Hádky, špinění a vyvracování...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Hobby

Hádky, špinění a vyvracování...

Příspěvek od Hobby » 02. 11. 2006 16:08

...tak dotoho... :twisted: ...tady je pro každýho prostoru kolik libo, zasírat inzerát, to se nedělá... :oops:
***NÁHRADNÍ DÍLY z E30 a E36*** viewtopic,p,597353.html#597353

***EKOLIKVIDACE***ODTAHOVÁ SLUŽBA*** viewtopic,p,311005.html#311005

MirekTD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MirekTD » 02. 11. 2006 16:14

Rád bych pošpinil a zatratil všechny, kteří vědí, že prodávají totálně vydechlou, shnilou, a mnohdy i nelegální mrdku, o které do inzerátu napíšou "super stav", pak to několikrát zopakují i do telefonu a když se na to člověk přijede podívat z druhého konce republiky, zvrací z toho ještě 14 dní 8)

Naopak jsem vděčný všem, kteří narovinu řeknou, co prodávají a jednají fér.
... E sechsunddreizig

Venca

Příspěvek od Venca » 02. 11. 2006 17:20

Ale ono to někdy i dokonale pobaví.... :D

Týpek inzeroval vozidlo velmi zachovalé, najeto málo km, atd...
Ihned po otevření garáže jsem stěží přemáhal smích - zhuntovanej pekáč, chybějící světlo a další díly, prasácký svary po havárii a louže oleje pod motorem, prořídlá štětkáž zelenou barvou na veškerým plechu (prej zpola hotová GO).

Chechtal jsem se ještě celých 200km zpět - jednak trochu sobě, jak jsem se nechal tak blbě vytáhnout a hodně jemu, protože mu určitě někdo dá jednou po tlamě, obchodníkovi :twisted: 8)

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 02. 11. 2006 17:41

taky jsem minulý týden absolvoval s jedním členem výlet 250km na auto absuletně bez koroze s jedním nejmenvaným členem tohoto fora.
dopadlo to tak,že po vyvrácení mu jeho lží do telefonu,přispěl pod určitým nátlakem na benzín...
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

Conscious

Příspěvek od Conscious » 02. 11. 2006 19:56

Tak... My akorát jeli do práglu pro epes super vozidlo,po setkání a obhlédnutí bylo opravdu takové jak jsme si představovali,prostě špica. Nějakou dobu po koupi jsme byli nadšeni a nakonec nám do toho pěkně napršelo a objevili jsme že příčka mezi motorem a interiérem se skládá z pěny,kitu,ipy a větších či menších děr,to vše překryto originál plastem od motoru,kobercem a palubovkou zevnitř. Je to po vyvářce - podběhy,dováření nosníků,rekonstrukce deklu na baterku a pokusu o zrestaurování příčky - neúspěšném. Zbylo z toho asi tolik bordelu že by se to dalo nacpat do PET flašky,na to co se dělalo docela málo. :twisted: :twisted: :twisted: Ale tak nějak si nestěžuju,jezdí to výborně a vypadá ještě líp.
Nedá se říct že bych se na předchozího majitele zlobil,tohle vypadá že někdo podvedl i jeho a tak v podstatě máme pěknou třícu za trochu víc peněz než by normálně stála. A to se vyplatí. :shock: :lol: :twisted: LOL

U E21 jsem to kupoval nabořený,shnilý a věděl jsem o tom páč majitel neřešil nic a jezdil takže se to opravilo a tadááááá.... :twisted:

Třetí auto je docela fprdeli,máme ho někdy od dubna a za tu dobu jsme do něj nasrali víc než stálo a ještě polovina nás čeká..... Chjo. Jako ten francouzskej přizdisráč mě utvrzuje v tom že už nikdy nechci do baráku jiný auto než německý nebo US. Pokud jde o pohodlíčko,výbavu,živost a chování na silnici tak mu trojkový BMW nesahaj ani po závaží na kole,ale to je zcela a naprosto všechno čím bych tohle auto pochválil.
BMW E21 315@318i M10 r.v.83@81
BMW E30 318i M10 r.v.86
Peugeot 405 2,0SRi XU9JAZ r.v.89
WINTER CAR Škoda Favorit 135LX r.v.93

Koby

Příspěvek od Koby » 02. 11. 2006 21:15

JJ, tohle asi známe všichni, lidi sou zkurvenci.

