ME se ta nabidka taktez zda velmi zajimava a porad vnitrne bojuju s tim udelat jen spodek, tj predni zadni naraznik a prahy..ale treba se mi auto po laku bude libit natolik ze se na nejekej lamino vykaknu a casem se snaz sezene original...radsi ty prachy za laminat narvu do techniky..za cenu ty "pul-sady" muzu mit zadni kotoucovku s novejma kotoucema i destickama...Kenny píše:Ja sem se tady o tom chtel poradit hlavne proto ze mi prisla ta nabidka zajimava,ted uz to rict muzu stejne uz je to fuc,mohl sem mit celou tu sadu bez kridla za 4800,- a vzhledem k tomu ze se chci pustit taky do celolaku tak sem nad tim uvazoval,kazdej na to ma jinej nazor,ja sem to nakonec zavrhnul.Kubax píše:Ja resim podobnej problem, na jare budu menit nejakou plecharinu, mistama se zbavovat koroze a jako tresnicku na dortu novej lak...
M-tech II jsem chtel taky, jenze inzeraty na prodej, se za posdleni rok se daly spocitat na prstech jedny ruky![]()
Takze nejspis budu delat prozatimne jen spodek z laminatu a pokud se naskytne moznost sehant original, vezmu original...kdyby novej original stal pulku, tak bych to moc neresil a po castech(aby to nebyla takova darda) ho koupil..ale 75t se mi zda fakt moc
Vas nazor na M-tech II - LAMINO
320i coupe "plastak"
Že jde dopasovat laminát lépe než origo je věc názoru, ale je pravda, že ani originál není jenom o tom nasadit a tradá je hotovo. Práce s dopasováním je opravdu hodně u obou verzí, jenom origo se dá potom i docela dobře demontovat, ten laminát asi už těžko. Jinak pokud je krásně spasovaná origo sada, tak výsledek bude podle mě vždycky lepší jak laminát, viz fotka dole, auto myslím znají všichni, perfektní práce.Váca píše:nechci bejt nějak to jo,ale myslim si že i ten laminátovej set jde lépe spasovat než origo.Co jsem viděl tak origo skoro nikdy nesedí

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Jak jsem psal, všechno záleží strašně moc na tom, jak moc si s tím člověk vyhraje. Ty máš samozřejmě taky perfektně odvedenou práci, ale já si myslím, že člověk co zná hodně dobře origo, jak je to udělaný a jak vypadá, tak to prostě pozná. Třeba u tebe je to dost vidět tím, že prahy co máš na kábru jsou na kupé. Ale nechci se v žádným případě hádat, jen říkám svůj názor.Váca píše:myslíš že to jde poznat? Já si myslím že když se to udělá dobře ,tak poznáš prd.Jo a zkuste schválně sehnat fotku origo M-tech II záběr na práh při otevřených dveřích

PS: Já v žádným případě laminátovou kopii neodsuzuju, kdybych neměl origo doma v garáži, tak bych do ní šel taky, nic lepšího se na E30 sehnat nedá.

E30 340ic V8 6q- EX

No já nevim ale u mě ty boční panely sou přidělaný naprosto nahovno a proto sem ti taky řikal, že se to bude přes zimu předělávat ... takže moje plasty neber jako bernou minciVáca píše:hi hi zrovna to co jsem chtěl vidět to tam nemáš nafocený,ten roh pod zámkem-konec prahu,já jsem na to koukal u Fikuxe a (sorry) je to tam takový divoký v tom rohu![]()
BOOST souhlasím s tebou ,já to myslel jenom tak že když si stim pohraje tak nemusí utrácet majlant za origo.Ty prahy jsou z kupé

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Jo jo , od karla si to objednej , znam ho osobne , je to vesela kopa . Uz 3 mesice u nej mam objednavku a kamarad 7 mesicu . Navic cokoliv nam prodal nepasovalo o 10 centimetru na kazdy strane . O dvojnysobny vaze oproti konkurenci ani mluvit nebudu a o tom ze nesplnil ani polovinu toho co slibil taky ne .
Promin maco , vim ze jsi si dal praci s tim ten technik sehnat , ale z cipra se vyklubal peknej .........
Promin maco , vim ze jsi si dal praci s tim ten technik sehnat , ale z cipra se vyklubal peknej .........