názor?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Re: oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Příspěvek od Flery » 07. 02. 2004 23:51

Gabriela píše:
Flery píše:
Anonymous píše: ...nechval dne pred vecerem...divochu muj... :twisted: jeste nejsem Tva pani...a mala poznamka- tuhle svou BMW vasen si budes muset zaslouzit.. :wink:
no se uvidí až se v BMW svezeš lasko..... :twisted: nebudeš chtít jinak :twisted: :twisted: :twisted:
NO...podivej, pro mne neni smerodatny misto....dulezity je, ze to bude s Tebou..v tomhle opravdu uz nechci nikdy jinak... :twisted:
to sem moc rád.....
Tel : 773 622 822

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Re: oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Příspěvek od Blumen_071 » 16. 02. 2004 20:11

Gabriela píše:
Flery píše:
Anonymous píše: ...nechval dne pred vecerem...divochu muj... :twisted: jeste nejsem Tva pani...a mala poznamka- tuhle svou BMW vasen si budes muset zaslouzit.. :wink:
no se uvidí až se v BMW svezeš lasko..... :twisted: nebudeš chtít jinak :twisted: :twisted: :twisted:
NO...podivej, pro mne neni smerodatny misto....dulezity je, ze to bude s Tebou..v tomhle opravdu uz nechci nikdy jinak... :twisted:
tak na tohle si otevru asi dalsi flasku
no ty vole tohle uz hranici s vaznou nemoci, to je skoro na odebrani ridicaku pro nezpusobilost, davej si na to bacha :idea:

a nejsem si jist ze se nazory prispevovatelu tady uz taky nezmenili :wink: bych na to snad i vsadil

BaVomil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaVomil » 16. 02. 2004 21:55

Hej Gabi,
takxe s ním dej rychle do kupy, von si to tom norimberku nemá kam smočit a následně tu píše hovadiny (viz =pro všechny cleny=) a pak se tu pere když je na to upozorněn :D .

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Re: ...komentar k Tve osobe, Patriku...

Příspěvek od Stepan » 18. 02. 2004 20:11

Gabriela píše:.....tak se podivej, lasko moje...to Tve vysneny BMW Ti moooc preju...budes pak uz stoprocentne stastnej...jsi touhle znackou posedlej..jeste jsem nikoho podobnyho jako Ty nepotkala...jsi divoch.. :lol: :oops: ... jinak se to popsat neda....chci abys vedel, ze tohle je jedina laska a vasen (mimo lasku a vasen ke mne :wink: ) v ktery Te plne podporuju...mej se krasne....(fakt bych chtela videt, jak budes prekvapenej, kdyz tyhle radky budes cist..chi chi... :twisted: )..
:shock: :shock: :shock: Flery si řiká Gabriela?? :twisted:
Sorry Flery, ale mi to skoro přišlo, jak by sis tu honil triko :lol: :lol: :lol:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Re: ...komentar k Tve osobe, Patriku...

Příspěvek od Flery » 18. 02. 2004 20:28

....no já přeci nemůžu za to že sem může každej :evil: Gabriela je moje drahá polovička 8) :twisted:
Tel : 773 622 822

Odpovědět