Kryštof upozornění
Kryštofff
Ještě že mi nějaký umrdanec ukradl auto ( myšleno ironicky... )
www.bmwcentrum.cz
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
tak to si v piči. Správní řízení.....tak si připrav tak 10papiru a k tomu se rozluč s řidičákem aspon na 6měsíců.paveld píše:Vyfotili a chytili, pry mi nemuze dat pokutu na miste, musi to jit vejs.
Kolega ma stejny problem, na 50-tce 96km/h, městská svině rovnou vypasala správní řizení, tak je zvědavej jak dlouho bude jezdit.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
tak to se vyplati no.... ale zas nejsem na tom tak spatne jako tvuj kolega snad, ja jel po 80tce 125km/h, ale bylo to uz v obci (na strakonicky). Myslis, ze je sance ze mi papiry nevezmou?Lukas-e21 píše:tak to si v piči. Správní řízení.....tak si připrav tak 10papiru a k tomu se rozluč s řidičákem aspon na 6měsíců.paveld píše:Vyfotili a chytili, pry mi nemuze dat pokutu na miste, musi to jit vejs.
Kolega ma stejny problem, na 50-tce 96km/h, městská svině rovnou vypasala správní řizení, tak je zvědavej jak dlouho bude jezdit.
BMW 323i E36
V obci je tolerance myslim prekroceni nejvyse o 30km/h, aby Ti nevzali papiry...paveld píše:tak to se vyplati no.... ale zas nejsem na tom tak spatne jako tvuj kolega snad, ja jel po 80tce 125km/h, ale bylo to uz v obci (na strakonicky). Myslis, ze je sance ze mi papiry nevezmou?Lukas-e21 píše:tak to si v piči. Správní řízení.....tak si připrav tak 10papiru a k tomu se rozluč s řidičákem aspon na 6měsíců.paveld píše:Vyfotili a chytili, pry mi nemuze dat pokutu na miste, musi to jit vejs.

rovnou se s nima rozluč.paveld píše:tak to se vyplati no.... ale zas nejsem na tom tak spatne jako tvuj kolega snad, ja jel po 80tce 125km/h, ale bylo to uz v obci (na strakonicky). Myslis, ze je sance ze mi papiry nevezmou?Lukas-e21 píše:tak to si v piči. Správní řízení.....tak si připrav tak 10papiru a k tomu se rozluč s řidičákem aspon na 6měsíců.paveld píše:Vyfotili a chytili, pry mi nemuze dat pokutu na miste, musi to jit vejs.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic