hledám černou e30
hledám černou e30
čus všichni rád bych se zeptal kde je v praze nějaké odtažiště havarovaných vozů.....totiž prodal jsem začatkem léta tady na foru káru jednomu typovi z Prahy původně domluveno záloha a pak tři splátky, (jsem vůl a už na splátky nikdy nic nédám) ujištoval atd(zapsáno v kupní smlouvě) tak jsem na to kejvnul,stím že velkej tk mu dám až po splacení....samozřejmě při termínu první splátky psal zda můžu o měsíc počkat že mu to nevyšlo a ůdajně něco odešlo.....a pak dál jen samé výmluvy a ve finále vypnutej mobil žádná reakce na meily atp....no a před měsícem dopis z MěÚ z prahy že auto na šrot a sním zahájeno správní řízení,tak jestli budu vymáhat škodu....jenže úředníci chtěli vyčíslenou škodu od likvidátora ...ta od pčr jin byla asi málo...takže auto někde v práglu a prdeli...tak kdyby náhodou někdo věděl kde by se dalo najít....byl to černej chomák 324d z spz CVK 28-83
v případě přes SZ můžu dát výce info
Díky všem...
v případě přes SZ můžu dát výce info
Díky všem...
Naposledy upravil(a) Gardner dne 03. 11. 2006 14:20, celkem upraveno 1 x.
BMW324D e30,BMW316i e36,BMW330xd e46
Pokud bylo auto po nehodě zajištěný PČR, tak zajdi na nehodovku, kde tu nehodu řeší, řeknou ti víc. Pokud si auto po DN zajistil sám "majitel" tak muže bejt kdekoliv. A škoda, která je výčíslena policií je pouze informativní, pro její statistiky, proto je potřeba soudní znalec.
Na pojišťovně Ti taky znovu auto ohledá likvidátor, protože bere v potaz jak je to starý, kolik to má najeto, cenu náhr, dílů atd. atd. . .
Na pojišťovně Ti taky znovu auto ohledá likvidátor, protože bere v potaz jak je to starý, kolik to má najeto, cenu náhr, dílů atd. atd. . .
v Hrdlořezskym kopci ma ted parkplatz Auto Jarov!
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
.....
Takže po marných pokusech daného člověka sehnat začínám stále víc přemýšlet o trestním oznámení ale raději bych to vyřešil osobně takže sem hodím jeho jméno jestli ho náhodou někdo neznáte stačil by i jeho tel.....Jmenuje se Ladislav Probst
Díky všem...
Díky všem...
No mě když našli moji ukradenou 320i, tak jsem pro ni na takovým parkovišti byl. Je to prý centrální pro kradený(nalezený) auta, atd. Je to na Praze 10, ulice Průmyslová 17, parkoviště "Na homoli" . Je to na tý 4-proudovce vedle firmy Buderus a kousek od auto ESA. Sorry nejsem pražák líp to popsat neumim. Akorát nevím jestli tě tam mustí bez nějakýho papíru od policajta. Já se tam trochu rozhlížel a už na mě držkoval že nejsou žádný autobazar. Přeju hodně štěstí
Medy píše:No mě když našli moji ukradenou 320i, tak jsem pro ni na takovým parkovišti byl. Je to prý centrální pro kradený(nalezený) auta, atd. Je to na Praze 10, ulice Průmyslová 17, parkoviště "Na homoli" . Je to na tý 4-proudovce vedle firmy Buderus a kousek od auto ESA. Sorry nejsem pražák líp to popsat neumim. Akorát nevím jestli tě tam mustí bez nějakýho papíru od policajta. Já se tam trochu rozhlížel a už na mě držkoval že nejsou žádný autobazar. Přeju hodně štěstí
No já se do pha moc nedostanu....nejraději bych jel na tutovku...
Ale když k tomu mám velkej tk a kíče tak by mě tam mohli pustit...
Udělám si čas a asi tam zajedu...díky za tip
Re: .....
to jmeno tu neni poprve...Gardner píše:Takže po marných pokusech daného člověka sehnat začínám stále víc přemýšlet o trestním oznámení ale raději bych to vyřešil osobně takže sem hodím jeho jméno jestli ho náhodou někdo neznáte stačil by i jeho tel.....Jmenuje se Ladislav Probst
Díky všem...
Re: foto
Neřekl bych podle M2Ú Černošice je nabořený.....325 píše:http://www.praha-mesto.cz/(pm5fznnpjrzd ... 1382041537 neni to ona
Ale díky...

Stacilo to dat do hledani:Marosh píše:to jmeno tu neni poprve...Gardner píše:Takže po marných pokusech daného člověka sehnat začínám stále víc přemýšlet o trestním oznámení ale raději bych to vyřešil osobně takže sem hodím jeho jméno jestli ho náhodou někdo neznáte stačil by i jeho tel.....Jmenuje se Ladislav Probst
Díky všem...
neco-k-zasmani-ukradena-e-34-t11523.html
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
presne tu aferu sem mel taky na mysli...myslim ze je nejvyssi cas pouzit silnejsi argumenty pri jednani s takovyma lidmiMarosh píše:Stacilo to dat do hledani:Marosh píše:to jmeno tu neni poprve...Gardner píše:Takže po marných pokusech daného člověka sehnat začínám stále víc přemýšlet o trestním oznámení ale raději bych to vyřešil osobně takže sem hodím jeho jméno jestli ho náhodou někdo neznáte stačil by i jeho tel.....Jmenuje se Ladislav Probst
Díky všem...
A tak to zírámMax-Max píše:presne tu aferu sem mel taky na mysli...myslim ze je nejvyssi cas pouzit silnejsi argumenty pri jednani s takovyma lidmiMarosh píše:Stacilo to dat do hledani:Marosh píše: to jmeno tu neni poprve...

to Max-Max:v tom s tebou plně souhlasím
jinak mám v kupní smlouvě jeho adresu,ale pochybuju o její pravosti....byl jsem tam prošel i oklolí a nic(ale to už je dýl)....