Krapet jo, ale nemam rad ten most pres Voderadky... Bejva promrzlej a clovek nikdy nevi. Na tom snehu si prece jenom dava clovek vic bacha nez na silnici, kde se da jet furt 180 (pokud neni provoz - ale nerikam, ze tam tak rychle jezdim) a pak najednou mozna namrzlej most v zatacce...Roman325e píše:To je krapet zajizdka ne? No tak se tam potkame jindy.
Zabavili mi bafo!Help!
E39 535i sedan
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jak chceš. Pokud toho člověka neznáš, proč by Ti na něm mělo záležet.Roman325e píše:Jenze ja podam zalobu na nej,on na toho predchoziho a ten taky na toho predchoziho takze to muze asi trvat o dost dyl ne??
Proč by jsi mu měl pomáhat zvyšovat jeho životní úrověň.
Ať vrátí prachy. Auto bylo čórés. I když to třeba nevěděl. To je uplně jedno. On je prodávající. To je nejdůležitější.
Benga to budou (možná nebudou dělat vůbec nic) dělat následovně: jedni, nejspíš ti co Ti zčórovali auto budou rozesílat "dotazy" na místa bydlišť lidí, co jsou v jakýmkoli spojení s TP, i třeba ti co byli na DI a měli plnou moc. Tamní benga si je budou zvát na podání vysvětlení. A je jim většinou uplně jedno, co jim kdo řekne, jde jim jen o napsání odpovědi, aby ji mohli poslat kolegům, kteří se ptají. Zeptaj se uplně každýho i psa nebo kočky, která šla okolo-debilové. Psal jsi 3 předchozí majitelé. To bude trvat klidně 2-3 roky, rok minimálně.
Ty prostě podáš žalobu a máš vystaráno. Jak rozhodne soud a není pochyb o tom, že rozhodne ve Tvůj prospěch-uloží prodávajícímu aby Ti do nějakýho dne, běžně do 3 dnů od ... , zaplatil Tvoje prachy. To, že možná podá žalobu na předchozího kedluba na Tvůj případ nemá žádnej vliv. To bude zase uplně jiná pohádka, která se Tebe nebude vůbec týkat. Když Ti prachy nedá, tak už bude mít problémy s úřady, můžou se mu dostat na účet v bance,..., vošukaj mu ženu a votrávěj psa

BMW The Ultimate Driving Machine
V poho.Nevim proc se omlouvas.Udelam to jak rikas ale nejdriv musim pockat az mi benga reknou jestli je to opravdu kradeny.Maji v tom bordel.Kdyz jsem se ptal co jim tam u toho kradenyho vyleza za typ tak mi rek ze 323 cerna a ja mam 325e tmave modra.Ale musi to resit kriminalka protoze to ta zenska z prevodu nahlasila.Nevite nekdo jestli se delaly bavka u kterych byl zacatek vinu - WBAAP??
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
ehm..
že skáču..mam skusenost s jinym typem motoru a klukovi co s tim papirem z evidencky kde bylo nevyhovuje sel na polise..sebrali mu papiry a dostavte se na techniky..to byl zacatek..pak mu rekli mas tam jinej motor a kde si ho vzal vzhledem k tomu ze ten prodavajici byl kamos tak to dopadlo tak ze cenzura smlouvu na motor a polisi to uznaly vse vratily a hotovo ale muze se ti stat jestli je jinak cislo ze proste budes mit smulu..je to hrozný..ponauceni ze proste kontrolovat cisla na aute..ja mam na siru taky cenzura sel sem na evidencku a rek hele cenzura date mi to
a daly papir vyhovuje....kdyby ne musis chodit tak dlouho az ti daj papir vyhovuje..ted uz je pruser na svete..krom toho soud ne vzdy musi bejt v pohode protoze jak dokazes ze si to neudelal ty?nejde o to kradeny to asi nebude! ale vime vsichni jak se obcas delaj prestavby neco se prerazi a tak..cenzura doporucuju si sehnat cenzura kupni smlouvu na motor to jim staci pokud je tam preklep jednoho cisla tak by ti to meli uznat bez niceho jako ze se nekdo splet ale budes mit litani to mi ver..je to blby ale trochu dost sis to posr*l promin ten viraz nechci bejt ten co uraži ale chodit na policajty s evidenckou kde je nevyhovuje je docela odvaha!!! nic proti tobe!!!!

