myslis ze je jako malo psycho na to aby delal to co delá?Hulass píše:To Horis: kdyz ctu tve prispevky,neda mi to se nezeptat...
jak si obesel psychotesty k zisku sveho zamestnani?
Duchem slabší radí
adame ja se do nikoho ted nechci srat a jestli to nekomu tak prijde tak prosim ale mysleny to tak neni.ale muzes mi rict kdyz ses tak rozumnej proc se do nej navazis?napsal ti Horis neco spatnyho?ne jen si chces rejpnout vid.jak uz tu nekdo psal.je to trapny-kdyz uz lezi tak sit aky kopnu vidadam320 píše:myslis ze je jako malo psycho na to aby delal to co delá?Hulass píše:To Horis: kdyz ctu tve prispevky,neda mi to se nezeptat...
jak si obesel psychotesty k zisku sveho zamestnani?
Tohle je muj jedinej prispevek v tomhle threadu.ptej se me na co chces,pis si co chces ja odepisovat nebudu!!!!!!
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
hele, jděte už všichni úplně do háje - tohle se furt nedá číst.
Je fakt, že tady jebou do Horise už i lidi, kterým nic blbýho nenapsal a ty by se do toho nemuseli pouštět.
S Horisem ohledně PČR a třeba jízdy autem nesouhlasím, ale ať flejmim na foru sebevíc, tak si rozhodně o někom nemyslím, že bych ho na potkání zabíjel a abych si tady něco dokazoval.
je to forum o autech, tak by se všichni měli snažit přidržet tématu a neblít furt kraviny.
Třeba Max-Max sice píše i osobně hodnotící a kritické příspěvky, ale dycky je to tak nějak v souvislosti s tématem .. tady už se fakt blejou strašný věci a od lidí, kteří jinak nepřispívají vůbec nic prospěšnýho ostatním, ale prostě jen flejmujou jak někde na diskuzi na seznamu-prostě provokatéři
Horisi, nechceš si prostě změnit nick a na tyhle lidi se úplně vysrat a vyhnout se následně citlivým tématům a kontroverzním názorům? Zřejmě by bylo jednoduší, kdybys tohle udělal ty, než chtít po několika oprávněně nasraných a tlupě různých provokatérů a přizvukovačů, aby změnili tvůj přístup k tobě.
Vlado320, chápu nějakou profesní zpřízněnost, ale proč ty sem přispěješ - teď tady bude smršť sraček i proti tobě - tohle není téma o tobě ani k tobě a nemusíš se vyjádřit ke všemu - nemáš k tomu dobrou pozici a asi mu ani nepomůžeš - tak prostě nepřispívej jako stovky dalších, kteří si to přečtou, poklepou na čelo a jde se dál.
Je fakt, že tady jebou do Horise už i lidi, kterým nic blbýho nenapsal a ty by se do toho nemuseli pouštět.
S Horisem ohledně PČR a třeba jízdy autem nesouhlasím, ale ať flejmim na foru sebevíc, tak si rozhodně o někom nemyslím, že bych ho na potkání zabíjel a abych si tady něco dokazoval.
je to forum o autech, tak by se všichni měli snažit přidržet tématu a neblít furt kraviny.
Třeba Max-Max sice píše i osobně hodnotící a kritické příspěvky, ale dycky je to tak nějak v souvislosti s tématem .. tady už se fakt blejou strašný věci a od lidí, kteří jinak nepřispívají vůbec nic prospěšnýho ostatním, ale prostě jen flejmujou jak někde na diskuzi na seznamu-prostě provokatéři
Horisi, nechceš si prostě změnit nick a na tyhle lidi se úplně vysrat a vyhnout se následně citlivým tématům a kontroverzním názorům? Zřejmě by bylo jednoduší, kdybys tohle udělal ty, než chtít po několika oprávněně nasraných a tlupě různých provokatérů a přizvukovačů, aby změnili tvůj přístup k tobě.
Vlado320, chápu nějakou profesní zpřízněnost, ale proč ty sem přispěješ - teď tady bude smršť sraček i proti tobě - tohle není téma o tobě ani k tobě a nemusíš se vyjádřit ke všemu - nemáš k tomu dobrou pozici a asi mu ani nepomůžeš - tak prostě nepřispívej jako stovky dalších, kteří si to přečtou, poklepou na čelo a jde se dál.
100% souhlasKuaJa píše:hele, jděte už všichni úplně do háje - tohle se furt nedá číst.
