jak nepremysle. Tak ano nebo nePawka G. píše:Já zas nepřemejšlel že bych to dělalbazz píše:Též jsem nad tím přemýšlelmarlin píše:hele, na kolik by me vyslo, kdyby chtel triko se svym autem?
Trika E30 Limited Edition - zájem?
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
kazdopadne beru dve tricka a jsem pro verzi s kabrioletem 
treba takovej nejakej styl fotky by se mi libil nebo nejakou e30 kreslenou

treba takovej nejakej styl fotky by se mi libil nebo nejakou e30 kreslenou

.: BMW E30 320i cabrio :.
-> www.malituneri.cz <-
-> www.malituneri.cz <-
nemyslim pozadi, myslim jako pohled na auto...
me osobne by se libilo bud takhle pohled nebo zepredu uplne

-> www.malituneri.cz <-
-> www.malituneri.cz <-
par jich mam z big bmw srazu tak kdyztak staci rict a nejaky pekny ti posluPawka G. píše:Jo tak, no já předpokládam že by v podstatě každý bylo z jiného úhlu, ale uvidíme, zatim sem žádný velký hromady fotek nedostalJohnny píše:nemyslim pozadi, myslim jako pohled na auto...
-> www.malituneri.cz <-
-> www.malituneri.cz <-
Tak jo, kdyžtak na ducatiii@seznam.cz díkyJohnny píše:par jich mam z big bmw srazu tak kdyztak staci rict a nejaky pekny ti posluPawka G. píše:Jo tak, no já předpokládam že by v podstatě každý bylo z jiného úhlu, ale uvidíme, zatim sem žádný velký hromady fotek nedostalJohnny píše:nemyslim pozadi, myslim jako pohled na auto...

E36 323i coupé
mam to na 10mpx takze velikost snad bude stacit, spis vybrat nejaky pekny a poslat... jsem ted na tom s casem hur, ale behem pristiho tydne se pokusim neco vybratPawka G. píše:Tak jo, kdyžtak na ducatiii@seznam.cz díkyJohnny píše:par jich mam z big bmw srazu tak kdyztak staci rict a nejaky pekny ti posluPawka G. píše: Jo tak, no já předpokládam že by v podstatě každý bylo z jiného úhlu, ale uvidíme, zatim sem žádný velký hromady fotek nedostalLepší kvalita je velká výhoda

-> www.malituneri.cz <-
-> www.malituneri.cz <-
Jasný, pak na to mrknemJohnny píše:mam to na 10mpx takze velikost snad bude stacit, spis vybrat nejaky pekny a poslat... jsem ted na tom s casem hur, ale behem pristiho tydne se pokusim neco vybratPawka G. píše:Tak jo, kdyžtak na ducatiii@seznam.cz díkyJohnny píše: par jich mam z big bmw srazu tak kdyztak staci rict a nejaky pekny ti posluLepší kvalita je velká výhoda

E36 323i coupé