crash
Drsny, dnes mi volal kamarád, co si zejtra přijede pro jedno BMW, že byl ze 2 neděle nedostupnej---důvod v Dojčlandu jak začly padat sněhy se dostal do hromadný nehody a až teť ho pustily, fšecho od dokladu až po mobil v autě, ale naštěstí je už v pořádku...uff, to je hned 

Nevim jestli je to tim že sem trochu požil :all coholic: , ale tohle 
nějak nechápuFil píše:v Dojčlandu jak začly padat sněhy se dostal do hromadný nehody a až teť ho pustily, fšecho od dokladu až po mobil v autě, ale naštěstí je už v pořádku...uff, to je hned

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
"Drsny, dnes mi volal kamarád, co si zejtra přijede pro jedno BMW, že byl ze 2 neděle nedostupnej---důvod v Dojčlandu jak začly padat sněhy se dostal do hromadný nehody a až teť ho pustily, fšecho od dokladu až po mobil v autě, ale naštěstí je už v pořádku...uff, to je hned "Tony píše:Nevim jestli je to tim že sem trochu požil :all coholic: , ale tohlenějak nechápuFil píše:v Dojčlandu jak začly padat sněhy se dostal do hromadný nehody a až teť ho pustily, fšecho od dokladu až po mobil v autě, ale naštěstí je už v pořádku...uff, to je hned
Jako že jak sem viděl ty havárky, tak mi to připomnělo, že mi dnes volal kamarád,kterymu sem se nemoh dovolat, a zjistil sem, že měl v Německu nehodu (hromadná) a byl celou tu dobu v nemocnici bez jakejchkoliv věcí, páč ty zůstaly v autě,takže ho akorát vytáhli z auta a donemocnice s ním a až teť ho pustily a dostal se k telefonu a fšem osobním věcem.Naštěstí už je jak říká OK. Možná sem se předtím blbě vyjádřil, měla to bejt jen taková fsufka, že čék nemrkne a už se ty plechy mačkaj....min tejden sem sejmul kočku (bohužel

jo bawo je velky poradny auto s tlustyma plechama a tvrdou skorapkouGeront píše:Hmm, ale všimli jste si, že většina BMW po totálce na těch fotkách je rozsekaná na hadry, ale kabina osádku asi ochránila? Nemluvím o vyhořelých autech, ale o tom, že takový pekelný trosky z auta neuděláte v 50 km/h. Zatímco Oply a VW jsou jednoznačný hroby.
ae jak uz taj nekdo rikal nemuzes srovanat bawky s vw nebo oplem,, bawa bejvaj tak 3x drazsi takze aci horsi nebudou

stejne pokud to napalis ve 150 do stromu tak ti nepomuze ani nova sedma
----------------------:)
no fotky myho cervenyho jste asi viděliGeRoX píše:podival bych se na karu kohokoli z vas po rane v kilu do stromu....![]()
...jak by ta kara vypadala s tema tlustyma 20 let staryma plechama...

BTW ten kdo mi ho naboural
a) byl v nemocnici se zlomenou nohou a ránou do hlavy
b) je odsouzen k zákazu řízení 5 let a k nahrazení škody...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry