Kód: Vybrat vše
O.K.jsme domluveni
-----Original Message-----
From: bmw325i [mailto:bmw325i@atlas.cz]
Sent: Thursday, April 06, 2006 11:09 AM
To: 'Tomáš Holub'
Subject: RE: iso
kdepak Tomiku :o)
vubec se nezlobim udelame to jak rikas. stavim se u tebe v nedeli kolem poledne, souhlasi?
az se budu blizit tak ti cinknu abys me navigoval
--------------------------------------------------------------------------------
From: Tomáš Holub [mailto:tomik@dvk.cz]
Sent: Wednesday, April 05, 2006 9:29 PM
To: 'bmw325i'
Subject: RE: iso
No,viděl bych to spíš,žesi to přijedeš poslechnout a pak bych to v klidu vyndal.mám toho v tejdnu docela dost,v pátek vyrážím na cesty a vracím se v sobotu v noci,a že bych chtěl v neděli vyndávat motor a ještě tak nějak pod tlakem se mi fakt nechce-to promin,nezlob se………
A to jsou všechno věci, který jdou na fotkách relativně vidět. Proto někdy nechápu zvyk tady v bazaru, když se někdo zeptá na fotky mu hned psát příspěvky typu, že je socka, co nemá ani na telefon ... na druhou stranu zvyk některých jedinců chtít fotky od E21 az po E38, že "se ještě rozhodne" ... je divnej taky. Ale nemám pocit, že tímto tématem se to nějak vyřeší.Venca píše:Týpek inzeroval vozidlo velmi zachovalé, najeto málo km, atd...
Ihned po otevření garáže jsem stěží přemáhal smích - zhuntovanej pekáč, chybějící světlo a další díly, prasácký svary po havárii a louže oleje pod motorem, prořídlá štětkáž zelenou barvou na veškerým plechu (prej zpola hotová GO).
Blumen_071 píše:tak a ted se ptam, jestli bys mi Tomiku prispel na benzin, kdybych ti zavolal az od cedule Dvur kralove na Labem, ze si jedu pro ten motor jak jsme ujednali po mailu
...
Dovolím si, zastat se tomíka - a to v žádným případě proto, že bych mu chtěl nějakým způsobem lézt do prdele - to ani náhodou, to nemám zapotřebí. A snad to tak nevyzní.tomik píše:...My jsme si volali?Neukládám si všechny čísla....
tim nechci spekulovat o tom jak by to bylo se mnou u Tomika - ten uz to napsal sam.bavi se dva velmi dobri kamaradi:
a: kdybys mel dva baraky, dal bys mi jeden?
b: to vis ze jo, jsi preci muj nejlepsi kamarad a ja dva domy nepotrebuju
a: a kdybys mel dve auta?
b: ze vahas kamarade?!
a: a slepici?
b: ses zblaznil ne, co te to napada?!?!
a: no co blbnes, dum bys dal, auto taky a slepicku ne?
b: dve slepice totiz mam!