sorac za OT...
Zase nová 6-ka...:)
Zase nová 6-ka...:)
Ted jsem se na ni byl podivat a v relau je fakt pekna...v cerny brave + chromove dily + 19-ky = fakt pekny...akorat bych ji dal zadni svetla z 5-ky...ale jinak nice...
sorac za OT...
sorac za OT...

Re: Zase nová 6-ka...:)
Mě se taky líbí, při pohledu zezadu je impozantní. Fakt pěkně široká. Světla jsou otázkou vkusu...GeRoX píše:Ted jsem se na ni byl podivat a v relau je fakt pekna...v cerny brave + chromove dily + 19-ky = fakt pekny...akorat bych ji dal zadni svetla z 5-ky...ale jinak nice...![]()
sorac za OT...
-
Návštěvník
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Zabít se dá uplně ve fšem vo tom nemůže bejt sebemenších pochyb.
Když v setině sekundy zastavíš např. ze 170 km/h na 0 km/h tak se Ti urve pajšl, vypadnou Ti voči
...... boty se Ti samy vyzujou-to je prej nejhorší
Ta šestka je to nejhezčí co jsem za poslední čas od kuků z BMW viděl. Když beru "new design". Sedma se mi taky docela líbí. Pětka je podle mě vhledově nejhorší.
Šestka je mezi nima královna-je to nádherný děléčko. Myslím, že by měla mít minimálně stejnej úspěch jako poslední šestka. Osmička prej nesplnila očekávání výrobce - docela propadák, i když nechápu proč.
Když v setině sekundy zastavíš např. ze 170 km/h na 0 km/h tak se Ti urve pajšl, vypadnou Ti voči
Ta šestka je to nejhezčí co jsem za poslední čas od kuků z BMW viděl. Když beru "new design". Sedma se mi taky docela líbí. Pětka je podle mě vhledově nejhorší.
Šestka je mezi nima královna-je to nádherný děléčko. Myslím, že by měla mít minimálně stejnej úspěch jako poslední šestka. Osmička prej nesplnila očekávání výrobce - docela propadák, i když nechápu proč.
BMW The Ultimate Driving Machine
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Máš rechta. Určitě posunuje laťku zas někam výš ve fšem.
Když jsem ji viděl poprvé v reálu, čuměl jsem jak puček. Uplně mě ohromila. Je to koráb, kterej budí obrovskej respekt.
V Rusku se Bavorákům říká "bomba", tak jako Mercedesům třeba "medvěd" a ta nová šestka je podle mě fakt bomba.
Když jsem ji viděl poprvé v reálu, čuměl jsem jak puček. Uplně mě ohromila. Je to koráb, kterej budí obrovskej respekt.
V Rusku se Bavorákům říká "bomba", tak jako Mercedesům třeba "medvěd" a ta nová šestka je podle mě fakt bomba.
BMW The Ultimate Driving Machine
-
Vune benzinu
Jj, fakt pěkný autíčko. Když sme byli v listopadu v tom Mnichově tak sme tam narazili na showroom, kde se to představovalo. Tak sem si jako správnej čecháček i poseděl a musim říct že vnitřek taky mazec. Všechno padne do ruky jako by ste s tim autem jezdili odjakživa...
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967