Omega x bawor
Omega x bawor
Zajimal by me vas nazor na opla omegu (typ B rok 97) vlastnim e30 a prave i tohoto opla a stale nemuzu posoudit ktere auto je vlastne lepsi, koupil sem to za stejne prachy, obe maj nahon na zadek, omega ma o pet kilowat vic ( oba sou to dvoulitry ) ale jedou zhruba stejne (bmw o kapatko zivejsi) omega je sice vetsi a luxusnejsi ale v bmw ... to je zas jiny pozitek z jizdy ... jednoho se musim zbavit ( na obe uz bych mel kupce ) a resim dilema ktere to bude 

mozna Omega je mladsi o 7 let ale podle me zrezne a rozpadne se driv nez udrzovana E30. A co se tyce jizdy neverim, ze to jede stejne, Omega je tezka....A hlavne je to Opel

Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Re: Omega x bawor
Tak to me samotneho zajima, pro co se rozhodnes
Ja sam mam e30 2l a rodinne auto je omega B 2.0 16v
E30 ma charisma, lepsi zaber a pozitek z motoru..ale vzdy kdyz prijedu domu a sednu do omegy, zazivam to stejne co ty..v duchu si sam rikam, co je ve skutecnosti lepsi. I kdyz by se to na tomto foru nemelo priznavat, asi bych si vzdy zvolil omegu. Je to prece jen o temer 10let novejsi auto, po strance pohodli nesrovnatelne..Nikde nic nehrka, nevrze, vse je mohutne, luxusni, jak v obyvaku, vse jen seveli a pluje po silnici. Motor i kdyz nema tak brutalni zaber naprosto obstojne drzi krok s 2l motorem v e30. Odzkouseno. Dulezitiy dalsi aspekt je ten, ze s timto eco motorem se da jezdit dlouhe trasy za 7,2l/100km, coz s e30 nedosahnes realnou jizdou nikdy..
Troufal bych si snad i rici, ze ve vetsine strankach vyhrava prave omega.
Hodne lidi omegy odsuzuje, ze reznou a kazi se. Nikdy se nam nic na omeze zasadniho nepokazilo, nikdy nas nikde nenechala, perfektni sluzebnik. Pravda, jako kazdy opel, velice rada a silne rezne. Do mesta nevhodna, na dlouhe trasy za stavjici ceny bezkonkurencni.
Navic diky nadcasovemu designu je to stale moderni a krasne auto, reprezentativni. Vedle ni se mi zda, ze bude e30 vypadat jako hracka.
Beru v mysli fakt, ze se bavime o prumerne omeze a prumerne e30.
Ja jsem se ocitl ve fazi, kdy jsem svoji e30 dotahl temer k vysnenemu stadiu, cili bych snad ani nemelil, ale mit beznou e30, nevaham ani chvili..
Nemam rad vety stylu je to Opel, BMW je nejlepsi atd..
snazil sem se to brat realne a nezaujate
E30 ma charisma, lepsi zaber a pozitek z motoru..ale vzdy kdyz prijedu domu a sednu do omegy, zazivam to stejne co ty..v duchu si sam rikam, co je ve skutecnosti lepsi. I kdyz by se to na tomto foru nemelo priznavat, asi bych si vzdy zvolil omegu. Je to prece jen o temer 10let novejsi auto, po strance pohodli nesrovnatelne..Nikde nic nehrka, nevrze, vse je mohutne, luxusni, jak v obyvaku, vse jen seveli a pluje po silnici. Motor i kdyz nema tak brutalni zaber naprosto obstojne drzi krok s 2l motorem v e30. Odzkouseno. Dulezitiy dalsi aspekt je ten, ze s timto eco motorem se da jezdit dlouhe trasy za 7,2l/100km, coz s e30 nedosahnes realnou jizdou nikdy..
Hodne lidi omegy odsuzuje, ze reznou a kazi se. Nikdy se nam nic na omeze zasadniho nepokazilo, nikdy nas nikde nenechala, perfektni sluzebnik. Pravda, jako kazdy opel, velice rada a silne rezne. Do mesta nevhodna, na dlouhe trasy za stavjici ceny bezkonkurencni.
Navic diky nadcasovemu designu je to stale moderni a krasne auto, reprezentativni. Vedle ni se mi zda, ze bude e30 vypadat jako hracka.
Ja jsem se ocitl ve fazi, kdy jsem svoji e30 dotahl temer k vysnenemu stadiu, cili bych snad ani nemelil, ale mit beznou e30, nevaham ani chvili..
Pravidelný sponzor zlínské policie 