Sháněl jsem e36 za docela málo peněz když se to tak vezme a objel jsem jich spousty. Výlety z Prahy do Brna, Mostu, šumperku byly na denním pořádku. V podstatě každý tvrdil nebouráno, bez koroze, motor supr, celkově velmi dobrý stav nebo Super stav Smile Samozřejmě jsem tam jel s tím že to vezmu. imho jak jinak, když vám řeknou, že až to uvidim, tak to určitě koupim Smile Ale ne.

Všechno to byli dá se říct škopky s investice kolem 20 tisíc ( to jednom věci, kterých si člověk všimne ) - nepočítám to, čeho si člověk všimne za pár dni Smile

Nejlepší byl debil z Mostu. Super stav, první majitel, 107 tisíc najeto a z D - to se k sobě hodí, motor jako svin - žiletka atd. Kola BBS 17 palcu a já envim co všechno Smile Ještě mu volám,jestli tam všechno chodí atd.

Sem tam přijel s kámošem z bmwklubu a jenom sme se smáli. El. byla totál bastl, tam snad nefugovalo nic kromě otáčkoměru, prostě nic, oil nejel,teplota byla celou dobu v červeným,km ani rychlost to neukazlo, pravý okno nejezdilo atd... Z motoru chcal olej kde to šlo, v určitých otáčkách rachot jako kráva,difer no comment,kardan vule jako kráva, tahalo to do všech stran, prakticky se to nedalo uřídit. Najeto to mělo tak 300 tisíc minimálně.

Hláška na konec: Pane, vy náhodou nevíte kolik to má najeto, co? No, to co je na tachometru. Kámoš: Pane, já mám 97 rok a mám na tachu 160 tisíc a má to taky tak 260 tisíc podle mě a to v německu se jedzí daleko víc...

No, ten šumperk byl taky pěkenj, auto šlo přes střechu a to apson dvakrát. Prakticky neseděl žádnej plast nebo čalouění, to bylo taky super... 100% bez koroze znamenalo 5 dir v podlaze atak no...Smile

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 02. 11. 2006 22:29

a vy snad cekate ze nekdo bude prodavat auto, do kteryho se nemusi v prubehu dalsich nekolika let investovat do oprav a udrzby? jeste podotknu: 15ti a vice lety auto?!
to snad ani Neznalek na mesici nebyl naivnejsi :)
horsi strankou veci samozrejme je, ze nekterym lidem opravdu chybi soudnost a slusnost.

a kdyz jsme u ty slusnosti, tak bych si dovolil kapanek postengrovat velevazeneho obchodnika Tomika. ve vsi ucte samozrejme:

v breznu LP 2006 jsem shanel motor a mezi jinymi byl iS od vyse uvedeho. domluva byla nasledujici:

toto je z mailu, cist odspoda!

Kód: Vybrat vše

O.K.jsme domluveni

-----Original Message-----
From: bmw325i [mailto:bmw325i@atlas.cz] 
Sent: Thursday, April 06, 2006 11:09 AM
To: 'Tomáš Holub'
Subject: RE: iso

kdepak Tomiku :o)

vubec se nezlobim udelame to jak rikas. stavim se u tebe v nedeli kolem poledne, souhlasi?

az se budu blizit tak ti cinknu abys me navigoval

--------------------------------------------------------------------------------

From: Tomáš Holub [mailto:tomik@dvk.cz] 
Sent: Wednesday, April 05, 2006 9:29 PM
To: 'bmw325i'
Subject: RE: iso

No,viděl bych to spíš,žesi to přijedeš poslechnout a pak bych to v klidu vyndal.mám toho v tejdnu docela dost,v  pátek vyrážím na cesty a vracím se v sobotu v noci,a že bych chtěl v neděli vyndávat motor a ještě tak nějak pod tlakem se mi fakt nechce-to promin,nezlob se………

no a kdyz jsem opustil Prahu tak pro sichr volam a dozvidam se, ze ctihodnemu obchodnikovi nejaky motor umrel a tudiz potrebuje jiny a tim padem uz zadny motor k mani nema.

tak a ted se ptam, jestli bys mi Tomiku prispel na benzin, kdybych ti zavolal az od cedule Dvur kralove na Labem, ze si jedu pro ten motor jak jsme ujednali po mailu :?:
drhne mi v hlave, ze by clovek, kterej vlastnil tolik E3citek ze jich ostatni ani tolik nevideli, nemel na jednu sms ze slusnosti...

