Popř. uvítám další typy na volně přístupný letiště v okolí Phy, díky
Letiště v okolí Prahy
Letiště v okolí Prahy
Chlapi nevíte jak je to s Milovicema a s letištěm u Panenskýho Týnce (http://www.tuning-sraz.cz/index.php?page=10&lang=cz) , jsou volně přístupný?
- Jan Kučera
- Jan Kučera
nejniLukas-e21 píše:jedno letiště je v BUbovicích, je to asi 5km za Loděnicema.
ALe bohuzel nevim zda je volně přistupný, když sem se tam stavoval, tak tam nikdo nikde nebyl vidět, koho bych se zeptal, ale zitra se tam vypravim.......
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Tak to opravdu pristupny neni a co vim tak ani nebylo.Lukas-e21 píše:jedno letiště je v BUbovicích, je to asi 5km za Loděnicema.
ALe bohuzel nevim zda je volně přistupný, když sem se tam stavoval, tak tam nikdo nikde nebyl vidět, koho bych se zeptal, ale zitra se tam vypravim.......
EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
hm jako veřejně to ej mi jasny, spis sem myslel zda se da pronajmout....Akmall píše:Tak to opravdu pristupny neni a co vim tak ani nebylo.Lukas-e21 píše:jedno letiště je v BUbovicích, je to asi 5km za Loděnicema.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
No to nevim, je to normálně letiště v provozu a volně přístupný nebylo nikdyLukas-e21 píše:hm jako veřejně to ej mi jasny, spis sem myslel zda se da pronajmout....Akmall píše:Tak to opravdu pristupny neni a co vim tak ani nebylo.Lukas-e21 píše:jedno letiště je v BUbovicích, je to asi 5km za Loděnicema.
aha.....Miguel píše:No to nevim, je to normálně letiště v provozu a volně přístupný nebylo nikdyLukas-e21 píše:hm jako veřejně to ej mi jasny, spis sem myslel zda se da pronajmout....Akmall píše: Tak to opravdu pristupny neni a co vim tak ani nebylo.
no aj jen , že kdykoliv sem jel kolem, tak tam bylo mrtvo, jsou tam snad jen naky let.opravny....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
- Jan Kučera
Pořád za nosembiker píše:bylo by treba vyzkouset jednu motorku (nahota nejnahatejsi)
kam tedy? Milovice cc50 km a nebo Mimon tusim 100km ? da se tedy bezne dostat na plac? nemohl by mi dat nekdo primo souradnici nebo jak to v tech Milovicich najdu? treba na patejch semaforech.... ale podle mapy tam nejsou ani jedny![]()

50°14'21.62"N; 14°54'42.44"E