Martinezovo ex... UKRADENA cerna e34 2A0 2489.. pomozte

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 22. 02. 2008 15:28

bejvalo by stačilo predjet ho nekde na semaforech,a dojit se ho zeptat na cestu.....(naka fakt rotl velka ulice v okolí), a ve chvili kdy by stahl okýnko, by se vedelo kolik lidi je v tom autě. a jak vypadaj.........
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Martinéz

Příspěvek od Martinéz » 22. 02. 2008 17:19

Lukas-e21 píše:bejvalo by stačilo predjet ho nekde na semaforech,a dojit se ho zeptat na cestu.....(naka fakt rotl velka ulice v okolí), a ve chvili kdy by stahl okýnko, by se vedelo kolik lidi je v tom autě. a jak vypadaj.........
jo, to je reseni, ktery me napadlo po tom vsem hafokrat.. ale v tu chvili, kdyz hledas svoje auto a potkas zmrda, jak ti v ni jezdi a tvari se jako buh, to proste dohromady nedas.. navic jsem mel pujceny auto, ktery jsem chtel vratit bez uhony.. no je pozde, no..

jinak pro ty, kteri by chteli videt celou evoluci myho milacka, tady:
bmw-525td-cela-pohnuta-historie-martine ... 53188.html
540i/6q, 850i/6q, 525td mtech

Jak dopadne auto v rukach zlodeje..
martinez.hotentot.net
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 25&start=0

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 22. 02. 2008 18:33

Martinéz píše:
Lukas-e21 píše:bejvalo by stačilo predjet ho nekde na semaforech,a dojit se ho zeptat na cestu.....(naka fakt rotl velka ulice v okolí), a ve chvili kdy by stahl okýnko, by se vedelo kolik lidi je v tom autě. a jak vypadaj.........
jo, to je reseni, ktery me napadlo po tom vsem hafokrat.. ale v tu chvili, kdyz hledas svoje auto a potkas zmrda, jak ti v ni jezdi a tvari se jako buh, to proste dohromady nedas.. navic jsem mel pujceny auto, ktery jsem chtel vratit bez uhony.. no je pozde, no..

jj, po bitvě je každej general......, a skoda ze sem to auto nepotkal já, byla by větší prdel :-D, jenže ja se ty dny vubec nevyskytoval na stodulkach.... :-(, vzdy me to z rep rychle stahlo na andel :-(
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Kvidas

Příspěvek od Kvidas » 22. 02. 2008 19:26

Martinéz píše:

navic neni to tak davno co pri prodeji e30 vytah nekdo na majitele kver. Tukat na okynko zlodeje co nevim co je za individum bych si fakt nedal. I kdyz v ty chvili bych byl asi nesmrtelnej jak bych byl nasranej ho videt v moji kare :evil:
ex E30 - akt. E36 - ...
Obrázek

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 22. 02. 2008 19:33

Myslím, že by se každej zachoval úplně jinak, než si nyní doma na křesle myslí...je to hnus :? Neumim a ani nechci si to jen představit... :roll:

johan 28

vzpomínka

Příspěvek od johan 28 » 22. 02. 2008 21:26

Když jsem si to četl tak jsem se zamyslel nad tím proč mě ještě pořád drží ta láska k e30. Moje první e30 když mi bylo 19 byla 320i coupe žluté barvý 16tky kola super zvuk prostě sen pubertáka ale tu mi ukradli proplakal jsem 2noci a pořád na ni nemůžu zapomenout a bohužel už se nikdy nenašla. Druhá byla 325i mtech II blbec jsem při koupi nepoznal že je tam chycená klika a okamžitě mě čekala g.o. ale překousl jsem to a skvěle mě vozila. Ještě pořád ji mám v garáži a teď mi bude sloužit jako dárce orgánů. Koupil jsem další mtech II ale 320i tak ho budu přestrojovat a pořád mě ty e30 drží je to pro mě prostě láska na celý život mám ještě další auta ale když jsem se rozhodoval jaké bmw i když jsem měl peníze na to koupit si modernější bmw zase mě to stáhlo k e30 a když sednu do novějších aut stejně mám vždycky radost z jízdy v mé e30 a některé nové auta se ji ani nevyrovnají a to nekecám.Úsměv který mi jízda v ní dokáže vykouzlit na obličeji dokáže jen ona zvuk vytočeného šestiválce je ta nejhezčí opera jakou mi může zahrát je to moje srdeční záležitost miluji ji!!!!!!

Odpovědět