to sem moc rád.....Gabriela píše:NO...podivej, pro mne neni smerodatny misto....dulezity je, ze to bude s Tebou..v tomhle opravdu uz nechci nikdy jinak...Flery píše:no se uvidí až se v BMW svezeš lasko.....Anonymous píše: ...nechval dne pred vecerem...divochu muj...jeste nejsem Tva pani...a mala poznamka- tuhle svou BMW vasen si budes muset zaslouzit..
nebudeš chtít jinak
![]()
![]()
názor?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Tel : 773 622 822
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
tak na tohle si otevru asi dalsi flaskuGabriela píše:NO...podivej, pro mne neni smerodatny misto....dulezity je, ze to bude s Tebou..v tomhle opravdu uz nechci nikdy jinak...Flery píše:no se uvidí až se v BMW svezeš lasko.....Anonymous píše: ...nechval dne pred vecerem...divochu muj...jeste nejsem Tva pani...a mala poznamka- tuhle svou BMW vasen si budes muset zaslouzit..
nebudeš chtít jinak
![]()
![]()
no ty vole tohle uz hranici s vaznou nemoci, to je skoro na odebrani ridicaku pro nezpusobilost, davej si na to bacha

a nejsem si jist ze se nazory prispevovatelu tady uz taky nezmenili

Re: ...komentar k Tve osobe, Patriku...
Gabriela píše:.....tak se podivej, lasko moje...to Tve vysneny BMW Ti moooc preju...budes pak uz stoprocentne stastnej...jsi touhle znackou posedlej..jeste jsem nikoho podobnyho jako Ty nepotkala...jsi divoch..![]()
... jinak se to popsat neda....chci abys vedel, ze tohle je jedina laska a vasen (mimo lasku a vasen ke mne
) v ktery Te plne podporuju...mej se krasne....(fakt bych chtela videt, jak budes prekvapenej, kdyz tyhle radky budes cist..chi chi...
)..

Sorry Flery, ale mi to skoro přišlo, jak by sis tu honil triko

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...komentar k Tve osobe, Patriku...
....no já přeci nemůžu za to že sem může každej
Gabriela je moje drahá polovička

Tel : 773 622 822