Omega B se da srovanvat tak s E34 a tam neni co resit
ale oproti E30 na tom bude vzdycky lip, je to uz limuzina ikdyz bych ji nikdy nechtel
mel jsem Opla Senatora coz byl predchudce Omegy a jak jiz tu bylo receno, Opla nebrat
ale stejne bych si Senosa asi zase koupil pro radost 
ale oproti E30 na tom bude vzdycky lip, je to uz limuzina ikdyz bych ji nikdy nechtel

mel jsem Opla Senatora coz byl predchudce Omegy a jak jiz tu bylo receno, Opla nebrat

prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
tak ocividne dle jeho puvodniho prispevku tyto auta srovnavat chceFugo píše:je to skoro jak píše ajfel.
nelze srovnávat "nejnižší" třídu BMW s "nejvyšší" třídou Opelu, musel bys porovnávat min e34 versus Omega, a z osobních zkušeností Opel již nikdy.
a diky podobnym cenovym relacim se to srovnani take nabizi
Pravidelný sponzor zlínské policie 

Re: Omega x bawor
Co se tyce te nadcasovosti mas naprostou pravdu, jak jsem to pred rokem dotah domu, tak stara ( a nejen ona) si myslela, ze sem si koupil uplne nove auto, tak krasne to vypadalo:) A na spolehlivost si nemuzu stezovat protoze za ten rok co ji mam uz sni mam nalitano okolo 30t a nikdy sem nic nemenil (ani olej a ten uz bych mel:)) ani neresil proste sednu a jedu:) Bmw to uz vyzaduje trosku vic pozornosti ( tu a tam neco upadne, zlomi se v interieruduska píše:Tak to me samotneho zajima, pro co se rozhodnes

Kazdopadne taky sem si vzdycky rikal, ze opla nikdy! ale po svezeni v one omeze ( vlajkova lod opelu, do jineho opla bych ani nesed
) sem si to musel okamzite koupit! Je to neskutecne pohodlne a clovek by vtom mohl jet i nekolik dni v kuse, ma to vse potrebne jako abs, tc, airbagy, elektricky stavitelná sedadla, klimu, a hlavne krasne tichy motor a podarilo se mi stim zajet do nemecka a spatky s prumernou spotrebou okolo 6,5 litru a to sem jel po dalnicich minimalne! Omega je dost tezka a skutecny vykon toho motoru se projevuje spise az na 4 a 5 stupen kdy rucicka tochometru dost rychle stoupa stale vys a vys ( baworovi uz se tolik nechce aspon mam ten pocit ) a nemam pak problem od 100 Km/h predjizdet na petku 

blbost...nejde srovnavat kadet-E46 a po strance karosarsky ani E30-omega..Kadetty mel kamos 2, ten prvni se rozpadl kus po kousku a v tom druhym zaklepalo v motoru a kastle byla stejne nepouzitelna.Jen jsem tim chtel rict ze na svoji dobu maj E30ky poctivou plecharinu, kdezto novejsi auta maj papirove blatniky atd..kvuli odlehceni a hlavne maj uplne jinou technologii povrchovejch uprav..(pozink atd..)Asmodeus píše:Co je to za srovnání, že udržovaná E30 vydrží víc než Omega??? Udržovaný Kadett taky vydrží víc, než neudržovaná E46!budha píše:mozna Omega je mladsi o 7 let ale podle me zrezne a rozpadne se driv nez udrzovana E30.
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
No tak to se omlouvam ja! Me jen zajimal vas nazor a doufal sem ze mi nekdo nejakym argumentem pomuze, no ale priste uz se na tohle teda nebudu "dotasovat"Klakson píše:sorry ale ten tvůj dotas co je lepší atd.... je podle mě blbost, to si přece musíš rozmyslet sám porovnat pro a proti a ne se ptát ostatních, budeš v tom jezdit ty

