Prox píše:Marťas Schneider píše:Nejsilnější zážitek je z AUTECU den BMW, měl jsem půjčenou M3 E46 Cabrio SMG, a když na to vzpomenu klepou se mi kolena vzrušením ještě teď, dálnice ze Zličína do Berouna max. r. cca: 250Km/h se zataženou střechou, a to auto myslim má ještě navíc, no masakr! Je to tak 2 roky ale kecam o tom ještě teď

A ten zvuk

a ty nezkutečně jedovatý brzdy

no zážitek.Jo a v tom kopci na Prahu tam u Loděnice to taky jelo v poho 250km/h (3 osoby po 80kg) zázračný auto

ale jet takhle rychle je ohromnej adrenalin, jelikož nikdy nevíte kterej kokotov vám to tam do toho levýho pruhu střelí (a to jsem měl zapnutý dálkový, mlhovky a levej blinkr a stejnak se vždycky někdo najde

)
* moje E34= 230Km/h dálnice Kladno- Pha
*a v obci spíš otevřený okna, zařazený 3 stupeň a hraju si něžně s plynem a kochám se tim zvukem = nádhera

to mi pripomnelo jak uzasny je delat v autecu technika, kdyz je bmw day, clovek musi v sobotu do prace i kdyz by jinak nemusel a muze se leda tak modlit aby ten den prezil ve zdravi - najde se spousta magoru co si to auto nikdy nekoupi ale kdyz muzou tak se sedmickou litaji po okraskach 200..

Tak si to pojď vyměnit jak já bych chtěl makat v AUTECU! A sem tam nějakej víkend no stejnak to zaplatěj. A ty si myslíš že potencionální kupec BMW bude o víkendu čekat v hodinových frontách na půjčení 120D? Těžko, tyto dny jsou určené pro normální smrtelníky, kteří si nikdy žádné nové BMW nepořídí, prostě tim chce BMW "obyč chudé" obyvatele seznámit s "nadvozy" z Mnichova aby si o nich jen nečetli ve všech možných časopisech. Jinak klobouk dolů před tebou a ostatníma kolegama, že to s některýma rádoby závodníkama v těch kárách vydržíte. Když jsem měl půjčenou M3 tak to bylo nějak ze začátku této akce v ČR, jel jsem s nějakým asi zaměstnancem a rozhodně jsem s tim autem nejel Colin Mcrae Rally, je to hodně zrádný vlézt z Citroenu BX 50PS do M3 343PS, až na dálnici v přímém směru a po povolení spolujezdce (zaměstnance) jsem jí dal trošku kouř, ono jeď v M3 130Km/h = NELZE!

Možná byste měli fasovat kinedril

Né máš pravdu většina lidí co tam o víkend přijdou nemyslí na možné riziko, hlavně že vyzkouší jak letí BMW na hraně svých možností a hurá domů do hospody se pochlubit. Přeju tobě i tvým kolegům, abyste tyhle dny BMW ve zdraví přežili a nebralo vám to radost z práce, teda jestli ještě nějakou radost máš

Už se těšim na další takový den!