Ne všichni členové klubu jsou normální
Ne všichni členové klubu jsou normální
U "Marecek Lbc" (člen tohoto klubu), si něco objednáte, on vám slíbí, že to pošle, pak budete 10 dní čekat až vám to pošta přiveze a ono nic ... tak se mu budete asi 3 dny pokoušet dovolat - nebere telefon ... pak zavoláte z jiného tel. čísla a ejhle - pan Mara se ohlásí, představíte se, a on vám telefon položí ...
2 týdny čekáte než vám díly přijdou, ztratíte čas a mezitím už je prodáno i to co jste měl v záloze ... navíc vůbec netušíte PROČ?
Toto se mi stalo a protože si myslím, že jednání tohoto pána není úplně normální, musel jsem se s váma o svůj zážitek podělit ...
2 týdny čekáte než vám díly přijdou, ztratíte čas a mezitím už je prodáno i to co jste měl v záloze ... navíc vůbec netušíte PROČ?
Toto se mi stalo a protože si myslím, že jednání tohoto pána není úplně normální, musel jsem se s váma o svůj zážitek podělit ...
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Opravdu se zacinaji mnozit stiznosti ne nefer jednani, navrhuju zalozit jeden topic - prisne strezenej s nasl. podminkami - kdo podvedl, jakym zpusobem, odkud ten clovek je, jeho NICK. Postovani pouze jednou, kazdej podvedenej napise POUZE jedenkrat a NIKDO to nebude komentovat, kazdej dalsi post je jen a jen na pridani dalsi cerne ovce.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
kazdej obchod je svym zpusobem podvod, to nic neresi, do mesice tam budes mit cele forum.Max-Max píše:Opravdu se zacinaji mnozit stiznosti ne nefer jednani, navrhuju zalozit jeden topic - prisne strezenej s nasl. podminkami - kdo podvedl, jakym zpusobem, odkud ten clovek je, jeho NICK. Postovani pouze jednou, kazdej podvedenej napise POUZE jedenkrat a NIKDO to nebude komentovat, kazdej dalsi post je jen a jen na pridani dalsi cerne ovce.
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě

Chělo by to něco jako je na Ebay či aukru,hodocení.
Já osobně jsem pár těhle ukecanejch inzerentů či vychcánků vyřešil,že jsem mu poslal inzerát do annonce,že např.prodává nějaké zánovní auto či byt pod cenou,když je takovej super obchodník tak at si pokecá i s dalšíma
a oni ty lidi když viději např oktávku v TDI o 100 tis levněji pak volaji jak šílený 
Já osobně jsem pár těhle ukecanejch inzerentů či vychcánků vyřešil,že jsem mu poslal inzerát do annonce,že např.prodává nějaké zánovní auto či byt pod cenou,když je takovej super obchodník tak at si pokecá i s dalšíma

Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
to je dvousecna zbran, viz posledni podobna seance s denisexikem. kdo bude soudit, kdo je svine, a kdo chudak oskubanej? jsme na netu, a tezko si z par slov udelas kompletni obrazek o clovekovi, kolikrat je chyba v domluve, a hlavne u hadky je nejlepsi ucast obou, coz tu moc naraz nehrozi atd... osobne me fakt nenapada, jak tohle podchytit, ale podle me rubrika povede jen k tomu, ze kazdou chvili nekdo napise ........ je nejvetsi zmrd pod sluncem, obral me o peto atd,k topicu se vyjadri pulka fora, a nekde na dvanacte strance nadavek a debat o hovne se to rozuzli, a skonci to omluvou. takze skoda casu, ale kolikrat si to rad poctu 

Budapest Bamako 2015 - completed

proto postou nic neposilam, ani nekupuju... je to nevdecny..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

-