jaká máte zkušensti ?
jaká máte zkušensti ?
jaké máte zkušenosti s touhle firmou co dělá servis vozu bmw. Jestli odvadi dobrou praci nebo to ojebavaj , jak vychazej vstric a podobne.
Premyslim ze tam zajedu na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...
http://www.sotea.cz/index.php
Premyslim ze tam zajedu na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...
http://www.sotea.cz/index.php

nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...Rostik píše:ja tam byl jednou cenik mas na netu ja bych ale radsi nakupoval pres forum tam jen kdyz na to spechas...Pres forum to bude 2x levneji mozna i vic

Já bych tam určitě nejel.Podívej se kolik tam berou na hodinu a jaké mají ceny.Geometrii Ti můžou udělat kdekoli jinde a lépe.Test motoru Ti tam neudělají max diagnostiku.Můžou Ti naočkovat že máš z autem cokoliBobik píše:nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...Rostik píše:ja tam byl jednou cenik mas na netu ja bych ale radsi nakupoval pres forum tam jen kdyz na to spechas...Pres forum to bude 2x levneji mozna i vic

To je můj osobní názor a nemusí se shodovat s názory ostaních členů fóra

me to prave nic nedela, slape jak hodinky, akorat kdyz nastartuju a jedu tak me to tahne do prava, ale mozna je to koly ,kdy mi borec co vazil a prezouval kola rikal ze na jednom kole je strasne velka odchylka a musel tam davat hodne zavazi a stejne to neni sto procenti tak jestli to je tim, je fakt ze na plechacich jak sem jezdil tak mi to nedelalo,ale to uz je cca 1 rok zpatky a uz si to tak dobre nepamatuju ale vim ze to nedelalo.Tak jestli je to koly nebo necim jinym . A u toho motoru bych chtel mit 100% jistotu ze je vklidu i kdyz je tam jen nejaka mala cipovinka. Opatrnosti neni nikdy dostPinki píše:Já bych tam určitě nejel.Podívej se kolik tam berou na hodinu a jaké mají ceny.Geometrii Ti můžou udělat kdekoli jinde a lépe.Test motoru Ti tam neudělají max diagnostiku.Můžou Ti naočkovat že máš z autem cokoliBobik píše:nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...Rostik píše:ja tam byl jednou cenik mas na netu ja bych ale radsi nakupoval pres forum tam jen kdyz na to spechas...Pres forum to bude 2x levneji mozna i vic.(taky bych chtěl vydělat,kdybych byl v jejich kůži)Pokud Ti to normálně jede a nemáš žádný problém tak bych s tím nikam nejezdil .Vyměň co je nutné-rozvod řemen,olej atd a vklidu jezdi dál.
To je můj osobní názor a nemusí se shodovat s názory ostaních členů fóra

jak se dělá test motoru?Bobik píše:nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...Rostik píše:ja tam byl jednou cenik mas na netu ja bych ale radsi nakupoval pres forum tam jen kdyz na to spechas...Pres forum to bude 2x levneji mozna i vic
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
me to prave nic nedela, slape jak hodinky, akorat kdyz nastartuju a jedu tak me to tahne do prava, ale mozna je to koly ,kdy mi borec co vazil a prezouval kola rikal ze na jednom kole je strasne velka odchylka a musel tam davat hodne zavazi a stejne to neni sto procenti tak jestli to je tim, je fakt ze na plechacich jak sem jezdil tak mi to nedelalo,ale to uz je cca 1 rok zpatky a uz si to tak dobre nepamatuju ale vim ze to nedelalo.Tak jestli je to koly nebo necim jinym . A u toho motoru bych chtel mit 100% jistotu ze je vklidu i kdyz je tam jen nejaka mala cipovinka. Opatrnosti neni nikdy dost![]()
Já bych to viděl na přihnuté rameno,nebo řídící tyč, nebo třeba jenom vybitý čep.Na ty kola bych to neviděl-zkus přehodit přední za zadní a uvidíš.
me se neptej , se zeptej jich , http://www.sotea.cz/index.php?page=autoservis , oni maj napsany test motoru 980kčadam320 píše:jak se dělá test motoru?Bobik píše:nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...Rostik píše:ja tam byl jednou cenik mas na netu ja bych ale radsi nakupoval pres forum tam jen kdyz na to spechas...Pres forum to bude 2x levneji mozna i vic

Třeba si můžeš nechat změřit tlaky , nebo nechat udělat rozbor motorového olejeadam320 píše:jak se dělá test motoru?Bobik píše:nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...Rostik píše:ja tam byl jednou cenik mas na netu ja bych ale radsi nakupoval pres forum tam jen kdyz na to spechas...Pres forum to bude 2x levneji mozna i vic
ty tlaky urcite udelam .Pinki píše:Třeba si můžeš nechat změřit tlaky , nebo nechat udělat rozbor motorového olejeadam320 píše:jak se dělá test motoru?Bobik píše:nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...