Jak se jezdí na Slovensku
Jak se jezdí na Slovensku
Tak zjišťuju, že na Slovensku se zásadně předjíždí přes plnou čáru, pokud možno dvojtou a v zatáčce. Říká se že Pražáci jezděj jako prasata, ale tohle nedělám a vypadám asi na Slovensku za volantem jako měkejš či co. Osobně radši pojedu rychle po okresce nebo na dálnici kde se to dá, než abych předjížděl jako hovado přes plnou dvojtou čáru v zatáčce a pak všechny vytlačoval ze silnice. Stane se mi to tu tak 15-20krát než ujedu 50km úsek
(Jsem týden na Slovensku)

Cele Slovensko??? Alebo len urcity region, urcity usek ktory chodis?Robert píše:Kdyby se mi to nestalo 15krát denně tak bych mlčel.

Jo v pohode, ale jako fakt, to by som mohol povedat ze vsetci cesi su posrani a boja sa jazdit, keby som sudil podla kolegov s ktorymi pracujem... a ze by som si toto co som pisal myslel o celom narode, neviem neviem...Ace píše:Nic ve zlym, ale ty ses rypak jako krava

Faszom a seggedbe verem te buzi 

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Ja sa priznám, sem tam idem cez plnú čiaru. Avšak len tam, kde to fakt dobre poznám a viem, že keď sa pozriem tam a tam vidím celý ten úsek a pokiaľ na ňom nevidím auto, idem. Som platený od toho, aby som bol rýchly. Do zákruty cez plnú nejdem nikdy, to je veľa aj na mňa. Osobne nemám problém s tým, že keď vidím, že sa fakt nedá, tak idem hoci aj 40 km/h. Keď sa dá a nikoho tým neohrozujem a nemusia kvôli mne ísť autá až na krajnicu, risknem si aj tú plnú čiaru. To čo ty popisuješ, je najnovší trend: doslova vynútenie si prejazdu. Ja doslova neznášam, keď ten oproti ma určite vidí a aj tak ide predbiehať a pritom dúfa, že sa uhnem. Ale ja sa neuhýnam. Keď viem ja ísť rýchlo a nikoho neohroziť, nech to robia aj tý nadľudia idúci oproti v protismere. Neuhnem ani bohovi.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Mas pravdu, ridici Passatu a Octavii byvaji nejvetsi gauneri...nevim proc, ale je to takStany píše:To neni jen na Slovensku tady jezděj taky pjekný prasata hlavně Passat a Octavia.

viz. clanek o zmrdech - jestli jsi to cetl

http://dfens9.wz.cz/zmrdi/zmrdex.htm

Slovenští "vodoči"
Jezdím na Slovensko 2xtydně a musím konstatovat,že jezdí opravdu jako prasata,pokud se hrabu s dodávkou do kopce devadesát tak si připadám jako magor kterej zdržuje provoz a to specielne v Handlové a dál do Lučence.Nic proti slovákům nemám,ale pouze proti těm prasatům na silnici.
- Melisek^076
Nic proti chlapci, ale u nás bohužel ještě platí pravidlo. " A jé, zase nějakej zmrd s Baworákem" takže zameťme si na vlastníp písečku. On to každý vidí jinak, ale naše sportovní jízda plná adrenalinu je pro okolí taktéž vídána velmi negativně. Nicméně souhlasím s teorií, že napadne - li mne někdo na silnici, bývá to nejčastěji oktávka a pokudmožno služební, aby bylo zřejmé, že zakomplexovaný řidič dostal důvěru v práci a dostal služebku TDI a teď hrozně spěchá a tlačí hlava nehlava. Nadruhou stranu bývá taková oběť oktávkománie ponechána s rodinným sedanem pozadu.
- Melisek^076
[quote="Max-Max"]Ale pre zmenu na Slovensku je ešte jeden fenomén- autá s ŠPZ made in Czech idú ako debily, koľko to dá. U vás po tom už idú hodne tvdo, tak prídu sem a potrebujú sa ponaháňať. Nejedno, teda skoro všetky české autá tu takto jazdia.[/quote]
Tak to je smutný. Nadruhou stranu já jsem byl s Bawcem na dovolené na Slovensku (jezdil jsem samozřejmě slušně) a vše bylo absolutně bez problémů, dokonce mám pocit, že i silnice první třídy byly v pěkným stavu, což u nás není pravidlem. Takže já hodnotím SK kladně, narozdíl třeba od Rakouska, kde se sice jezdí pěkně, ale tamní policajti po nás jdou jak slepice po flusu.
Tak to je smutný. Nadruhou stranu já jsem byl s Bawcem na dovolené na Slovensku (jezdil jsem samozřejmě slušně) a vše bylo absolutně bez problémů, dokonce mám pocit, že i silnice první třídy byly v pěkným stavu, což u nás není pravidlem. Takže já hodnotím SK kladně, narozdíl třeba od Rakouska, kde se sice jezdí pěkně, ale tamní policajti po nás jdou jak slepice po flusu.