych nemusel dlouho povídat, no a oni se mi hned ptali na odpovědi
praktická (účetnictví) -4
Dělal sem minulej rok a vůbec sem se neučil
z Elektrotechniky sem uměl 5 otázek z toho 2 líp a jedna mi vyšla.
Ekonomie sem uměl dobře akorát tu jednu otázku, kterou sem si zrovna vytáhl. Spolužáci místo, aby měli radost tak se vztekali, že to neni možný mít takový štěstí.
No a praktická no comment ...tu sem si musel v září zopáknout.
ex e34 525i ->ex e46 330Ci -> exE36 ///M3-> e46 m3
Taky před 4 lety... Čeština, matika, fyzika, angličtina - vše za 1
Češtiny jsem se bál jak svině a učil jsem se od Velikonoc. Na zbytek jsem se úplně vys... Fyzice jsem teda dal asi 6 hodin... Nechápu, jak se někdo může bát, když třeba ví maturitní otázky. Ale nám řekli, že co jsme se učili, to se máme naučit... A kdo má vědět, jestli má třeba všechno v sešitě, když podle učebnic se jede málokdy
Češtiny jsem se bál jak svině a učil jsem se od Velikonoc. Na zbytek jsem se úplně vys... Fyzice jsem teda dal asi 6 hodin... Nechápu, jak se někdo může bát, když třeba ví maturitní otázky. Ale nám řekli, že co jsme se učili, to se máme naučit... A kdo má vědět, jestli má třeba všechno v sešitě, když podle učebnic se jede málokdy
E39 535i sedan
-
douby
- Kontaktovat uživatele:
podle mě je maturita opravdu sranda. zalezi ale na tom jestli vam staci ze jste odmaturovali, nebo jestli chcete odmaturovat za 4.
ja odmaturoval za 10 a to jsem se ucil o vikendu kdyz mi koncil svatak, dva dny.
ja odmaturoval za 10 a to jsem se ucil o vikendu kdyz mi koncil svatak, dva dny.
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
Re: matuuuraaa (:
tak ja uz dnes takyCrazytony píše:soraxcz píše:Tak mi prosim drze pisty ! zejtra du na to (: a doufam ze se ty skoly konecne zbavim (: a budu se moct naplno venovat svej 4okej lasce ((:Jen kdybi nahodou nekdo chtej jen ze sve hlouposti jit studovat obor Mechatronika- Robotika protoze dobre zni tak t prosim nedelejteeee.... (:
![]()
jim to nandam kua !
já už to mám dneska za sebouKroci píše:tak to jsme dva kamo , me to taky ceka zitra![]()
![]()
![]()
znamky: 4,4,2,2,2
Naposledy upravil(a) Kroci dne 21. 05. 2008 14:38, celkem upraveno 1 x.
E30 316i M40 

- DarkReaper