jaká máte zkušensti ?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Bobik

jaká máte zkušensti ?

Příspěvek od Bobik » 21. 03. 2007 13:07

jaké máte zkušenosti s touhle firmou co dělá servis vozu bmw. Jestli odvadi dobrou praci nebo to ojebavaj , jak vychazej vstric a podobne.
Premyslim ze tam zajedu na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...

http://www.sotea.cz/index.php
Obrázek

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 21. 03. 2007 18:56

Jezdíval jsem tam jen na díly - naprostá spokojenost! Ale auto bych jim asi moc nesvěřil. Mechanici na mě nepůsobili moc přesvědčivě..

Bobik

Příspěvek od Bobik » 21. 03. 2007 19:14

Asmodeus147 píše:Jezdíval jsem tam jen na díly - naprostá spokojenost! Ale auto bych jim asi moc nesvěřil. Mechanici na mě nepůsobili moc přesvědčivě..
a zasobu dilu maj dobrou?diky

a nikdo jiny nema s nema zkusenost???
Obrázek

Rostik

Příspěvek od Rostik » 21. 03. 2007 19:19

ja tam byl jednou cenik mas na netu ja bych ale radsi nakupoval pres forum tam jen kdyz na to spechas...Pres forum to bude 2x levneji mozna i vic
Obrázek
Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA

Bobik

Příspěvek od Bobik » 21. 03. 2007 19:32

Rostik píše:ja tam byl jednou cenik mas na netu ja bych ale radsi nakupoval pres forum tam jen kdyz na to spechas...Pres forum to bude 2x levneji mozna i vic
nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...
Obrázek

Pinki

Příspěvek od Pinki » 21. 03. 2007 20:01

Bobik píše:
Rostik píše:ja tam byl jednou cenik mas na netu ja bych ale radsi nakupoval pres forum tam jen kdyz na to spechas...Pres forum to bude 2x levneji mozna i vic
nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...
Já bych tam určitě nejel.Podívej se kolik tam berou na hodinu a jaké mají ceny.Geometrii Ti můžou udělat kdekoli jinde a lépe.Test motoru Ti tam neudělají max diagnostiku.Můžou Ti naočkovat že máš z autem cokoli :wink: .(taky bych chtěl vydělat,kdybych byl v jejich kůži)Pokud Ti to normálně jede a nemáš žádný problém tak bych s tím nikam nejezdil .Vyměň co je nutné-rozvod řemen,olej atd a vklidu jezdi dál.

To je můj osobní názor a nemusí se shodovat s názory ostaních členů fóra 8)

Bobik

Příspěvek od Bobik » 21. 03. 2007 21:15

Pinki píše:
Bobik píše:
Já bych tam určitě nejel.Podívej se kolik tam berou na hodinu a jaké mají ceny.Geometrii Ti můžou udělat kdekoli jinde a lépe.Test motoru Ti tam neudělají max diagnostiku.Můžou Ti naočkovat že máš z autem cokoli :wink: .(taky bych chtěl vydělat,kdybych byl v jejich kůži)Pokud Ti to normálně jede a nemáš žádný problém tak bych s tím nikam nejezdil .Vyměň co je nutné-rozvod řemen,olej atd a vklidu jezdi dál.

To je můj osobní názor a nemusí se shodovat s názory ostaních členů fóra 8)
me to prave nic nedela, slape jak hodinky, akorat kdyz nastartuju a jedu tak me to tahne do prava, ale mozna je to koly ,kdy mi borec co vazil a prezouval kola rikal ze na jednom kole je strasne velka odchylka a musel tam davat hodne zavazi a stejne to neni sto procenti tak jestli to je tim, je fakt ze na plechacich jak sem jezdil tak mi to nedelalo,ale to uz je cca 1 rok zpatky a uz si to tak dobre nepamatuju ale vim ze to nedelalo.Tak jestli je to koly nebo necim jinym . A u toho motoru bych chtel mit 100% jistotu ze je vklidu i kdyz je tam jen nejaka mala cipovinka. Opatrnosti neni nikdy dost :lol: :D
Obrázek

adam320

Příspěvek od adam320 » 21. 03. 2007 21:18

Bobik píše:
jak se dělá test motoru?
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Pinki

Příspěvek od Pinki » 21. 03. 2007 21:49

me to prave nic nedela, slape jak hodinky, akorat kdyz nastartuju a jedu tak me to tahne do prava, ale mozna je to koly ,kdy mi borec co vazil a prezouval kola rikal ze na jednom kole je strasne velka odchylka a musel tam davat hodne zavazi a stejne to neni sto procenti tak jestli to je tim, je fakt ze na plechacich jak sem jezdil tak mi to nedelalo,ale to uz je cca 1 rok zpatky a uz si to tak dobre nepamatuju ale vim ze to nedelalo.Tak jestli je to koly nebo necim jinym . A u toho motoru bych chtel mit 100% jistotu ze je vklidu i kdyz je tam jen nejaka mala cipovinka. Opatrnosti neni nikdy dost :lol: :D

Já bych to viděl na přihnuté rameno,nebo řídící tyč, nebo třeba jenom vybitý čep.Na ty kola bych to neviděl-zkus přehodit přední za zadní a uvidíš.

Bobik

Příspěvek od Bobik » 21. 03. 2007 21:51

adam320 píše:
Bobik píše:
jak se dělá test motoru?
me se neptej , se zeptej jich , http://www.sotea.cz/index.php?page=autoservis , oni maj napsany test motoru 980kč :wink:
Obrázek

Pinki

Příspěvek od Pinki » 21. 03. 2007 21:51

adam320 píše:
Bobik píše:
jak se dělá test motoru?
Třeba si můžeš nechat změřit tlaky , nebo nechat udělat rozbor motorového oleje

Bobik

Příspěvek od Bobik » 21. 03. 2007 22:30

Pinki píše:
adam320 píše:
Bobik píše:nejde o cenik a ani o dily , ale o to ze tam chci zajet hlavne na geometrii celeho vozu a na test motoru jak je na tom , jesltli neni neco treba seridit popriklade vymenit...
jak se dělá test motoru?
Třeba si můžeš nechat změřit tlaky , nebo nechat udělat rozbor motorového oleje
ty tlaky urcite udelam .
Obrázek

RobCz

Příspěvek od RobCz » 22. 03. 2007 07:30

tlaky ti vetsinou zmeri i zadarmo, jen se to chce trochu rozkecat o vsem a o nicem :) , ja byl treba u Valka pro rady a tam to bylo gratis. . je to proste o tom domluvit se nejak rozumne.
ex. BMW E30 316i

Odpovědět