koupě bmw
No tak já ti můžu říct, že od koupě v listopadu mi rupla jedna zadní pružina a předevčírem se mi podělala spínací skříňka. Pružiny obě zadní z vrakáče za litr a spínačka z vrakáče za 500 + práce 450.
Ovšem to jsou věci, který stejně těžko odhadne. Jinak takový ty všeobecnosti jako u každýho jinýho starýho auta, to už se tu řešilo... Zkus použít funkci Hledat
Ovšem to jsou věci, který stejně těžko odhadne. Jinak takový ty všeobecnosti jako u každýho jinýho starýho auta, to už se tu řešilo... Zkus použít funkci Hledat
E39 535i sedan
Jen s tlustou peněženkou.
Tady v Česku si lidi nemůžou dovolit auta kloudně spravit s novejma bavoráckejma dílama za bavorácký ceny.
Takže, když je něco v háji tak to ňák slepjej po domácku, něco z vrakoviště, něco vod souseda, něco někde ukradnou atd.
90 procent E třicítek tady sou v podstatě pojízdný vraky s kerejma aby se člověk bál jet někam dál než na vokraj města.
Taxi dej bacha.
Není nad pozitivní výhled na život a jeho problémy.
Tady v Česku si lidi nemůžou dovolit auta kloudně spravit s novejma bavoráckejma dílama za bavorácký ceny.
Takže, když je něco v háji tak to ňák slepjej po domácku, něco z vrakoviště, něco vod souseda, něco někde ukradnou atd.
90 procent E třicítek tady sou v podstatě pojízdný vraky s kerejma aby se člověk bál jet někam dál než na vokraj města.
Taxi dej bacha.
Bohuzel s Tebou musim souhlasitBaVomil píše:Jen s tlustou peněženkou.
Taxi dej bacha.

díky za odpovědi, ale z vašich odpovědí vyplívá, že je to krám, je jasné že se musí počítat s tím, že se něco posere, je to 20let starý auto. Ale snad i chudej českej člověk s tím může jezdit. Kolik z vás tady kupuje origo díly, prostě dost dílů se dá koupit z vrakáče nebo v druhovýrobě a nevadí to. Třeba ty hydroštely to je jasné, že musí byt nový, ale např vstřikovací jednotka tu bych novou nekupoval.
Ja ti dam ze je to kram. To jako prrrr. Stoji mi vedle toho v garazi o 7 let mladsi ford, kterej teda poruchovosti vyrazne vede, nad starsim BMW. A ze se neco posere, to se asi musi pocitat uplne u vseho a to vcetne novejch veci. Serou se i novy auta a drobny priklad, kdyz poslednimu modelu mercedesu odeslo lozisko kola po ujetych ani ne 15 000 km a este to pronasledovaly byrokraticky procedury, aby ho tady v cechach smeli vubec vymenit, to je mozna horsi, nez kdyz se neco posere na starym aute.
Jirko přečti si to pořádně, já jsem psal, že tady lidi říkaj, že všechny BMW jsou slepený vraky. A já jsem obhajoval, že je to 20let starý auto, a že je jasný, když se něco pokazí. Mimochodem já mám Mercedes E 220 diesel, r.v. 1997 a jediné co jsem na tom dělal je to, že jsem vyměnil žárovky a naplnil klimu. thats all .
-