Dovez sem si 318 touring ´91 a mam český papíry na 4D 318 ´85. Můžete mi někdo stopro říct,jestli pude udělat přestavba,nebo že sem to někde posral. Stehlík mi řek, že pokud je stejnej motor tak 4D na kombi bez problému, teď jen nevim, jestli stejnym motorem myslel obsah, nebo typ?????? viz téma přestavba 10.1. ---- a co KAT/neKAT???
A kam bych měl jít nejdřív?? TP je odhlášenej na moje jméno,ale já to ještě nepřihlásil, neb je propadlá stk, jinak k tomu mam štítek i značky a kombajn je legální koupě u němce a proclenej.Poraďte mi někdo prosim, já mam totiž pocit, že sem to pěkně zjebal.
Díík!!!
Ještě jednou přestavba
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ještě jednou přestavba
Zkus to takhle:Lukas píše:Dovez sem si 318 touring ´91 a mam český papíry na 4D 318 ´85. Můžete mi někdo stopro říct,jestli pude udělat přestavba,nebo že sem to někde posral. Stehlík mi řek, že pokud je stejnej motor tak 4D na kombi bez problému, teď jen nevim, jestli stejnym motorem myslel obsah, nebo typ?????? viz téma přestavba 10.1. ---- a co KAT/neKAT???
A kam bych měl jít nejdřív?? TP je odhlášenej na moje jméno,ale já to ještě nepřihlásil, neb je propadlá stk, jinak k tomu mam štítek i značky a kombajn je legální koupě u němce a proclenej.Poraďte mi někdo prosim, já mam totiž pocit, že sem to pěkně zjebal.
Díík!!!
- Vezmi papiry od obou aut a zajdi ke Stehlikovi.
- Namontuj RZ na nove auto a zajed na evidencni kontrolu. Nic nevysvetluj, nech je zevidovat vsechny nesrovnalosti.
- Prihlas auto na urade na sebe.
- Pozadej o zmenu karoserie/prestavbu, podle toho co bude urednik vyzadovat.
- Zajdi na STK, z uradu te tam poslou.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nehazej flintu do zita a zacni behat po uradech.Lukas píše:No, tak muj pocit že sem to podělal nějak zesílil, v nejhorším bude k mání Touring na přestavbu
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition