black and blue :)
black and blue :)
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
2 Ivo: jo na Jarově jsme byli s Francisem změřit výkon s normálním filtrem a s sportovním
2 And & Fikux: v realu to vypadá ještě líp než na fotkách a věřte mi, že nezaniknou
možná ještě časem vyleštim límce, ale je s tim velkej voser (zkoušel jsem to
) , tak snad někdy příště...
2 And & Fikux: v realu to vypadá ještě líp než na fotkách a věřte mi, že nezaniknou

možná ještě časem vyleštim límce, ale je s tim velkej voser (zkoušel jsem to

Docent Chocholoušek BMW světa...
jo tak verim ze to v realu vypada dobre..
dulezity je aby to auto melo figuru..proste bylo sladeny jako celek a pokud to ma modrej lak a cerny okna tak ty cerny kola k tomu sedi,,
nebo tam dej ty stribrny z ty fotomontaze ae to by chtelo aj zrcadla na oknech
a hlavne se to musi libit majitelovi!
proste to tak mas protoze se ti to tak libi a po tom je ostatnim ho*no
dulezity je aby to auto melo figuru..proste bylo sladeny jako celek a pokud to ma modrej lak a cerny okna tak ty cerny kola k tomu sedi,,
nebo tam dej ty stribrny z ty fotomontaze ae to by chtelo aj zrcadla na oknech
a hlavne se to musi libit majitelovi!
proste to tak mas protoze se ti to tak libi a po tom je ostatnim ho*no

----------------------:)
Na fotkách to vypadá dost dobře a v reálu to musí být bomba. Podle mě to k tomu autu sedí. Pěkná barevná kombinace modrá a černá.
To DC: Vyleštit límce podle mě zase takový problém není, já leštím celý kola teda kromě vnitřku a to je teprve vopruz, ale vypadá to fantasticky, až budu mít po ruce foťák, tak sem dám fotky. Límec je podle mě záležitost na jeden celej den a když jsem viděl, jak dokážeš vyparádit motor, tak tohle by jsi podle mě taky zvládnul. Ta tvoje kárka je fakt čím dál tím hezčí. Já mám ještě před sebou poustu práce.
To DC: Vyleštit límce podle mě zase takový problém není, já leštím celý kola teda kromě vnitřku a to je teprve vopruz, ale vypadá to fantasticky, až budu mít po ruce foťák, tak sem dám fotky. Límec je podle mě záležitost na jeden celej den a když jsem viděl, jak dokážeš vyparádit motor, tak tohle by jsi podle mě taky zvládnul. Ta tvoje kárka je fakt čím dál tím hezčí. Já mám ještě před sebou poustu práce.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
A jakej v tom byl rozdílDC píše:2 Ivo: jo na Jarově jsme byli s Francisem změřit výkon s normálním filtrem a s sportovním
možná ještě časem vyleštim límce, ale je s tim velkej voser (zkoušel jsem to) , tak snad někdy příště...

Život je jen náhoda .....
-