Hobby

Příspěvek od Hobby » 03. 11. 2006 09:58

vidim, že se fórum chytlo :) ... jen tak dál, kluci, hlavně už nepiště do inzerátů, tady to uplně stačí ;) :twisted:
***NÁHRADNÍ DÍLY z E30 a E36*** viewtopic,p,597353.html#597353

***EKOLIKVIDACE***ODTAHOVÁ SLUŽBA*** viewtopic,p,311005.html#311005

Marosh

Příspěvek od Marosh » 03. 11. 2006 11:32

Venca píše:Týpek inzeroval vozidlo velmi zachovalé, najeto málo km, atd...
Ihned po otevření garáže jsem stěží přemáhal smích - zhuntovanej pekáč, chybějící světlo a další díly, prasácký svary po havárii a louže oleje pod motorem, prořídlá štětkáž zelenou barvou na veškerým plechu (prej zpola hotová GO).
A to jsou všechno věci, který jdou na fotkách relativně vidět. Proto někdy nechápu zvyk tady v bazaru, když se někdo zeptá na fotky mu hned psát příspěvky typu, že je socka, co nemá ani na telefon ... na druhou stranu zvyk některých jedinců chtít fotky od E21 az po E38, že "se ještě rozhodne" ... je divnej taky. Ale nemám pocit, že tímto tématem se to nějak vyřeší. :)

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 03. 11. 2006 11:37

Tak nějak to opravdu bylo.
Jenže mě fakt jeden motor lehnul a o ten další jste se prali 2 určitě.
Ovšen ten druhý to řešil po telefonu a ne po mailu a snad dost mě lámal,přemlouval a prostě šel přes mrtvoly i peněžně.Prostě byl pružnější.je to jeden velmi vážený člen fora,zminovat ho nebudu a možná by jsi se divil kdo.
My jsme si volali?Neukládám si všechny čísla.
Děláš jak kdyby jsi byl ve Doře a já nebral telefony.Děláš to stejně dobře jako já.Když sedneš do auta,tak ještě jednou voláš.
Já jsem se ti omluvil a prostě kdyby jsi byl tady,tak by jsme to museli nějak vyřešit,protože jednou za čas udělá každej chybu a za chyby se platí,protože dobře vím,že kvůli 1000kč,kterou bych ti nedal,by mohla být škoda několika násobně větší,třeba na mými nabízenými vozy tady.
Nechci si to žehlit,ale stavím se k problémům čelem a několik mnoholetých příznivců tohoto fora to vědí a kdo odemě kupoval něco,tak ví,že se se mnou dá dohodnout.

větou,kterou jsi mě nachřknul,že jsem vlastnil mnoho E30 jsem myslel to,že vím o bolestivých místech.Takže např.oba dobře víme,že když je lem orezlý z vnější strany,tak je podběh na kaši,takže uvádění povrchové rzi je na místě.

Jen pod do mě,třeba se za mě i někdo postaví...
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 03. 11. 2006 13:57

Blumen_071 píše:tak a ted se ptam, jestli bys mi Tomiku prispel na benzin, kdybych ti zavolal az od cedule Dvur kralove na Labem, ze si jedu pro ten motor jak jsme ujednali po mailu :?:
...
tomik píše:...My jsme si volali?Neukládám si všechny čísla....
Dovolím si, zastat se tomíka - a to v žádným případě proto, že bych mu chtěl nějakým způsobem lézt do prdele - to ani náhodou, to nemám zapotřebí. A snad to tak nevyzní.

Jedná se o dost spekulativní otázku. A tak si dovolím spekulovat, že by se s tebou Martine tomík určitě snažil vyrovnat. A myslím si to proto, že ho už nějakej čas znám a jsem přesvědčen, že jedná férově. Je obchodník, prodává, nakupuje něco skoro každej den, tím, že by s tebou takhle vyjebal by nic nezískal - naopak. To si jako obchodník, jak jsi ho sám nazval, umí určitě dobře spočítat. Vyrovnal by se s tebou nejen z těchto "kalkulativních" důvodů, ale prostě taky proto, že, podle mě, není žádná kurva.

