Vandalizmus
Tak to je síla co tu některý z vás píšou
Já teda musim zaklepat že u mě zatim na e34 naštěstí nic a na e28 (dokud stála na ulici) mi akorát nějakej chudák ze zadního okna otrhal nálepky ze srazů a pak se nějaký malý smradi pokoušeli sundat oba znaky, jenže akorát ve chvíli kdy se vracel otec z práce, tak jim vysvětlil že tohle se fakt nedělá

Já teda musim zaklepat že u mě zatim na e34 naštěstí nic a na e28 (dokud stála na ulici) mi akorát nějakej chudák ze zadního okna otrhal nálepky ze srazů a pak se nějaký malý smradi pokoušeli sundat oba znaky, jenže akorát ve chvíli kdy se vracel otec z práce, tak jim vysvětlil že tohle se fakt nedělá

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Jojo,ukopaný zrcátka u všech aut v ulici,to je klasika z hospody se vracejících zmrdů
.Už to došlo tak daleko,že když jdu domů někdy pozdě večer a slyšim ožralecký kecy 17letejch "hustejch hoperů",tak hned nejdu domu,stoupnu si před vchod,dám cigáro a koukám jestli se některej z nich na moje auto jen zle podívá 

m10b18 "kloboukwagen" in progress
zloději

A proto jezdím v totální popelnici a cabrio je pod zámkem.
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
ma laska je v garazi.....a jeste pod plachtou.....pro jistotu...ty ptaci bobky sou svine....
takze ja takove veci resit nemusim...kde nechat auto pres noc....ale zezacatku jsem taky mel problem....a porad sem se dival z okna jestli u auta nikdo neni...

E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
taky znam...ja zastavil u prace, za par hodin jsem jel pryc, uz tam nebyly, ale zase mi raminka podlozili novinama, aby mi to neposkrabali, hodni kluci to byliDEJVID píše:Dneska ráno sednu do auta, nastartuju, chci setřít přední okno a koukám, že se asi někomu hodily moje stěrače.

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
- Slick
- člen E30.cz
cePicky
Bydlim na Kladne a jak vsichni dobre vite je tam obcas tma i ve dne. Bohuzel. Na myho mazla zatim nastesti nikdo nesah. ASi to bude tim ze to neni 'vonaFka'.
Jednou jsem si koupil nove cepeicky na ventilky, dam je tam a kdyz jdu druhej den do prace byly fuc. Takze od te doby tam mam osklive cerve plastove cepicky. T yse nelesknou a mam klid.
Holt spina reaguje a blistive odlesky, urcite to byly taky fakani.
Nedavno jsem ale potreboval vymenit ventilek na zadnim kole a ouuha, plastoav cepicka nema takovy ty ruzky kterejma bych sel ventilek povolit a novej pak utahnout.
Zatim vozim sadu novejch cepicek v prihradce pred spolujezdcem. Jsou ale leskly a parchanti by zase urcite 'reagovali na odlesk'. Tak nevim jak to poresim. Rikal jsem si ze bych to moh striknou cernym sprejem.
Co si o tom myslite
Jednou jsem si koupil nove cepeicky na ventilky, dam je tam a kdyz jdu druhej den do prace byly fuc. Takze od te doby tam mam osklive cerve plastove cepicky. T yse nelesknou a mam klid.
Holt spina reaguje a blistive odlesky, urcite to byly taky fakani.

Nedavno jsem ale potreboval vymenit ventilek na zadnim kole a ouuha, plastoav cepicka nema takovy ty ruzky kterejma bych sel ventilek povolit a novej pak utahnout.
Zatim vozim sadu novejch cepicek v prihradce pred spolujezdcem. Jsou ale leskly a parchanti by zase urcite 'reagovali na odlesk'. Tak nevim jak to poresim. Rikal jsem si ze bych to moh striknou cernym sprejem.
Co si o tom myslite

nevim co na to vylila,ale s ní mam problemy už od tý doby co tu bydlim,kdy nepřekousla že v 18 jezdim favoritem a ona fiestou na kterou šetřila celej život,tak mi permanentně vypouštěla gumy když šla ráno s čoklem-to bylo i v době kdy jsem já brzo vstával a ono pustit ráno třeba v půl 5 takovej ten malej zmetek kompresurek,tak to vzbudilo celý sídliště
na chvíli toho nechala
pak jsem jí u toho i chytil a jak jsem byl nasranej,tak jsem jí zlomil hůl
pak to pokračovalo tim že jsem jezdil pozdě domu a nebylo kde zaparkovat,tak jsem si nějaký místo vždycky vytvořil a ona na mě začala volat měšťáky s odtahovkou,ale na štěstí jsem se s nima z dob minulých s nima znal,takže v poho a opět začalo vypouštění kol
a vyvrcholilo to povolenejma šroubama na kole... tak jí pro výstrahu na dva dny zmizela fiesta a od tý doby byl klid,pak už jsem si sehnal garáž takže v pohodě,ale teď mě kamarád poprosil jestli bych jednou nenechal auto venku,že by si potřeboval něco spáchat na autě,takže jsem ho samozřejmě neodmítnul a zrovna se mi u baráku sešly 3 auta což nepřekousla...... takže ráno bude asi fiesta na střeše