Jsou mezi nami...?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět

Posilat na dobirku?

ANO
7
47%
NE
8
53%

Celkem hlasů: 15

Marek IS
Kontaktovat uživatele:

Jsou mezi nami...?

Příspěvek od Marek IS » 29. 01. 2004 09:40

Tak jsem pres e30.. prodaval podlozky na kola a nasel se zajemce ale z cech tak jsme se domluvili ze to poslu na dobirku rikam si taky fanda do Bawcu tam nemuze byt problem...a ejhle cekam cekam cekam a najednou se balik vrasti zase keme ze byl nevyzadany tim padem nevizvednuty :evil: No a i postovny v prdeli. Takze jsou zas k mani viz.rubr.Prodej 8) "" Fx "" ty se uz na ne nepoptavej! :idea:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 29. 01. 2004 10:19

Jestli můžu něco kváknout k otázce posílat na dobírku nebo ne.
Já myslím, že je to skoro vždycky na hovno pro oba.
Zažil jsem několikrát, že mi přišlo na dobírku něco jinýho než mi bylo slíbeno. Zaplatil jsem a mohl jsem se jít vycpat.
Bylo by možná dobrý pro příjemce, kdyby existovala nějaká spešl vyjímka, že by se mohl podívat na zajíce v pytli a pak se rozhodl, jestli zaplatí.

Mně se staly obě věci. Poslal jsem a vrátilo se mi zbóžo i mi přišla bezcenná sračka-byl jsem podveden.
Na otázku posílat, či ne -- nevím, někdy je to třeba jediná možnost a některý věci stojej za důvěřování člověku, kterýho jsem nikdy neviděl.
Bohužel existuje spousta kryplů co neváhaj vochcat bližního svýho :evil:
Jo pak ještě jedna věc - pošta taky může poškodit zásilku :roll: :evil:
Kdybych to aritmeticky sečetl, tak by asi vyšlo neposílat. Ale, ale... no někdy :D
Naposledy upravil(a) DAN dne 29. 01. 2004 10:23, celkem upraveno 1 x.
BMW The Ultimate Driving Machine

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 29. 01. 2004 10:22

Nechci se tady nikoho (Fx) zastávat, ale mám docela zajímavou zkušenost s firmou, jež se nazývá Česká Pošta.

Během dvou měsíců se mi stalo, že mi tři různý lidi posílali něco na dobírku. Byly to věci o kterejch jsem věděl, na který jsem i čekal, tudíž jsem opravdu neměl důvod zásilky nevyzvednout. Ale ouha, pošťačka se nějak zapoměla obtěžovat hodit mi do schránky lístek o tom, že mám na poště dobírku. A to se fakt stalo ve třech případech. Takže jsem vypadal jako šmejd, kterej si nechá něco poslat a pak to nechá poštu vrátit.

S touto úžasnou institucí, jakou ČP je mám víceméně nepříjemnný zkušenosti v takřka všech oblastech jejich služeb...

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 29. 01. 2004 10:28

Pak jedině zásilkový společnosti.
Před Vánocema jsem si nechal poslat 5 videokazet. Trvalo to z Brna cca 14 dní. A to maj pošťáci na kárách napsáno dnes podáte, zítra doručíme. 14 dní to jde do USA.
Největším problémem bylo, že ty VHS určitě promrzly a záznam dosti utrpěl na kvalitě-skáče obraz.
Když vidím jak ty mentálové přehazujou balíky-ende. Nejsou na to sami + jim ještě pomáhaj ničit zásilky pracovníci českých drah.

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 29. 01. 2004 10:35

DAN píše:Pak jedině zásilkový společnosti...
No to taky není tak jednoduchý (jestli se něco změnilo, beru zpět). Pokud vím, je celkem problém nějakou společnost sehnat, pokud to posíláš jako soukromá osoba a ne jako firma.

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

no..

Příspěvek od Flery » 29. 01. 2004 12:11

no proti českej poště by se dalo napsat dost ale to asi nema cenu..do o FX nevim myslim si ze podlozky potrebuje docela hodne ma kola ode me vicemene od DC a ty maj ET 35 bohužel takže si myslim že chyby mohlabýt jinde..at se k tomu FX sám vyjádří to by mě docela taky zajímalo...uvidíme......mimoto já bych osobně na dobírku neposlal ani šroubek!!!
Tel : 773 622 822

Peťas

Příspěvek od Peťas » 29. 01. 2004 12:39

thomas_a_anderson píše:No to taky není tak jednoduchý (jestli se něco změnilo, beru zpět). Pokud vím, je celkem problém nějakou společnost sehnat, pokud to posíláš jako soukromá osoba a ne jako firma.
Třeba u TOPTRANSu to problém není a objednáš si to v pohodě i přes internet.

Přijedou tam kam potřebuješ, naloží, a asi po týdnu přijde faktura.

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 29. 01. 2004 19:47

Peťas píše:
thomas_a_anderson píše:No to taky není tak jednoduchý (jestli se něco změnilo, beru zpět). Pokud vím, je celkem problém nějakou společnost sehnat, pokud to posíláš jako soukromá osoba a ne jako firma.
Třeba u TOPTRANSu to problém není a objednáš si to v pohodě i přes internet.

Přijedou tam kam potřebuješ, naloží, a asi po týdnu přijde faktura.
No vidíš, to mě vůbec nenapadlo a to u nich mám kámoše... :oops:

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 29. 01. 2004 21:25

S lidma z e30.cz a dobirkama mam jen dobre zkusenosti, a to jako prodavajici i jako kupujici.

Mam spatne zkusenosti se vsemi firmami jejichz nazev zacina na "Ceska" - Ceska posta, Ceska sporitelna, Ceska pojistovna, Ceske drahy, ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

Fx

Příspěvek od Fx » 30. 01. 2004 13:05

No, moje vyjadreni je asi nasledujici... Marek to poslal, asi tyden potom jsem uz ocekaval oznameni, ze mam na poste balicek. Ovsem oznameni nikde. Tak jsem mu poslal SZ s dotazem, zda to poslal, reagoval na to tak, ze ano. Od te doby jsem byl na poste nekolik dni za sebou a kdo zna postu na P-4 Pankrác, ten ví, že se tam i s blbým dotazem, jestli něco přišlo, čekáte frontu dlouhou jak tejden. A vzhledem k tomu, že balíček stále nebyl, jsem se jal čekat na oznámení. Přece jenom čekat hodinu denně na poště, jestli už nepřišel balíček...

No a oznámení prostě nepřišlo. Co víc k tomu mám říct...
E39 535i sedan

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 31. 01. 2004 18:10

Fx píše:...No a oznámení prostě nepřišlo. Co víc k tomu mám říct...
To je u český pošty poměrně častej jev.

Madr si objednala pro ni dost důležitou vjec. Odesilatelem byla ujištěna, že to odeslal, tak se šla po 3 týdnech zeptat na poštu, tam ji řekli, že to tam leží 14 dní, ať si to laskavě vyzvedne. :roll:
Ke mě domu doručuje poštu bába, co má už asi 300 let prdět do hlíny. Věk by nevadil, horší je to, že měla za svou karieru pošt. doručovatelky asi tři nehody. V 68 ji přejeli tankem, pak jednou Trambusem a jednou spadla z mostu pod jedoucí vlak. Takže to obkulhává a poštu obyčejně dostávám tak kolem 13 hodiny-to je f prdely. :twisted:

Odpovědět