To, že ti nezavolal, nenapsal sms - nad tím se dá spekulovat. Věřím, že na tebe tel.číslo neměl, neuložil si ho. Jeho trubka nemá kapacitu, aby si ukládal všechna čísla - denně vyřídí spoustu telefonátů s lidma, co mu volaj porpvé. Byl jsem toho nesčetněkrát svědkem - furt mu někdo volá. Dá se namítnout, že se mohl schánět po všech čertech - aby na tebe rychle získal tel. číslo a to by zase mohlo bejt tématem dalších spekulací - třeba to udělal. Pak se taky dá zeptat - komu se dá v neděli ráno volat a chtít po něm tel.číslo na někoho jinýho,.....

Je jasný, že tě to Martine naštvalo, koho by to nenaštvalo, ale už se to prostě tak blbě seběhlo. To se občas stát může, i když to asi zní blbě. :roll: :?
BMW The Ultimate Driving Machine

Blumen_071

Příspěvek od Blumen_071 » 03. 11. 2006 17:59

Tomiku, nevim ktery z tech dvou motoru jsi mel nachystany pro mne, ale kdyz jeden umrel a o druhej se se prali uz dva zajemci kteri nabizeli vic, je samozrejme ze pro mne uz zadny nezbyl. tim padem bych, byt na tvem miste, dal zpravu at nejezdim. to je vse. nechybelo moc a byls presne v te situaci zes nekoho vylakal na pekny vylet. :)

verim ze to neberes jako nejake tezke obvineni, rikal jsem prve, ze te chci jen kapanek postengrovat, tomu snad rozumi kazdej. nechtel jsem se do tebe nijak z ostra poustet, snad to tak nevyznelo.

ps: s tou tisicovkou a auty - zas takovej format nejsem, ale woodoo - to je moje :mrgreen:
--------------------------------------------------------------------------------------
DAN: :wink: nemusel jsi hned v prvnich dvou radcich prozdradit kam smeruji tve spekulace Obrázek

spekulace o vyrovnani:
znas nekoho opravdu dobre, abys hodnotil situace kdy ten nekdo bankovu z kapsy vytahne nebo nevytane? :) znam jednu anekdotu:
bavi se dva velmi dobri kamaradi:
a: kdybys mel dva baraky, dal bys mi jeden?
b: to vis ze jo, jsi preci muj nejlepsi kamarad a ja dva domy nepotrebuju
a: a kdybys mel dve auta?
b: ze vahas kamarade?!
a: a slepici?
b: ses zblaznil ne, co te to napada?!?!
a: no co blbnes, dum bys dal, auto taky a slepicku ne?
b: dve slepice totiz mam!
tim nechci spekulovat o tom jak by to bylo se mnou u Tomika - ten uz to napsal sam.

spekulace o informovani, resp. zruseni schuzky:
vzhledem k tomu, ze jsme se emailem dohodli ve CTVRTEK na NEDELI, hadam, ze bylo dost casu na odeslani emailu nebo sms i selou sobotu.
fakt je, ze Tomik uznal svou chybu. stava se...

na zaver si dovolim odcitovat Luc de Clapiers Vauvenarguese:
"Poctivý obchod nepřináší bohatství."
cim vubec nechci spekulovat o tom, ze zrovna Tomik je bohaty!

Tomikovi dik za uprimnost a DANovi za loajalitu vuci kamaradovi. jen si kurva rikam s kym jsi vetsi kamos?!
ahoj
:)

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 03. 11. 2006 19:11

Že já se vůbec do toho sral. To zas bude. :roll:
Tak:
1) nevim co je to postengrovat
2) to co jsi napsal byl, podle mě, jasnej útok, ani to nebylo nijak schovaný mezi řádky
Seš hodně chytrej člověk Blumene, trošku mi to připadá, že si občas myslíš, že za nějakej krásnej obal můžeš schovat urážku, hovno a nikdo to nepozná, jen chytří se budou snad smát. Znova jsi třeba zmínil toho obchodníka.

tomík napsal, že jel 250 km pro auto - prodávající deklaroval, že je absolutně bez koroze - podle mě, když řeknu, že je to bez koroze, tak to znamená, že tam je, za normálních okolností, stopový množství koroze a ne, že potenciální kupující přijede a auto je schnilá mrdka !!! Mělo by bejt samozřejmostí, že člověk nese odpovědnost za svý prohlášení - zde docela závažný, podtstaný. Nebude si dělat z hudby sráč a nebude lákat někoho 250 km = ve skutečnosti 500 km v nějakým kryplovským domění, že ten člověk, když už pojede takovou dálku auto nakonec koupí, aby to nebyla zbytečná štreka. Prodávající uvedl záměrně potenciálního kupujícího v omyl a měl nést za to odpovědnost. tomík se nasral, kdo by nebyl naštvanej a požadoval satisfakci - prodávající na to přistoupil, uznal svou chybu a dal tomíkovi na pohonný hmoty. Což je asi správný, ale je to satisfakce na celkem hovno, co ztracenej čas,....

