Konec podvodníků v Čechách
Jo tak tahle e21
Tuhle e21 jsem pomáhal prodat jirkovi savkovi, ale v životě jsem v ní ani nejel protože si jí hned někdo koupil, navíc jsem v ní určitě nejel s nějakými kretény s dredy a už tuplem tam nebyla britská vlajka na zadním okénku, navíc takhle je bílá zatímco tamta o které asi tweety mluví je červená. Tu jsem taky viděl
Re: Jo tak tahle e21
A dyť jootyphoon píše:Tuhle e21 jsem pomáhal prodat jirkovi savkovi, ale v životě jsem v ní ani nejel protože si jí hned někdo koupil, navíc jsem v ní určitě nejel s nějakými kretény s dredy a už tuplem tam nebyla britská vlajka na zadním okénku, navíc takhle je bílá zatímco tamta o které asi tweety mluví je červená. Tu jsem taky viděl

E36 323i coupé
no víte co?
Už to tady nebudeme řešit kdo chce fotku tak at si řekne rád mu jí pošlu sám, máte na to jen pár dní než si zruším profil. S těmito stránkami a s těmito lidmi již nechci mít nic společnýho. vy mě máte kvůli jednomu zmetkovi za lháře, podvodníka a fetáka. tak si klidně mějte mě už to je u prdele. jste tady stejně jen samá banda ubožáků. tak at vám to alespon jezdí!
- Jan Kučera
tak si to pročítám až dnesJan Kučera píše:Ja ti dam takovyho zmetka ze se z toho posereš-vypadni odsud a uz sem nelez hnido-0 ma proti tobě hodnotu

A zmetky taky nemám rád

BMW 318 IS that IS fun
Re: no víte co?
Diky ja mam zatim tuhle "bandu ubožaku" rad a zatim mi vzdicky pmohly/poradily.. a za fetaka te nemam... mam te jen za sv*ni co se vykrucuje a podelava... a jestly koncis.. dobra sprava pro nas ... me se krasne a porid si favorita... s pozdravem sorax (:typhoon píše:Už to tady nebudeme řešit kdo chce fotku tak at si řekne rád mu jí pošlu sám, máte na to jen pár dní než si zruším profil. S těmito stránkami a s těmito lidmi již nechci mít nic společnýho. vy mě máte kvůli jednomu zmetkovi za lháře, podvodníka a fetáka. tak si klidně mějte mě už to je u prdele. jste tady stejně jen samá banda ubožáků. tak at vám to alespon jezdí!
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
taky k tomu neco mam,po tom co jsem cetl musim rict ze petra z vodochod(hostic) delsi dobu znam,musim rict ze e 21(bila) co prodaval byla moje,v cervene jezdil muj nehodny synek s partou fetaku,jiz ji v listopadu totalne nekdo rozbil(?),s petrem se dost nesnaseli a meli nekolik vystupu i na policii,jinak jeho obchody se mnou nebyli dobre z jeho strany,(vic slibu nez cinu)ale po osobni dohode se to vse urovnalo,na 19 let si dost kazi reputaci,jinak forum ok,je dobre k lidem ktere neznate si nechat odstup,dobre by bylo v pripade sekce prodej sledovat a ohodnocovat prodejce ve spolehlivosti jako to dela ebay
02tii-A1,02ti-A2,02ti cab/2.8Cs,3.0Csi- B7T /650,633,630-B7T,635/ 323i -A1/ 323 e21/745i3,2T-2x/745i3,5T exe/ 518,520,535 T e12/ 525,M535 e28/525Tds e39 /750iLA e38/Opel Bitter CD /RoverV8SD/L. Rover 3,5 a 4,2L/t- 603433103-bmwtuning.cz/bmw6klub.cz
Honzo podle me bud uplne v klidu, takovouhle mrdkou se nikdo zabejvat nebude ikdyby to bylo tak jak rika ten kokot, coz stejnak kazdymu je jasny ze je kec...nakonec jemu se to nevyplati desetkrat vic nez cokoli co by si na Tobe vzal, to mu musi bejt uz ted jasny 

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Jan Kučera
..heh teda uplně čumim..před časem jsem si četl tvoje téma o tom individuu,ale teď jsem zjistil že téma pokračuje..docela husty..prosim tě pošli mi taky fotku toho cos ho "vokrad"))))))))))))o telefon heheh..jo a ještě prosim tě odkud je?..možná si to tu psal mrknu se..Jan Kučera píše:Všem rozeslany fota,To : Adam320-ja v klidu sem , je to ukonceny ale pro pána to ještě nekončí.....![]()
![]()
..každopádně to nemá moc smysl to nějak řešit na fóru protože to každej může pochopit jinak,každej si může udělat o někom obrázek vlastně z ničeho jen z nějakýho textu..jistý je jedno: ..zmrdi nevymřeli,byli,budou a jsou..
Re: no víte co?
Žide,typhoon píše:Už to tady nebudeme řešit kdo chce fotku tak at si řekne rád mu jí pošlu sám, máte na to jen pár dní než si zruším profil. S těmito stránkami a s těmito lidmi již nechci mít nic společnýho. vy mě máte kvůli jednomu zmetkovi za lháře, podvodníka a fetáka. tak si klidně mějte mě už to je u prdele. jste tady stejně jen samá banda ubožáků. tak at vám to alespon jezdí!
jen by mě zajímalo, proč si necháš poslat balík, píšeš mi mail, že si ho hned vyzvedneš a ať ti pošlu kod.
Balík sis nevyzvedl, ale hlavně, že ses ptal, co na bmw ještě mám, asi si mě chtěl vykrást nebo co?
Píšeš tu, že tu končíš, ale i přesto si tu něco objednáváš, není ti hamba?
Je snad jasný, že ti nikdo neuvěří ani pozdrav!
To, že na bmwklubu jsou lidi vcelku ok je jen dobře, tam se mi něco podobného nestává!
Prosím tě, na bmwklub hlavně nechoď!!!
328i Coupe E36, 320i Saloon E36
-----------
Ex: 525tdsA Tourning, E39
-----------
Ex: 525tdsA Tourning, E39
- Jan Kučera
- Jan Kučera
Jestli si někdo myslel, že stáhl ocas a zmizel, tak se škaredě spletl....
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=87058
a tady
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=75390
Upozorňuji, že se stále a pořád jedná o jednu a tu samou osobu....

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=87058
a tady
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=75390
Upozorňuji, že se stále a pořád jedná o jednu a tu samou osobu....

M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual, Z3 2.8 M52TU Coupe manual, Alpina B6 #056 e63 4.4 Alpinablau… a pár dalších non BMW