E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
- Lospiratos
tak za1. vlado...ja nikomu pod nohy neplivu, jen jsem zazertoval na tema horis, a to pro to ze to je cely k smichu, nevim co je na tom spatnyho, jestli se to nekoho dotklo tak je to jeho problem, zertuju na spoustu lidi a spouste lidi jsem tady uz vpalil jak sem na forum tak do ksichtu lecos drzyho a nikdo se nidky neurazil nikdo to evidentne az na par vyjimek kteri ovsem byli vesmes k smichu i vsem ostatnim nebral jako cokoli jinyho nez humor...holt mas asi dlouhy vedeni...
za2. nevim co bych ti mel rikat, jedinej kdo mi chtel furt neco rikat jsi byl ty...ja jsem ti jasne rek ze ti tak leda muzu dat par facek...koukam ze ti trochu otrnulo...a kdyz vylejza z okna pulka rodiny s obavou o tebe ze prijeli naky slovaci a esli jako to dopadne dobre tak se nediv ze to probihalo tak jak to probihalo...oprvadu jsem ti nemel co rict a muj pristup k tobe je porad stejnej, jses srac a to jsi ukazal i kdyz jsi vylezl...
za3. jsem si jeste nevsim ze by taj horis na tomhle foru nekdy k necemu byl nebo bylo zrejme ze je to kvuli autum...forum uz frci X let a je to uz dlouho rok od roku horsi a horsi...ano, ani ja taj nemam uz co rict k problematice e30, ne ze bych byl vsevedouci nebo jsem uz vsechno o vsem rek ci cosi podobne pochopitelnyho, jen proste doba postoupila a ja se o tom radsi bavim s lidma ktery odsud uz dlouho znam za dalsi uz se tu vyjadruje k temhle vecem jen malo lidi se kterjema se o tom smysl bavit ma...jeden z poslednich ktery maj tu neuveritelnou trpelivost s vama nepokornejma tazacema na Xkret probrany je Venca a ver ze i jeho to prestane brzo bavit
a tak se deje ze tu jen hlasim a prudim z recese a tak prispivam k jednomu velkymu hovnu, nesnazim se ale na rozdil od jinejch vzdycky ke vsemu zaujmout desnej postoj a vyjadrit se v kazdym threadu stokrat a postvat na sebe kompletni cast lidsky uvazujiciho fora
a at seru kohokoli kdo tomu nerozumi, muze mi kdykoli sem i do sz napsat ze jsem curak a nebo mi to rict na sraze ze jsem ho nasral...nevim proc to teda nikdo nedela
mozna to bude i tim ze se nevztekam ani v pripdae ze my hovno tady nekdo smaze...proc? udelal bych to taky a udelal bych toho Xkrat vic...smazal bych cely tohle forum
tak tahni do prdele a uz se nevyjadruj(pro nechapavejsi ted nezertuju)
za2. nevim co bych ti mel rikat, jedinej kdo mi chtel furt neco rikat jsi byl ty...ja jsem ti jasne rek ze ti tak leda muzu dat par facek...koukam ze ti trochu otrnulo...a kdyz vylejza z okna pulka rodiny s obavou o tebe ze prijeli naky slovaci a esli jako to dopadne dobre tak se nediv ze to probihalo tak jak to probihalo...oprvadu jsem ti nemel co rict a muj pristup k tobe je porad stejnej, jses srac a to jsi ukazal i kdyz jsi vylezl...