No, ty jsi málem zažil podobnou věc. Co tomík odsoudil, sám by ti udělal. Jel by jsi dálku uplně na hovno. Tak jsi na to upozornil. Položil jasnou, i když spekulativní otázku, jestli by ti tomík taky zaplatil aspoň pohonný hmoty za zbytečnou cestu. Na jejimž konci by jsi byl dost nasranej. Kdo by nebyl. On uznal svou chybu. Já jsem se jen snažil podpořit váhu jeho slov, že KDYBY / tak BY .... kuurva. Že jsem přesvědčen, že by se k tomu posarvil jako ke svý chybě a snažil by se ti to maximálně vykompenzovat.

Hodil jsi na něj totiž špínu, jestli si to neuvědomuješ. Že něco odsuzuje a sám by to klidně udělal taky.

"Bláto hozený odpadne, ale špína zůstane". - když už jsem u těch citátů a jinejch píčovin

To co jsi mi napsal mě docela nasralo - loajalita. Zatlačil jsi mě do kouta - keci o kamrádech. Tebe Blumene mám rád, nedal bych na tebe dopustit. Ale tímhle jsi mě teda rozhodil. Co to je, jako bych si měl vybírat, kdo je pro mě větší kámoš - jsem nějaká děvka? A podle toho reagoval. Jasně tomík mi za todle přiveze zadarmo auto z rajchu, a když se u něho stavím, tak mi dá na auto čecko co budu chtít. Co mám z tebe, viď ? Tak prostě kalkuluju, co je pro mě kuurva lepší. A protože mám na to všechno čas, tak se seru.

A jedna zkušenost na závěr - "když se dva psi perou, nesnaž se je roztrhnout, protože se můžou oba pustit do tebe".

Blumen_071

Příspěvek od Blumen_071 » 03. 11. 2006 19:20

Dane, beres si to moc moc vazne, psana forma neni schopna vzdy plne reprezentovat co chce autor vyjadrit. kolik je ctenaru tolik je vykladu textu...
abych to shrnul: nic zlyho proti Tomikovi (jen to rejpnuti) a uz vubec nic zlyho proti tobe. jen si nekdy neumim z neceho nedelat srandu :?

a s loajalitou to nebyla ironie, dneska se malo vidi, ze by se nekdo nekoho zastal, byt v takovy ptakovine jako je tohle

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 03. 11. 2006 20:02

Sermež na to, jdu se vyresetovat.

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 04. 11. 2006 16:56

1.Mě se to jako ptákovina nejeví a DAN ví o čem je řeč(o mě a to ho sere),protože mě zná dost dobře i obchodně.

2.To byly všechny meily co jsme si spolu psali?Já mám pro takovýhle akce,když někdo něco chce tel.číslo přímo v podpisu.

3.Já snad ani nevěděl s kým si píšu,ale že to je Blumen jsem asi nevěděl,protože se divím,že nic zlýho proti mě nemáš,protože jsi již měl a tenkrát dost ostře...

Looser

Příspěvek od Looser » 05. 11. 2006 11:48

ja uz jel tolikrat pro lestenku,ze sem opravovanim stravil neskutecnyho
casu..

nejlepsi priklad asi bude uzivatel alpina_b6,se kterym tu melo co docineni vic lidi,prvne auto (cerna e21 320)prodaval jako zihadlo za 25....nakonec ho nechal za 6000,s tim ze je na tom prd prace,ze potrebuje prachy na kdesicosi,ale to uz sem si stihnul omrknout co to je za shnilotinu,vzal sem to jen kvuli podvozku z 323i,dobrymu motoru,dobry prevodovce a peknymu interieru a servu...
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

a to nemam vyfoceny diry,co sem nasel pod lepenkou v kufru,rohy podlahy a cugrunt sezrany nosniky,do stran prohnuty,podle slov majitele:trosicku orezly nosnicek .
pak to bylo s e28 528i..pry bez koroze,vsude zdravy..prijel jsem tam,shnily lemy,zatreny sedou zakladovkou,urezany spodky prednich blatniku,kapota kriva,striknuta sprejem a to nemluvim o puvodu auta,o kterym se domnivam,ze neni zcela jasny.
pak sem kupoval modrou e28,to byl asi nejsolidnejsi kup,majitel mi rekl na rovinu co tomu je a neni...
cervena e21...taky docela solidni kup...