tyhle rozhodnutí nejsou nic jednoduchýho, sám je nasnáším, čeho se zbavit a čeho neGuvno píše:No tak to se omlouvam ja! Me jen zajimal vas nazor a doufal sem ze mi nekdo nejakym argumentem pomuze, no ale priste uz se na tohle teda nebudu "dotasovat"Klakson píše:sorry ale ten tvůj dotas co je lepší atd.... je podle mě blbost, to si přece musíš rozmyslet sám porovnat pro a proti a ne se ptát ostatních, budeš v tom jezdit ty

E30 325i
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
pridam svuj nazor.
Mrkni se do Omegy B dovnitř a mrkni do E30.
chces auto na jezdení(OMEGA) nebo na kravení(E30) a pak se rozhodni co chceš.srovnávat tyhle 2 auta je trochu nesrovnatelné vzhledem k velikosti aut a ročníkům výroby.Rozhodně je to celkem slušnej Oplík ale bacha na ty 16V motory nejsou to zrovna držáky!!!
Mrkni se do Omegy B dovnitř a mrkni do E30.
chces auto na jezdení(OMEGA) nebo na kravení(E30) a pak se rozhodni co chceš.srovnávat tyhle 2 auta je trochu nesrovnatelné vzhledem k velikosti aut a ročníkům výroby.Rozhodně je to celkem slušnej Oplík ale bacha na ty 16V motory nejsou to zrovna držáky!!!
Tel : 773 622 822
Omega = těžké auto a nezapomeň : Opel = popel 

www.bmwcentrum.cz
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
Ja bych si nechal E30.
Omega je sice pohodlny auto, velky, ale provozni naklady jsou az neuveritelny.
Na E30 je vse za kacku a kdyz jsi srdcar, tak Te asi nijak nevezme stari toho auta...
Mel jsem E30 2.0i a nasi maji omegu 2.0i 16V.
Sice si v omeze sedim jak kral, ale E30 ma proste neco do sebe. Omegu dnes koupis za 50000,- a myslim si, ze je to kvuli provoznim nakladum.
Nam se ted rozjebal nejakej kompresor u klimy nebo co a v opelu jej nespravi - novej stoji 38000,- - to jen tak na ukazku...
Omega je porad jen v opelu a porad s ni neco je.
Zaver: nechal bych si E30
Omega je sice pohodlny auto, velky, ale provozni naklady jsou az neuveritelny.
Na E30 je vse za kacku a kdyz jsi srdcar, tak Te asi nijak nevezme stari toho auta...
Mel jsem E30 2.0i a nasi maji omegu 2.0i 16V.
Sice si v omeze sedim jak kral, ale E30 ma proste neco do sebe. Omegu dnes koupis za 50000,- a myslim si, ze je to kvuli provoznim nakladum.
Nam se ted rozjebal nejakej kompresor u klimy nebo co a v opelu jej nespravi - novej stoji 38000,- - to jen tak na ukazku...
Omega je porad jen v opelu a porad s ni neco je.
Zaver: nechal bych si E30
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
...a ty si myslis ze kdyz ma E30 klimu ze ten kompresor je levnejsí?? spis je to o tom ze na omegu vasi davaji dily novy a na E30 se dava co je.Rozhodne Opel este neni na dily peklo.sic E30 je levná a nesere se.Ale rozhodně omega neni zadnej srac co se porad kurvi.Libi se mi jak kazdej rika ze je E30 lepsi nez omega vzdyt je to uplne jina kategorie..zeptej se na opel foru a tam se zase budou smat E30..proste rozmysli co chces kazdy z tech aut je na jiny pouziti.Gangsta píše:....Nam se ted rozjebal nejakej kompresor u klimy nebo co a v opelu jej nespravi - novej stoji 38000,- - to jen tak na ukazku...
Jed treba 1000 km s omegou a pak s E30 atd..rozdily sou tam markantni a srovnavate nesrovnatelne.
Proc se vubec na BMW foru ptas co si koupit to jako bych se na VW foru ptal jestli opel nebo VW

Tel : 773 622 822