Naposledy upravil(a) Flery dne 29. 01. 2004 03:23, celkem upraveno 1 x.
Tel : 773 622 822
2Flery: Já šel taky s "nevyhovuje" a noty jsem dostal. Měl jsem bobky, ale číslo motoru sedělo, jen typ byl OTTO, místo NB, nebo nawopak, ale evidentně chyba byrokracie.
Jo s tou cenzura smlouvou, to je bájo, jestli tohle fórum šmírujou esenbubáci, tak to máš za 5 let

Jo s tou cenzura smlouvou, to je bájo, jestli tohle fórum šmírujou esenbubáci, tak to máš za 5 let

Naposledy upravil(a) Stepan dne 29. 01. 2004 03:38, celkem upraveno 2 x.
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
ehm..
Stepane tak sem to trochu poladil a přecenzuroval škoda origo si viděl jen ty ale je fakt že to asi neni dobrý dávat na sklo..a takhle mi mužou poliši fšichni víme co..ale pozor znam i par dobrejch polišů....
- Radek_750iA
No me pri prestavbe spatne zapsaly VINko a z 318 E30 bylo 524Td e34. Jezdil jsem s tim celkem dlouho a prisel jsem na to uplne nahodou asi po pul roce, kdyz jsem si na BMW strankach zadal VIN. Mezitim to misto policie zacli delat experti na OU a kdyz jsem se prisel zeptat co s tim mam delat,tak pan urednik mi rekl at si s tim delam co chci,ze to neni jeho problem a at si to resim u toho kdo to spletl. Tak sem se na to vysral. Po mesici sem to sel zkusit zas,byl tam jinej urednik a ten mi rekl,ze se to stava a opravil mi to zadara(i bez 10Kc poplatku-pry jejich chyba). Takze hodne zalezi i na cloveku.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak..
přesně tak..ale měl si kliku že tam po prví nebyl eště větší blb a nezačal se do toho šťourat....no mě teď polisi davali novej TP no a šíro má místo 825kg - 900kg bud pocitali to ze je tam nanos bahna a hromada kitu,nebo zaokrouhlujou jako 10níky
ale mezi náma některý věci co dělaj sou pro zasmání...

- Radek_750iA
Nemyslim most pres dalnici, ale az ten dalsi, kdyz jedes ve smeru na Ricany po hlavni od Jazlovic. Vede pres Voderadky...SlimShady píše:Myslis ten v tej dedinke za Industrialni zonou? Tusim Jazlovice... ?Fx píše:No proste tam je tahla zatacka a v ni je most. A ten kdyz promrzne, tak se dejou veci. Pravidelne tam jsou bouracky.
E39 535i sedan
Tak to je drsny... Rikal jsem to i DCmu, kdyz mu ukradli a nasledne zbourali auto - sousedi (a zaroven rodice myho nejlepsiho kamose) jsou dobri pravnici, kdybys potreboval nejakou radu, mohl bych se na ne obratit...Roman325e píše:Takze mam smulu.Uz to predali na ty policajty kde byla ta kradez pred 8 lety nahlasena.
Svine zlodejsky

E39 535i sedan
WBAAP nemusi byt az tak hovadina, alebo je tych preklepov viac, staci sa na mvcr.cz pozriet do databazy ukradnutych aut a jedno ktoremu sa vin na tychto 5 pismen zacina tam je
Výsledek vyhledávání podle čísla VIN:
Dotaz: WBAAP*
SPZ typ vozu barva číslo VIN číslo motoru
1 1B08969 BMW 320 TOURING (combi) D stříbrná metalíza WBAAP71060JL42082 TYPOVÉ OZNAČENÍ 204D4
Výsledek vyhledávání podle čísla VIN:
Dotaz: WBAAP*
SPZ typ vozu barva číslo VIN číslo motoru
1 1B08969 BMW 320 TOURING (combi) D stříbrná metalíza WBAAP71060JL42082 TYPOVÉ OZNAČENÍ 204D4