Martinezovo ex... UKRADENA cerna e34 2A0 2489.. pomozte
jo, to je reseni, ktery me napadlo po tom vsem hafokrat.. ale v tu chvili, kdyz hledas svoje auto a potkas zmrda, jak ti v ni jezdi a tvari se jako buh, to proste dohromady nedas.. navic jsem mel pujceny auto, ktery jsem chtel vratit bez uhony.. no je pozde, no..Lukas-e21 píše:bejvalo by stačilo predjet ho nekde na semaforech,a dojit se ho zeptat na cestu.....(naka fakt rotl velka ulice v okolí), a ve chvili kdy by stahl okýnko, by se vedelo kolik lidi je v tom autě. a jak vypadaj.........
jinak pro ty, kteri by chteli videt celou evoluci myho milacka, tady:
bmw-525td-cela-pohnuta-historie-martine ... 53188.html
540i/6q, 850i/6q, 525td mtech
Jak dopadne auto v rukach zlodeje..
martinez.hotentot.net
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 25&start=0
Jak dopadne auto v rukach zlodeje..
martinez.hotentot.net
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 25&start=0
Martinéz píše:jo, to je reseni, ktery me napadlo po tom vsem hafokrat.. ale v tu chvili, kdyz hledas svoje auto a potkas zmrda, jak ti v ni jezdi a tvari se jako buh, to proste dohromady nedas.. navic jsem mel pujceny auto, ktery jsem chtel vratit bez uhony.. no je pozde, no..Lukas-e21 píše:bejvalo by stačilo predjet ho nekde na semaforech,a dojit se ho zeptat na cestu.....(naka fakt rotl velka ulice v okolí), a ve chvili kdy by stahl okýnko, by se vedelo kolik lidi je v tom autě. a jak vypadaj.........
jj, po bitvě je každej general......, a skoda ze sem to auto nepotkal já, byla by větší prdel

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
navic neni to tak davno co pri prodeji e30 vytah nekdo na majitele kver. Tukat na okynko zlodeje co nevim co je za individum bych si fakt nedal. I kdyz v ty chvili bych byl asi nesmrtelnej jak bych byl nasranej ho videt v moji kareMartinéz píše:jo, to je reseni, ktery me napadlo po tom vsem hafokrat.. ale v tu chvili, kdyz hledas svoje auto a potkas zmrda, jak ti v ni jezdi a tvari se jako buh, to proste dohromady nedas.. navic jsem mel pujceny auto, ktery jsem chtel vratit bez uhony.. no je pozde, no..Lukas-e21 píše:bejvalo by stačilo predjet ho nekde na semaforech,a dojit se ho zeptat na cestu.....(naka fakt rotl velka ulice v okolí), a ve chvili kdy by stahl okýnko, by se vedelo kolik lidi je v tom autě. a jak vypadaj.........

vzpomínka
Když jsem si to četl tak jsem se zamyslel nad tím proč mě ještě pořád drží ta láska k e30. Moje první e30 když mi bylo 19 byla 320i coupe žluté barvý 16tky kola super zvuk prostě sen pubertáka ale tu mi ukradli proplakal jsem 2noci a pořád na ni nemůžu zapomenout a bohužel už se nikdy nenašla. Druhá byla 325i mtech II blbec jsem při koupi nepoznal že je tam chycená klika a okamžitě mě čekala g.o. ale překousl jsem to a skvěle mě vozila. Ještě pořád ji mám v garáži a teď mi bude sloužit jako dárce orgánů. Koupil jsem další mtech II ale 320i tak ho budu přestrojovat a pořád mě ty e30 drží je to pro mě prostě láska na celý život mám ještě další auta ale když jsem se rozhodoval jaké bmw i když jsem měl peníze na to koupit si modernější bmw zase mě to stáhlo k e30 a když sednu do novějších aut stejně mám vždycky radost z jízdy v mé e30 a některé nové auta se ji ani nevyrovnají a to nekecám.Úsměv který mi jízda v ní dokáže vykouzlit na obličeji dokáže jen ona zvuk vytočeného šestiválce je ta nejhezčí opera jakou mi může zahrát je to moje srdeční záležitost miluji ji!!!!!!