Omega x bawor
Já mám taky omegu a E30 a jak píšete,když si chci zablbnout,tak E30 a když se chci pohodlně svést,tak omega. 

E28 524d daily car, E30 318is weekend car www.pneuservisvzatacce.cz
musim uznat že Omega B se mi dycky libila(dnes jsem zrovna očumoval jednu
) ale určitě je to jina třida auta to se neda srovnavat, Omegu bych koupil třeba otci jelikož auto ted už nema a sobě bych vyměnil 1,8 za 2,5
jen mě zajima jak jsi to myslel žes koupil tu Omegu za stejne prachy jak e30... nebo jsi měl na mysli libovou e30?

jen mě zajima jak jsi to myslel žes koupil tu Omegu za stejne prachy jak e30... nebo jsi měl na mysli libovou e30?

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
Flery píše:...a ty si myslis ze kdyz ma E30 klimu ze ten kompresor je levnejsí?? spis je to o tom ze na omegu vasi davaji dily novy a na E30 se dava co je.Rozhodne Opel este neni na dily peklo.sic E30 je levná a nesere se.Ale rozhodně omega neni zadnej srac co se porad kurvi.Libi se mi jak kazdej rika ze je E30 lepsi nez omega vzdyt je to uplne jina kategorie..zeptej se na opel foru a tam se zase budou smat E30..proste rozmysli co chces kazdy z tech aut je na jiny pouziti.Gangsta píše:....Nam se ted rozjebal nejakej kompresor u klimy nebo co a v opelu jej nespravi - novej stoji 38000,- - to jen tak na ukazku...
Jed treba 1000 km s omegou a pak s E30 atd..rozdily sou tam markantni a srovnavate nesrovnatelne.
Proc se vubec na BMW foru ptas co si koupit to jako bych se na VW foru ptal jestli opel nebo VW
Byl o jen muj nazor. Napsal jsem to podle toho jaky mam zkusenosti a ty jsou s omegou hodne spatny.
No E30 jsem koupil za 50tis a omegu za 60tisARMAN píše:musim uznat že Omega B se mi dycky libila(dnes jsem zrovna očumoval jednu) ale určitě je to jina třida auta to se neda srovnavat, Omegu bych koupil třeba otci jelikož auto ted už nema a sobě bych vyměnil 1,8 za 2,5
![]()