MirekTD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MirekTD » 14. 09. 2007 22:44

Koukám, že tento topic zůstal dlouho zahrabán, takže mě moc netěší, že ho musím oprášit.

Rád bych se s vámi podělil o zkušenost se zdejším (asi už bývalým) členem Michalem Gregorem alias Michalem e34. Nerad na něho vzpomínám, je to lhář a zůstal mi něco dlužen. Vím, že to nikdy nedostanu zpátky, takže jediné, co mi zbývá, je si na něj postěžovat :)

Michal e34, kterého jsem kdysi považoval za kamaráda, si ode mě půjčil nějaké peníze pod záminkou, že naboural firemní auto a musí ho dát rychle potají do pořádku, jinak ho šéf vyhodí. Celkem ochotně jsem mu vysázel peníze na dřevo, kamarád je přece v nouzi. Pak jsem mu čas od času zavolal, že bych je potřeboval zpátky, a do telefonu mi vždycky velmi ochotně slíbil, že se už za pár dní ozve a peníze přiveze. Jednou se dokonce ozval, ale vrátil mi jen půlku (zaplať pán bůh aspoň za to). Uplynula nějaká doba a začal jsem ho trošku nahánět, ale přestal mi zvedat telefon a nakonec zrušil tel. číslo a slehla se po něm zem. Pak jsem se zmínil kamarádovi Honzovi, jakou jsem s Michalem udělal zkušenost, a dozvěděl jsem se, že ty peníze, které jsem Michalovi půjčil, nebyly na rozbité firemní auto, ale na splacení dluhu, který měl u Honzy... Nevěřil jsem svým uším.
Uplynulo asi čtvrt roku a od nejmenovaného zdroje se mi podařilo získat Michalovo nové tel. číslo. Byl velmi překvapen, že mě slyší, ale do telefonu byl zase "velký kamarád" a hned navrhl, že se staví. A opravdu se stavil, postěžovat si na to, jak se mu nedaří a jak je úplně bez peněz (samozřejmě přijel autem)... Asi hodinu jsem mu promlouval do duše něco o tom, že sliby se mají plnit a že by neměl lhát... a chvíli jsem měl dokonce pocit, že si z toho něco vezme. Byl jsem fakt naivní, měl jsem mu spíš rozbít hubu, protože už se neukázal a zbytek peněz mi dluží dodnes.

Takže Michal Gregor, možná ještě pořád z Černošic - to je on, náš sedmilhář.
... E sechsunddreizig

Záchvat

Příspěvek od Záchvat » 15. 09. 2007 12:02

Jj, ten je pekne proflaknutej, taky s nim mam svou zkusenost ....
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 15. 09. 2007 13:27

Já jel takhle na jaře se podívat na jedno cabrio do Sokolova, do telefonu že to prej dovez před pár měsíci a že je to bez koroze a neví o tom, že by bylo bouraný. Hned jak jsme přijeli do Sokolova a dohodli se místě srazu přijel takovej šrot, že už z dálky bylo vidět jak je bastlenej (každý svělo jiný = jedno s úsměvěm, jedno bez :lol:, vejfuk urvanej = mega kravál). Mělo to světlou kůži, na netu vyfoceno tak, že vůbec nebyla vidět roztržená bočnice s vykuchanym molitanem. Po otevření kufru (prej bez koroze) všude rez a bordel (tašky, kabely, hranolky a bůh ví co ještě). Když kola byly rovně, volant byl nakřivo asi o 45°C s tim že znáček BMW byl rovně :lol: :lol:
Motor chcíplej (dvoulitr)m čepy v prdeli, na boku mapa od kitu atd....
Od tý doby si sakra dávám pozor.

Síce to nesouvisí s timhle forem, ale nasralo mě to docela dost. Kdyby jste někdo viděl na prodej chromáka 2.0 ve světlý, černá metla a každý světlo jiný tak si dejte pozor :lol: :lol: :shock:
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

Odpovědět