za3. jsem si jeste nevsim ze by taj horis na tomhle foru nekdy k necemu byl nebo bylo zrejme ze je to kvuli autum...forum uz frci X let a je to uz dlouho rok od roku horsi a horsi...ano, ani ja taj nemam uz co rict k problematice e30, ne ze bych byl vsevedouci nebo jsem uz vsechno o vsem rek ci cosi podobne pochopitelnyho, jen proste doba postoupila a ja se o tom radsi bavim s lidma ktery odsud uz dlouho znam za dalsi uz se tu vyjadruje k temhle vecem jen malo lidi se kterjema se o tom smysl bavit ma...jeden z poslednich ktery maj tu neuveritelnou trpelivost s vama nepokornejma tazacema na Xkret probrany je Venca a ver ze i jeho to prestane brzo bavit
a tak se deje ze tu jen hlasim a prudim z recese a tak prispivam k jednomu velkymu hovnu, nesnazim se ale na rozdil od jinejch vzdycky ke vsemu zaujmout desnej postoj a vyjadrit se v kazdym threadu stokrat a postvat na sebe kompletni cast lidsky uvazujiciho fora
a at seru kohokoli kdo tomu nerozumi, muze mi kdykoli sem i do sz napsat ze jsem curak a nebo mi to rict na sraze ze jsem ho nasral...nevim proc to teda nikdo nedela
mozna to bude i tim ze se nevztekam ani v pripdae ze my hovno tady nekdo smaze...proc? udelal bych to taky a udelal bych toho Xkrat vic...smazal bych cely tohle forum
tak tahni do prdele a uz se nevyjadruj(pro nechapavejsi ted nezertuju)
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Nějak nechápu že konkrétně ty a KuaJa otevřete thread kterej rozhodně nemá v názvu nic o autech a pak si stěžujete že ste se v něm nic o autech nedočetli, dokonce ste ho ani neobohatili o nějakej poznatek z říše automobilů, ale neváhali ste připsat že vás jako tahle diskuze nezajímá a je k ničemu. No v pohodě, ale každej by moh začít u sebeKubis píše:Hele nechcete si třeba udělat svoje vlastní forum kde budete řešit takovéhle pičoviny , myslím že tyhle kacy fakt nemaj s autama nic společného .
E36 323i coupé
-
eu_cze_killca
Sem u toho asi chyběl- začalo to debatou k Bajzíkovi, kde jsem s ohledem na osobní známost přispěl.Pawka G. píše:.. a KuaJa otevřete thread kterej rozhodně nemá v názvu nic o autech a pak si stěžujete že ste se v něm nic o autech nedočetli
Nestěžuju si,ale nechápu,že to má někdo potřebu pořád ventilovat a pak se to táhne celým forem.
eu_cze_killca píše:simvas, aspon je to tu trochu zivejsi, prdel musi byt
mě to jako prdel ani nepřipadne - jo, ten film o dementnich skřetech je prdel, ale tohle má k zábavě daleko jako Rusko k svobodným volbám. Divím se, že mu nechceš jet dát do držky
-
eu_cze_killca
za psychicke vyjevy nemam potrebu nikoho mlatit, ja zastavam zakon psychiky na levelu 2 - odolnost jak svina a delani si prdel ze sebe samaKuaJa píše: mě to jako prdel ani nepřipadne - jo, ten film o dementnich skřetech je prdel, ale tohle má k zábavě daleko jako Rusko k svobodným volbám. Divím se, že mu nechceš jet dát do držky![]()
323ci e46
nahodou jsem přes nabídku toho auta zabloudil až sem a jsem udivenej, co se tady děje díky jednomu sání, které se jistě dá z fotky rozpoznat,ale úplně přesně se dá změřit průměr hadice sání k váze a to je to co měl poradit hned ten první,kdo na to reagoval. Na druhou stranu mezi našimi e30 jsou 320i, které bez problémů pojedou 325i, stejně jako některé 325i pojede M50, prostě tohle je diskusní a ne hádací fórum. Jinak je auto moc pěkné, kéž by vjich po našich naprosto šílených silnicích vydrželo jezdit víc.
SERVIS A ÚPRAVY BMW, autopůjčovna, půjčovna čtyřkolek, lakování ( viewtopic,p,664980.html#664980)
e39 535i, 540i, 530i, e38 740i AC Schnitzer, BMW 327i e30, 525TDS, 525iX, Transit a drift car e30 alpina
e39 535i, 540i, 530i, e38 740i AC Schnitzer, BMW 327i e30, 525TDS, 525iX, Transit a drift car e30 alpina
320i e30, ktera bez problemu pojede 325i e30? ma tam byt 325i bo 325e, klidne me oprav, jen me to zaskocilo. osobne bych se na to i podival, nechcete nekdo neco podobneho zorganizovat? vemem klobasky, naky pivka, proste pohoda sraz..Mišma píše:nahodou jsem přes nabídku toho auta zabloudil až sem a jsem udivenej, co se tady děje díky jednomu sání, které se jistě dá z fotky rozpoznat,ale úplně přesně se dá změřit průměr hadice sání k váze a to je to co měl poradit hned ten první,kdo na to reagoval. Na druhou stranu mezi našimi e30 jsou 320i, které bez problémů pojedou 325i, stejně jako některé 325i pojede M50, prostě tohle je diskusní a ne hádací fórum. Jinak je auto moc pěkné, kéž by vjich po našich naprosto šílených silnicích vydrželo jezdit víc.
a