C´est la vie - co nadělám

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
kdo.

C´est la vie - co nadělám

Příspěvek od kdo. » 22. 01. 2004 08:34

Omlouvám se za Off topic, ale tahle písnička od Maxy přesně vystihuje mé rozpoložení.
Jaxem už psal některým do mejlu, dneska v práci oficiálně obdržím obálku, že je podniku líto, ale...., takže po 25 letech v letecké fabrice končím a bo mám PC jen tady a doma ne a jak je tady zvykem, tak mi od zítřka hned odejmou přístup k PC (asi abych nesabotoval "výrobu"), takže dneska vám všem píšu naposled od svého stolu a snad stihnu ještě někoho popíchnout.
Ale nemyslete si vy bando fanatiků 8) , mně se jen tak nezbavíte a pokud se mi nepovede najít nějakou práci s PC, taxe budu snažit se na toto fórum, které i mně dalo hodně zkušeností a kamarádů dostat i jinak a občas se podívat, co je nového.
Přeju všem vám, které znám osobně i těm, které znám jen podle nicku hodně zdaru, spokojenosti a úspěchú a samozřejmě i hodně km bez nehod, poruch a jiných radostí.
Mějte se ........jak chcete 8)

P.S. málem bych zapoměl, prosím jakoukoliv dobrou duši, která bude ochotná, aby mi dala vědět, pokud se bude konat nějaký sraz, čerňák, nebo bifteky, aby mi dala vědět, nebo pokud by někdo něco potřeboval ode mě, mé číslo: 732 383 923

Ace

Re: C´est la vie - co nadělám

Příspěvek od Ace » 22. 01. 2004 08:53

kdo. píše:Omlouvám se za Off topic, ale tahle písnička od Maxy přesně vystihuje mé rozpoložení.
Jaxem už psal některým do mejlu, dneska v práci oficiálně obdržím obálku, že je podniku líto, ale...., takže po 25 letech v letecké fabrice končím a bo mám PC jen tady a doma ne a jak je tady zvykem, tak mi od zítřka hned odejmou přístup k PC (asi abych nesabotoval "výrobu"), takže dneska vám všem píšu naposled od svého stolu a snad stihnu ještě někoho popíchnout.
Ale nemyslete si vy bando fanatiků 8) , mně se jen tak nezbavíte a pokud se mi nepovede najít nějakou práci s PC, taxe budu snažit se na toto fórum, které i mně dalo hodně zkušeností a kamarádů dostat i jinak a občas se podívat, co je nového.
Přeju všem vám, které znám osobně i těm, které znám jen podle nicku hodně zdaru, spokojenosti a úspěchú a samozřejmě i hodně km bez nehod, poruch a jiných radostí.
Mějte se ........jak chcete 8)
Teda to nás moc mrzí :? Ale věřím, že na srazech nebudeš chybět :D Přeju mnoho úspěchů v dalším zaměstnání, měj se dobře. Tvé příspěvky vždycky stály za to :)
Ahojda
8) ///M Power 8)

Mao

Příspěvek od Mao » 22. 01. 2004 09:37

To mi chceš říct, že když už jsem konečně přišel na to, kdo. stojí za spamem od Jaroslava Blažka z Aera a nebojim se to otevírat tak mi přestanou ty maily chodit???
Možná by časem nebylo špatný koupit si nějakej obyč comp domů, já si doma frčim s Pentiem 200 v ceně tak 500,- a na net to bohatě stačí :oops: A internetovou kavárnu snad máte u vás na venkově taky :)
Každopádně ti hlavně přeju ať rychle seženeš novou a dobrou práci a o srazy se neboj, tam přece nemůžeš chybět.
member of zewl crew

Venca

Příspěvek od Venca » 22. 01. 2004 10:43

kdo. píše:...., takže po 25 letech v letecké fabrice končím a bo mám PC jen tady a doma ne a jak je tady zvykem, tak mi od zítřka hned odejmou přístup k PC (asi abych nesabotoval "výrobu"), takže dneska vám všem píšu naposled od svého stolu a snad stihnu ještě někoho popíchnout....
Inu, ošklivý osud...

Když jsi byl pro ty Silverstary 14.12.2003, taky jsem ještě nevěděl, že ráno obdržím zprávu s podobným obsahem - konec mé práce na onom pracovišti...
I já již poněkud "nemám přístup", snad abych též nesabo....ehmm.

Přeju hodně štěstí a dobrých náhod!

Fx

Příspěvek od Fx » 22. 01. 2004 14:21

Tak to je teda hnusna rana pod pas :x , to ti fakt nezavidim... O srazech se pokusim te informovat :wink: , snad si vzdycky vzpomenu... :?

Fx
E39 535i sedan

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 22. 01. 2004 20:47

Fx píše:Tak to je teda hnusna rana pod pas :x , to ti fakt nezavidim... O srazech se pokusim te informovat :wink: , snad si vzdycky vzpomenu... :?

Fx
Treba biftecky zejtra!!!

Fx

Příspěvek od Fx » 22. 01. 2004 20:59

Myslim, ze o tech jeste vi vzhledem k tomu, ze byl na Cernaku, ne? :arrow:
E39 535i sedan

Peťas

Příspěvek od Peťas » 22. 01. 2004 21:41

kdo. píše:Mějte se ........jak chcete 8)
Třeba i dobře :?:

Hlavně ať se Tobě vede dobře :!: :!:

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

mě..

Příspěvek od Flery » 23. 01. 2004 05:11

No me nevyhodily,zatim,to musim podotknout,vypada to ze uz se to blíží, ale na net uz proste v praci nesmim!!! asi proto ze sem misto do prace chodil na net..tak sem ho poridil domu...ale radim vsem T-Mobil ne!!!!!
Chlape myslim ze neco podniknes aby ses sem dostal protoze ja to udelal taky a to sem chodim i presto ze ja BMW uz nemam jen si ho pucuju od taty kdyz uz sem mu ho sehnal a jezdim v popelnici na 4 kolech..od VW-SocialWagen!!! a verim ze bude lip, ale okolo BMW se motam 5 krasných let!!!!
Tel : 773 622 822

Odpovědět