Konec on-line ceniku dilu BMW a pozor na nakup origo dílů

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Pivson

Konec on-line ceniku dilu BMW a pozor na nakup origo dílů

Příspěvek od Pivson » 19. 02. 2004 11:00

Bohuzel, BMW v CR udelalo konec jedne dobre veci, zvlast pro majitele starsich BMW.
Jo, hold jim vydelava nekdo jinej.

Prectete si
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=3340
S BMW na věčné časy!

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 19. 02. 2004 13:28

chapem... takze kvoli tomu ze ich tam osobne otravovali ludia so zoznamom dielov, zrusili webovy cennik, to je celkom logicke... :evil:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Peťas

Příspěvek od Peťas » 19. 02. 2004 14:21

SlimShady píše:chapem... takze kvoli tomu ze ich tam osobne otravovali ludia so zoznamom dielov, zrusili webovy cennik, to je celkom logicke... :evil:
Tak teď nevím kdo z nás to pochopil blbě :shock:

Já jsem to teda chápal tak, že je právě začali otravovat až po tom, co ten ceník zrušili :!: :?:

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 19. 02. 2004 14:23

Peťas píše:
SlimShady píše:chapem... takze kvoli tomu ze ich tam osobne otravovali ludia so zoznamom dielov, zrusili webovy cennik, to je celkom logicke... :evil:

Já jsem to teda chápal tak, že je právě začali otravovat až po tom, co ten ceník zrušili :!: :?:
to som pisal obrazne, citaj medzi riadkami... myslel som na to ze to je vyjebanectvo tazkeho kalibru, zrusit online cennik, zaviest poplatky za zistenie cien, tymto si odburali tie rady ludi so zoznamom a posrali si u mna meno 8)
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Venca

Příspěvek od Venca » 19. 02. 2004 14:33

Je to nejspíš tak, že někde sedí nějaký vymaštěnec "manager", blb, arogantní nadutec, za starýho režimu nejspíš soudruh jak dělo.

Teď kolem sebe kope, aby se někde udržel a aby se zalíbil šéfům.
Problémy řeší dle svých schopností, aby měl plat dle svých potřeb.

Peťas

Příspěvek od Peťas » 19. 02. 2004 15:06

SlimShady píše:
Peťas píše:

to som pisal obrazne, citaj medzi riadkami... myslel som na to ze to je vyjebanectvo tazkeho kalibru, zrusit online cennik, zaviest poplatky za zistenie cien, tymto si odburali tie rady ludi so zoznamom a posrali si u mna meno 8)
Asi mám blbý monitor.... :roll: . Nic tam nevidím :D :twisted:

Odpovědět