Vaham mezi antiradarem a navigaci, ale asi vyhrala navigace, neb fotek mi zas tolik nechodi abych vyplajz 10-20 tis za antiradar

Navigaci bych nejspis nakonec chtel PDA s GPS modulem v sobe, bez dalsich zbytecnejch krabicek. Od pozadavku aby to bylo dohromady s telefonem uz jsem ustoupil, pac by byl moc velkej a prechytracelej

Ale kdyz uz krabicku, tak aby eventuelne se s ni dalo i neco na netu, weby, maily atd a byla dobre prenosna.
Jen nejak nevim jakej ten kram koupit, pac je toho tuna, vsechno je s jinym SW atd, platformy symbian nebo w mobile....
Pozadavek, aby navigace nemlela ze jedu spatne a mam se vratit, ale nejak se proste chytla kdyz kvuli dopravni situaci uhnu z trasy a vemu to nejakou zkratkou jednosmerky nevyjimaje

A idealne aby mi nejak po zadani zobrazila nejak hruby okoli abych vedel kam treba jedu a a podle toho si udelal obrazek a nakonec si tu trasu vymyslel treba i sam kdyz na to prijde.
Pak aby to melo bluetooth abych s tim moh pres mobil na net a idealne nejaka klavesnice by neskodila, pac s psanim s kriplotuzkou na dotykovym displayi neni moje silna stranka.
Zkratka s cim jsou dobre zkusenosti a na jakou platformu PDAkrapu se dobre "shani" SW, jakej mapovej soft ?
Pripadne kdyby nekdo umel neco sehnat za gut price, at se nestydi prihlasit sztkou